Colimator

MAFIA STRĂINĂ SCOATE DIN ROMÂNIA, ÎN FIECARE AN, 20 DE MILIARDE DE EURO!

  Zilele trecute, m-a vizitat un cunoscut finanţist, fost preşedinte-director general al unei mari bănci. Realmente, omul e un profesionist […]

 

Zilele trecute, m-a vizitat un cunoscut finanţist, fost preşedinte-director general al unei mari bănci. Realmente, omul e un profesionist redutabil şi are proprietatea cuvintelor. Ce am aflat de la el? Că Mafia străină scoate din România, an de an, fabuloasa sumă de 20 de miliarde de euro! Am întrebat dacă e vorba, cumva, de valoarea unor materii prime (aur, hidrocarburi, material forestier etc.). Nu, alea sînt separate – mi-a răspuns oaspetele. Cele 20 de miliarde sînt bani ghiaţă, transferaţi de cei de la Petrom, de la ALRO Slatina, de la SIDEX Galaţi, de la DACIA, din bănci etc. Oaspetele a insistat că nu sînt bani furaţi, ci profituri.

Nu-i aşa că vi se taie respiraţia? Cine le permite acestor „asasini economici” să tîlhărească România în halul ăsta? Ce complicităţi sînt între Mafia străină şi Mafia băştinaşă? Au ajuns românii, în Secolul XXI, mai rău decît negrii şi pieile roşii din secolele anterioare, fraieriţi cu „apă de foc“ şi mărgele colorate? Cum e posibilă o asemenea crimă prelungită? Nu poate opri nimeni această hemoragie bestială? Nu, nu o poate opri. Deocamdată. Toată clasa politică – excepţie făcînd PRM – stă în genunchi, cu gura căscată la şliţul „licuricilor” mai mari sau mai mici. Aş fi bucuros dacă un specialist incontestabil şi incoruptibil, Ilie Şerbănescu (fostul meu coleg de şcoală), ar aborda acest subiect. El a avut curajul de a scrie odată un articol, cu titlul: „Ne daţi economia? Vă dăm aderarea!”. Şantaj pe faţă. Asta-i situaţia.

Ar exista o ieşire: fie o revoluţie, fie un război. Prin urmare, să se prăbuşească şandramaua asta şi să nu mai rămînă nici o hienă. Nu sînt adeptul violenţei – dar cei care provoacă moartea a sute de mii de români pe an (de foame, de frig, de boli, sau care se sinucid, de disperare) nu sînt violenţi? Mai citiţi o dată suma: 20 de miliarde de euro! Dacă aceşti bani, care sînt ai românilor, ar rămîne în ţară, s-ar putea rezolva şi problema pensiilor, şi problema burselor studenţeşti, şi bugetele Sănătăţii, Educaţiei, Culturii. Nici nu mai trebuie demonstrat. Adăugaţi şi zecile de miliarde de euro pe care rechinii autohtoni le au în băncile străine şi veţi înţelege de ce e ţara săracă şi de ce sîntem ultimii oameni din Europa. Eu, unul, nu voi abandona lupta. Dacă în decembrie 2006 l-am fi trimis pe Traian Băsescu, din Parlament, direct la Puşcăria Mafioţilor – aşa cum stătea scris chiar azi, pe o pancartă, în faţa sediului DNA – am fi scurtat suferinţa Poporului Român cu aproape 10 ani. Dar, am scăpat de dracul şi am dat de ta-su…

                                                                                     CORNELIU VADIM TUDOR

18 martie 2015

1 Comment

  1. Czifrak Iosif

    Asta se știe de multă vreme , s-au făcut și filme artistice . Cei de la ,,Santal” , cei cu sucurile , au scăpat ? Nici ei . Și orice afacere mai măricică este taxată cu taxă de protecție în formă legală , adică au acțiuni sau alte moduri legale .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *