Cadran international

Madagascar: Remediu naturist pentru COVID-19 și scandalul intervențiilor abuzive ale Organizației Mondiale a Sănătății

  OMS i-a propus 20 de milioane de dolari mită președintelui din Madagascar pentru a-l convinge să compromită un remediu […]

 

OMS i-a propus 20 de milioane de dolari mită președintelui din Madagascar pentru a-l convinge să compromită un remediu destinat tratării COVID-19. Acesta a refuzat revoltat!

Așadar se pare că în Madagascar este de câteva zile un scandal imens legat de intervențiile abuzive ale Organizației Mondiale a Sănătății. Președintele Andry Rajoelina a pus la dispoziția populației un remediu naturist deosebit de eficient în tratarea multor boli, inclusiv a Covid-19.

Andry Rajoelina, președintele Madagascarului.

Andry Rajoelina e un om inteligent și liber, nesupus agenților Noii Ordini Mondiale. El a prezentat public, inclusiv în emisiuni TV (a acordat interviuri la FRANCE 24 sau RFI) virtuțile tonicului pe bază de plante. Drept dovadă că are dreptate, în Madagascar nu a murit absolut nicio persoană de Covid-19, așa cum arată și Worldometers: https://www.worldometers.info/coronavirus/

Andry Rajoelina bea demonstrativ din tonicul naturist atât de eficient împotriva virusului Covid-19.. (Foto RIJASOLO / AFP)

Cu toate acestea reprezentanții Organizației Mondiale a Sănătății nu vor cu niciun chip să accepte tonicul drept remediu. Evident, pentru că asta le-ar strica tot planul de a vaccina întreaga populație a lumii. Ne amintim că exact la fel au procedat și în martie față de propunerea legată de hidroxiclorochină.

Însă, președintele Madagascarului a ținut-o pe a lui, că tonicul e bun, și a reproșat celor din OMS că nu e cazul să considere că Occidentul are „monopol de inteligență”. „Nimeni nu ne va opri din a merge mai departe – nicio țară, nicio organizație.“, a afirmat Rajoelina ca răspuns la solicitările OMS de a nu mai folosi tonicul.

Ciad a trimis avionul oficial în Madagascar pentru „Covid-19 remediu pe bază de plante”

În aceste condiții, potrivit mai multor surse din Africa, după ce reprezentanții OMS au constatat că Rajoelina nu cedează, i-au propus un compromis: să adauge anumite chimicale („poison”=otravă!) în tonicul respectiv. Dar Rajoelina a refuzat revoltat și, mai mult, a declarat nu doar că își retrage țara din OMS, ci și că îndeamnă toate națiunile africane să facă la fel!

Bineînțeles, presa centrală din SUA sau din celelalte țări colonizate de globaliști nu suflă o vorbă despre acest scandal uriaș, care deja ia proporții internaționale.

                                                                                                          Calistrat M. ATUDOREI

Surse: 

https://kamlinks.com/…/coronavirus-who-offered-20m-to-pois…/

https://thenigerian.news/covid-19-madagascar-quits-who-over-herbal-remedy-rejection/

http://www.tvn.news/covid-19/covid-19-madagascar-quits-who-calls-on-other-african-nations-to-do-same/

https://elombah.com/madagascar-quits-who-president-asks-african-nations-to-do-same/

http://www.celesylvupdates.com/news/the-president-of-madagascar-andry-rajoelina-has-called-on-all-african-nations-to-quit-the-world-health-organization-who/?fbclid=IwAR0PVH3tnkUr9vkrdkWVBafuN_H6owa125sLj2tnXU_oMJZESDH4idrqk2Y

12 Comments

 1. Stelica

  Bine ca nu mai e acolo mazăre, e mai periculos decit oms.

 2. S-ar putea cunoaște rețeta acestui tonic?

  • ioanca

   Pentru ce ai avea nevoie de reţetă să te vindeci de gripă?, ia aspirină şi paracetamol, evită supermarketurile şi vei fi mereu în elementul tău, covidul este ineficient asupra unui organism sănătos.

 3. Viola

  Stelică,fă gura mai mică!
  Ai pierdut ocazia sa nu fi prost.

 4. foarte bine se stie ca oms este patronata de mafia farmaceutica platita de masoni

 5. gigimutu

  peezda matii de oms,

  oms = organizatia mondiala a crimei, bai pulangiilor, pai voi trebuia sa va ocupati de sanatatea oamenilor mai, nu sa-i omoriti, futu-va pe muma-n curr!!!!!!!!!!!
  bill gates cel mai mare contributor la oms, cel mai mare criminal in viata, hitler te invidiaza!!!!
  o sa ma pis pe mormantul tau bilica!!!!!

 6. Camelia

  A putea avea rețetă, s-au măcar plantele din aceasta!

  • 4Kan

   Poate contine quinina din care se face si hidroxiclorochina si care este continuta si in diverse bauturi carbogazoase de pe piata ?!?

 7. Nicolae Ion Copaci

  Urmăriți amestecurile menționate și să va fie de leac ! Doamne ajută !

 8. Ana

  Probabil este vorba de artemisia https://www.dw.com/en/covid-19-tests-for-miracle-cure-herb-artemisia-begin/a-53442366
  Atat artemisia cat si chinina (hidroxiclorochina) au efect impotriva malariei, deci ar putea fi incercat si asupra altor virusi…covid de ex 🙂
  Bineinteles OMS este de mult timp importriva artemisia ca remediu anti-malarie. https://www.youtube.com/watch?v=8vx5CagbY7M
  Atentie, nu este pelinul amar!

  • Helene

   Este vorba despre artemisia annua – pelinul dulce

 9. Maria

  La inceput, cand a aparut stirea aceasta, s-a spus ca e o bautura din SALVIE. Salvie=salvare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.