Atitudini

MAFIA SOROȘISTĂ SACRIFICĂ UN PION

  Pentru ca mesajul de mai jos să poată fi înţeles precizez că sunt inginer silvic şi că în anul […]

 

Pentru ca mesajul de mai jos să poată fi înţeles precizez că sunt inginer silvic şi că în anul 2011 am contribuit substanţial la deconspirarea unui scandal de corupţie reuşind să atrag opiniei publice atenţia asupra faptului că în Parcul Naţional Retezat se execută la comanda şi sub oblăduirea administraţiei silvice un jaf de proporţii în urma căruia a fost distrusă pădurea şi degradat solul pe o suprafaţă de peste 200 hectare. (presa locală şi centrală a relatat despre această acţiune: http://jurnalul.ro/stiri/observator/autorii-jafului-din-parcul-national-retezat-niste-drujbisti-rupti-in-fund-604202.html)

În perioada 2012 – 2013, pe vremea când activiştii grupării Uniţi Salvăm agitau în spaţiul public doar PET-uri umplute cu pietricele scandând „Uniţi salvăm Roşia Montană!“ şi subliniind că sunt apolitici am revizuit un articol pe care îl scrisesem cu câtiva ani în urmă şi l-am completat şi cu următoarea afirmaţie: „II. 3. O serie de pretinşi ecologişti care promovează agresiv principiile politicii corecte încearcă să se impună în conştiinţa publică românească în postura de unici apărători ai mediului şi ai dreptului cetăţenilor la o viaţă sănătoasă.“ (http://gcionoiu.beepworld.de/ro_1_radiografia.htm) Transformarea ONG-ului „Uniţi Salvăm“ în partidul USR condus de către domnul Nicuşor Dan a confirmat întru totul previziunea mea.

După demisia guvernului Ponta forţată prin manifestaţiile de stradă aberante generate de tragedia produsă în urma incendiului de la clubul Colectiv, clica soroșistă al cărei vârf de lance este preşedintele Iohannis a adus la conducerea executivului un aşa-zis guvern tehnocrat condus de politrucul Dacian Cioloş, miniştri fiind aleşi dintre reprezentanţii ONG-urilor soroșiste sau cel puţin din rândul unor persoane care întreţineau relaţii cordiale cu aceste ONG-uri. Această schemă a fost aplicată consecvent şi în cazul Ministerului Mediului unde ministru a fost numită politrucul Cristina Pasca Palmer iar secretar de stat pentru păduri ONG-ista Erika Stanciu, inginer silvic compromis grav în urma scandalului declanşat în urma mediatizării în anul 2011 a lucrărilor de exploatare pseudolegale desfăşurate în Parcul Naţional Retezat în ultimii ani, lucrări pe care domnia sa le girase în calitate de preşedinte al consiliului ştiinţific al parcului naţional.

Timp de aproape un an majoritatea ONG-urilor soroșiste au salutat numirea celor două tehnocratiţe în fruntea Ministerului Mediului. Acum, când alegerile se apropie, reprezentanţi ai partidului soroșist USR anunţă că îşi retrag sprijinul acordat ministrului Mediului declarând că aceasta le-a înşelat aşteptările – alpinistul Alexandru Găvan, susţinător activ al USR fiind unul dintre cei care au publicat recent un atac la adresa doamnei Paşca Palmer.

Doamna Palmer e un pion al Sistemului soroșist. Acum, în ajun de alegeri, sorosistii aruncă în ea cu noroi pentru a face reclamă partidului soroșist USR. În politică acest procedeu e denumit sacrificiu de pion – prin analogie la jocul de şah.

Ing. Gheorghe Cionoiu – scriitor, opozant al regimului comunist, participant şi martor incomd la evenimentele sângeroase din decembrie 1989, preşedinte executiv al asociaţiei MIŞCAREA PENTRU APĂRAREA FAMILIEI ŞI MEDIULUI

2 Comments

  1. Pintea Haiducu'

    Ai dreptate justiţiare, da’ vezi ca la al treilea paragraf te-ai dat oleacî di gol cu manifestaţiili „aberante”. Sa traiţ bini!

    • justitiarul

      Normal ca au fost aberante prin scopul lor: schimbare guvernului! Ce legatura a fost intre guvern si incendiul din bomba aia insalubra? S-a dus Ponta sa dea foc sau el personal a dat aprobarile pentru functionarea localului?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *