Investigatii

Mafia transfrontalieră – contrabanda cu țigări (V)

  Pe cele două maluri ale Prutului zburdă Covidul… Morți, internați cu droaia, de au ajuns moldovenii și românii să […]

 

Pe cele două maluri ale Prutului zburdă Covidul… Morți, internați cu droaia, de au ajuns moldovenii și românii să fie spaima Europei! Două guverne incompetente care de opt  luni de zile nu au făcut nimic pentru oameni. Au mințit, au furat și și-au bătut joc de copii, bătrâni și de tineri! Nu mai au nici o importanță doctrinele de stânga sau de dreapta. Siglele partidelor nu mai reprezintă nimic. Și pe un mal și pe celălalt: campanii electorale! Se perindă prin fața electoratului indivizi dubioși, unul mai prost decât celălalt, unul mai hoț decât altul, unul mai vândut intereselor străine decât celălalt!

Trăim toți într-un haos, conduși de lichele, de vânzători de neam și de țară! De ce și cum am ajuns aici? Situația din România este trasă la indigo cu cea din republica Moldova. Și aici, ca și acolo, cetățenii sunt indiferenți la tot ce se întâmplă, sunt supuși exact ca niște slugi, își dau în cap unul altuia, se scuipă, se înjură, fiecare apărând hoțul lui de la putere, crezând că va trăi mai bine el și progeniturile lui. Unii trag spre răsărit, alții spre asfințit, iar aceste două popoare umile nu înțeleg că nici Rusia și nici Europa nu le vrea binele! Sunt folosite ca fetele de pe centură, exploatate și abandonate! Atât pentru ruși, cât și pentru occidentali, zona balcanică este un fagure de miere. Furați și jefuiți de mijloacele de producție, resursele naturale și terenurile agricole, ne-au lăsat în fundul gol, fără economie, fără petrol și gaze, fără păduri și agricultură, fără fond genetic!

De parcă toate aceste nenorociri nu ar fi îndeajuns, ne-au transformat atât pe noi, cât și pe moldoveni, într- o pistă de lansare a contrabandei masive de țigări și steroizi! O industrie întreagă, inclusive concerne, sunt conectate la această contrabandă care produce miliarde de euro atât pentru occidentali, cât și pentru ruși! Evident, cu implicări masive din partea guvernelor din cele două țări, România și Moldova! Cei de la Bruxelles crează comisii peste comisii care să investigheze crimele transfrontaliere și tot Bruxelles-ul dă naștere unor instituții,care protejează contrabanda în proporții deosebit de mari. Pentru că sunt interese, pentru că se produc mulți bani, de ordinul miliardelor! Numai naivii sau chiar proștii pot crede că tirurile cu țigări sau steroizi care trec frontieră de est a UE din zona republicii Moldova, pot fi stopate în România!

Acest flagel a cuprins toată Europa! Mai jos vedeți, în premieră și în exclusivitate, schemele internaționale de contrabandă:

Click pe imagini pentru mărire!

În episodul patru vorbeam de fabrica ce produce steroizi pe bandă rulantă în Moldova. E adevărat, în teritoriul de peste Prut există câteva fabrici, dar cea mai renumită este „Balkan Pharmaceuticals”, construită în coasta Chișinăului, la Sângera.

O investiție de 26 milioane de euro! Mulți, foarte mulți bani investiți într-o  fabrică, care la prima vedere pare a fi legală. Cele 26 milioane de euro au fost investite de fostul senator român de Suceava, Teodor Hăucă. „Balkan Pharmaceuticals” din Moldova a figurat în câteva scandaluri media și este deținută de compania Global Alliance (50%) și de British Dispensary Corporation SA (50%) din Panama.

Ultima mai este fondatoare la Institutul de Farmacie și Inginerie Genetică SRL din Chișinău, la care administrator apare fostul senator român, Teodor Hăucă care este și manager la Global Alliance.” (Sursa: http://e-sanatate.md/News/6014/investigatiecompanii-farmaceutice-din-moldova-asigura-jumatate-din-piata-rusiei-cu-steroizi) Despre familia Hăucă și mafia anabolizantelor puteți să citiți și aici: https://www.investigatii.md/ro/investigatii/integritate/mafia-anabolizantelor-drumul-clandestin-al-steroizilor-din-moldova-spre-sportivi-straini!

În condițiile în care steroizi sunt interziși prin lege atât în spațiul ex-sovietic, cât și în spațiul UE, la Chișinău se produc legal, iar farmaciile din țara vecină le comercializează la liber, ca pe paracetamol! Motivul e simplul: legislația din republica Moldova permite atât producerea, cât și comercializarea. Cum de s-a ajuns aici? Simplu! Când tu,Teodor Hăucă, treci peste Prut 26 milioane de euro pentru a construi o fabrică uriașă cu toată tehnologia de ultimă oră, cât te costă ca să mai scuturi buzunarele și să cumperi în viu un număr majoritar de parlamentari moldoveni care să îți pună la picioare legislația pe gustul tau?! Fabrica respectivă a produs milioane de euro pentru regimul Voronin, după care a fost preluată forțat de oligarhul Plohotniuc. A fost un fel de transfer în forță, soldat cu victime!

Senatorul Hăucă Teodor.

Ex-senatorul Teodor Hăucă își duce bătrânețile într-un viloi din localitatea Păun de lângă Iași. Iar la Iași! Orașul ăsta e o pepinieră de contrabandiști. Pe vremea regimului Voronin, Balkan era condus de fiul senatorului Hăucă, pe nume Alin Hăucă. Dar, odată cu venirea la putere a oligarhului Vladimir/Vlad Plahotniuc, acesta a pus ochii pe fabrica producătoare de steroizi. Mai trebuia să-și pună și labele! S-au încercat defirite scheme de a lua fabrică cu japca, dar fără rezultat la început…

În 2015, Andrian Candu – finul lui Plahotniuc, la acea vreme președintele Parlamentului de la Chisinău –  așa pe la un amurg,când toți deputații își strângeau boarfele să meargă acasă, Candu bagă pe ordinea de zi un proiect de lege,care din neatenția deputaților grăbiți trece în prima lectură, iar legea glăsuia cam așa: „deținerea,transportarea și depozitarea steroizilor intră sub incidență codului penal”!

Andrian Candu.

Nu că banditul de Andrian Candu – pe ăsta chiar așa l-au botezat părinții: Andrian, nu Adrian! – ar fi vrut să facă ordine în problema steroizilor, țn nici un caz! Doar ca să-i șantajeze pe cei de la Balkan! La câteva zile, Candu și șleahta lui de bandiți au primit un milion de euro, doar ca să retragă proiectul de lege din parlamentul moldovean! Și cum Alin era tare în gură și nu dorea să cedeze cele 26 milioane ale babacului, plus toată rețeaua de distribuire pe cele două continente,Europa și Asia, plus America, lui Vlad Plahotniuc nu i-a rămas decât să-l înlăture forțat de la conducerea Balkan Pharmaceuticals!

Prin diverse scheme și cu relațiile mafiote ale oligarhului moldovean, Alin Hăucă a fost arestat în Germania, iar fabrica a fost luată prin asalt de către mafioții lui Plahotniuc. În regimul lui Plahotniuc, fabricarea și comerțul cu steroizi în Moldova au cunoscut perioada lor de glorie! În timp ce unii își umplu buzunarele și sacii cu euro, mulți cetăteni, în special tineri, mor subit din cauza preparatelor produse dincolo de Prut, dintre care  unele se opresc și în România! Urmăriți interviul cu directorul general de la Balkan Pharmaceuticals, Vasile Cazacu.

Omul spune clar că fabrica apartie familiei Hăucă din Iasi! În schimb, nici un cuvânt despre producția de steroizi, otravă pură pentru tineri! Nu trebuie să fii procurer ca să-ți dai seama că ex-senatorul român a făcut investiția cu scopul de a produce bani mulți din substanțe interzise. Altfel cum se explică că tu, român și nu orice fel de român,ci ditamai senatorul pus în slujba cetățeanului, ai în buzunar 26 milioane de euro și te gândești să-i investești în industria farmaceutică, dar îi duci în republica Moldova, în condițiile în care țara ta, România, importă până și aspirina?! De ce Hăuca nu a investit în România? Simplu! Aici suntem sub privirea și controlul Bruxelles-ului! În Moldova e junglă, nimeni nu controlează pe nimeni! De unde a avut senatorul mormanul ăsta de euroi, rămâne doar sa ne dam cu presupusul…

Atât presa, cât și posturile tv din Moldova, trag clopotele de ceva ani, vestind producerea și comercializarea steroizilor. Pe uscat, pe apă, în aer, pleacă anabolizantele din tara vecină în toată Europa. Scheme peste scheme de contrabandă, deconspirate de Sorin Stati, fostul director al întreprinderii de stat Moldatsa de la aeroportul Chișinău: https://www.jurnal.md/ro/news/09c6847e9267d8d7/stati-acuzatii-grave-privind-contrabanda-masiva-cu-tigari-cum-ajung-camioanele-in-rm-si-cine-tine-umbrela-politica.html Dar rezultatele întârzie să apară!

Prin Basarabia s-au perindat la putere, după căderea regimului Plohotniuc, unii, care acum sunt în cursa prezidențială și urlă că sunt pro-europeni! Soroșista Maia Sandu, fătălăul de Andrei Năstase, care a fost ministru de interne, dar nu au făcut nimic, absolut nimic, ca să închidă producerea de steroizi din țara lor. De unde rezultă că la toți le convine situația pentru că vin bani, de unde se alimentează toate partidele care ajung la putere!

Evreica khazară soroșistă Maia Sandu.

Soroșista Sandu e un zero barat, căreia i-a băgat cineva în cap că poate face politică, ea, de fapt, nefiind în stare de nimic în afară de propagandă globalistă. La prima adiere de vânt a cedat guvernul pe tavă socialistului și adeptului lui Putin, actualului președinte Dodon!

„Andrușa” Năstase e un mafiot limitat intelectual, dar îmbrăcat în haină pro-europeană,  se agită și el să ajungă la tronul tării!

Declarație avere Andrei Năstase. Click pe imagine pentru mărire!

Un individ, care de ani buni nu are un loc de muncă oficial, în schimb are un căsoi de câteva milioane de euro, fiind vecin cu fostul ministru de interne Alexandru Jizdan. Cu nevasta și copiii stabiliți de mulți ani în Frankfurt, fătălăul ăsta iese în fața presei și afirmă că trăieste din banii soției și alocația copiilor!

Vila lui Andrei Năstase. Click pe imagine pentru mărire!

Cum spuneam, indiferent cine vine la putere în Moldova, toți susțin producerea și comercializarea de anabolizante! Pentru a produce steroizi, Balkan cumpără substanță activă din China, marfă care vine pe apă, fie până în portul Constanța, fie prin portul Odessa. Ca să ajungă la Sângera, cantitatea de substanță activă trece prin câteva vămi! O substanță interzisă trece prin vamă doar illegal, sub formă de contrabandă! Cu implicări și relații până la vârful statului. Romania și Ucraina sunt complice în situația dată, dar toți tac pentru că miroase a bani multi.

Nandrolona, Sustamedul, Parabolanul, Primobolul, Testosteronul, Danabolul, Aquatest, Stromboject și alte năzdrăvănii pe care le produce Balkan Pharmaceuticals (http://www.anabolizante2008.ro/15-balkan-pharmaceuticals), ieșite de pe poarta fabricii sunt redirecționate către spațiul UE sau Rusia și Belarus.„Diriginte de șantier”, adică un fel de responsabil pentru spațiul comunitar e un pârlit analfabet, dar cu multi bani, pe nume Constantin Roșca, cel care i-a ciordit nevasta vestitului avocat moldovean Valerian Mânzat! Acest Roșca nici el și nici nevasta lui, Adriana, nu au muncit o secunda în viața lor.

Adriana Roșca la restaurantul „Aproape”al familiei.

În schimb, ambii soți Roșca își plimbă bucile în gipane Range Rover noi-nouțe, fiecare cu mașina lui! Au un căsoi mare în sectorul Rascanovca din capitala Moldovei. Recent, și-au deschis un luxos restaurant în buricul Chișinăului cu denumirea  „Aproape”, pe din sectorul Rîșcani al orașului Chișinău, precum și o bază de agrement, numită „Rancho Don Pedro”, în Hirova, raionul Călărași.

Restaurantul „Aproape”al parveniților Roșca.

„Rancho Don Pedro” al soților Roșca, din Hirova, raionul Călărași.

Acest Constantin Roșca este finul de cununie a lui Vasile Cazacu, actualmente director general la Balcan Pharmaceuticals! Lepra asta mica și analfabeta, Constantin Roșca, ține sub control toți traficanții mici și mari care transporta steroizi în teritoriul României, iar odată ajunsă marfa în spațiul românesc este distribuită pe întreg teritoriul comunitar prin intermediul curierilor rapizi! Coletele nu sunt scanate, nu sunt verificate și uite așa zburdă cantitățile uriașe de steroizi pe teritoriul UE!

Tragic este faptul că o parte bună din substanțele anabolice rămân pe teritoriul României. Anul 2015, județul Botoșani: Parchetul de pe lângă judecătoria Botoșani a instrumentat un dosar penal pe numele a doi moldoveni prinși cu steroizi în cantitate destul de mare care aprovizionau o fabrică de păsări din județul respective. Adică, românii consumă carnea de pasăre cu steroizi pentru că dau creștere și greutate maxima în timp scurt puilor. O mama cumpără pentru copilul său mic un piept de pui pentru o supă fără să bănuiască la ce îl expune. În felul acesta nenorocim copiii nostril, de mici, cu substanțe toxice!

Un sportiv care ia steroizi pentru masa musculara, dacă nu ia în paralel și un protector hepatic, în jumătate de an ficatul lui se face praf! Să ne mai întrebăm de ce avem copii mici cu afecțiuni grave ale organelor interne și sportivi în aceeași situație? Pentru că există un Hăucă, un Cazacu, un Roșca, șacali pe două picioare lacomi după bani, pentru că avem vameși și politiști de frontieră corupți până în măduva oaselor, indivizi care pentru o sumă de bani închid ochii la tot și la toate! Organele de drept, inclusiv DIICOT, dorm pe o ureche! Sunt site-uri întregi destinate comercializării produselor Balcan și nu numai. Sub nasul procurorilor și poliției găsim așa ceva: https://roanabolic.com/! Într-o țară ca România, care teoretic nu produce steroizi, unii șmecheri dețin situri ca acesta.

Mai jos vă prezentăm pasaje dintr-o  discuție a noastră cu un distribuitor de steroizi pe teritoriul României. Omul vorbește liber, fără teama,fără rețineri!

Click pe imagini pentru mărire!

Un site nu este atât de greu să îl cauți și să îl găsești pe internet. Dar credem că nu este atât de greu ca autoritățile statului să găsească fabrica clandestină de steroizi  din preajma Ploieștiului,unde o grupă de mafioți moldoveni produc cele mai uzuale și mai ieftine pastile și fiole de steroizi marca Balkan Pharmaceuticals! Adică exact ce au nevoie producătorii de carne de pui și porci din Romania ca să tragă marfa lor la cântar! Gheorghe Cavcaliuc, fost comisar șef și comandant adjunct la Inspectoratul General al Poliției din Moldova pe vremea oligarhului Plahotniuc și-a tras și el o făbricuță de steroizi proprie în țărișoara unde era mare domn. Produce sub sigla Balkan Pharmaceuticals, deși nu avea nici o autorizație la lansarea producției, iar produsele lui nu erau omologate de Ministerul Sănătății din republica Moldova! Ce mai contează, doar nu le consumă mă-sa sau plozii lui!

Gheorghe Cavcaliuc.

Acest individ cu meclă de oligofren era mai mult e România decât în biroul său din Chișinău. Plimbările lui în teritoriul românesc nu erau nici de protocol, nici turistice și nici nu venea la pupat moaștele Sfintei Parascheva! Omul are puse pe picioare și în România o făbricuță micuță de steroizi, modestă, atât cât să-i aducă milioane de euro anual! E de la sine înțeles că partea moldovenească nu are cum să îl monitorizeze pe teritoriul românesc, dar poliția română,DIICOT sau serviciul de crimă organizată transfrontalieră nu pot să-i facă un filaj profesionist ca să vadă cu ce se ocupa Ghiță  Cavcaliuc prin România?

Instituțiile statului român au dormit pe o rână și atunci când cetățeanul mafiot de origine moldovenească Udodovici avea o fabrică de țigări clandestină pe teritoriul României! Acest Udodovici este finul de cununie al actualului ministru de interne Pavel Voicu, zis și Pavlușa pâlisos (aspirator). O să revenim cu traficul de țigări cat de curând! Sau poate nu exista interes, că omul a învățat la școala vieții împărțirea?! Enclava transnistreană și Moldova sunt ale nimănui, sunt niste zone sărace și controlate de mafioți la propriu. Aceste două teritorii alimentează toată Europa cu țigări și steroizi de contraband. Iar noi, România,suntem hotarul de est al UE, unde s-au investit milioane de euro în securizarea frontierei și alte milioane s-au investit în școlirea ofițerilor români puși să păzească frontiera!

Ce facem noi românii? Ne băgăm tot ce avem în legi, principii și bun-simț, deschidem larg porțile prin vămi, la fâșia verde punem „broașt”, „pandeluți” și alte lighioane! Instituțiile de forță sunt conduse de „mariniuci”. Ăsta, săracul, nici el nu știe cum a ajuns șef la frontiera ieșeană. Până la ora asta  nu l-a dus tărtăcuță să declanșeze o anchetă pe numele Gaby Pandelea, Bogdan Constantin zis „Broască”, Artenie sau Mișu Pavel, nașul nașului lui, al comisarului șef de poliție Victor Mariniuc, șef al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași!!! Un impotent intellectual care e bun de paznic la un club de fițe, nu șef la o instituție de forță, unde fiecare face ce vrea, nu ce trebuie! Pretenții de la republica Moldova nu avem, dar noi ca țara, ca stat, chiar nu suntem în stare să stopăm contrabanda ?

Nu suntem în stare să le spunem franc stăpânilor de la Bruxelles că nu mai vrem să fim ograda fără câini pentru mulți mafioți! Daca ne sufocăm de cantitățile uriașe de țigări de contrabandă și de steroizii care intra din Moldova și Ucraina, de ce nu strigăm la Bruxelles să ia măsuri cu EUBAM, o instituție europeană, plătită regește exact pentru a monitoriza frontierele Ucrainei și Moldovei! Cu ce se ocupă ei?

Click pe imagini pentru mărire!

De ce EUBAM nu reacționează la adresele în care sunt întrebați cum este posibil să îl țină în funcția de adjunct pe golanul și „gigoloiul” Vasile Flavius Onofrei, implicat în traficul de țigări încă din anul 2010?! Acestă coropișniță pe nume Onofrei a primit aviz negativ de la toate instituțiile statului din Moldova pentru prelungirea unui nou mandat de 4 ani. Și cu toate acestea, forul european a semnat mandatul!

Grupele de anchetă din cadrul Echipelor Comune de Investigație (ECI- JIT) din UE, în care intra următoarele state: România, Italia, Spania, Letonia, Lituania, Ungaria, Marea Britanie, Bulgaria, Slovenia, Grecia și  Belgia au descoperit 26 de nuclee criminale transfrontaliere cu 208 membri activi de diferit rang și statut, conectați între ei pe tot spațiul comunitar! În trei dintre cele 26 de nuclee criminale transfrontaliere figurează și numele contrabandistului Onofrei Vasile Flavius, actualmente adjunct la EUBAM! Administrația acestei institutii tace când merge vorba de „gigoloiul” Onofrei! La fel tace și Slawomir Pichor, șeful Misiunii Uniunii Europene de Asistență la Frontieră pentru Moldova și Ucraina (EUBAM)!

Tace ca scroafa în păpușoi și Victor Mariniuc! Cei de la MAI sunt morți, au ajuns să nu mai răspundă la sesizările unora nici măcar în termenul legal de 30 zile. În timp,ce populația fuge pe rupte din tara ca să nu moară de foame ,în timp,ce stăm capra în fața Europei, în timp ce suntem batjocoriți și scuipați de autorități, unii au dat mâna cu mafioții, cu contrabandiștii și fac bani mulți pentru ei, pentru plozii lor de multe ori retarzi și cocalari, uitându-se în zare și visând la o țară civilizata și frumoasă  „ca afară”… Popor de slugi!

                                                                                                                    M. PAVEL

Primele părți:

Mafia transfrontalieră – contrabanda cu țigări (I)

Mafia transfrontalieră – contrabanda cu țigări (II)

Mafia transfrontalieră – contrabanda cu țigări (III)

Mafia transfrontalieră – contrabanda cu țigări (IV)

Citiți și articolele din anul 2018:

Mafia transfrontalieră – contrabanda cu țigări din Republica Moldova, frăția hoților cu vardiștii

Mafia transfrontalieră – contrabanda cu țigări din Republica Moldova, frăția hoților cu vardiștii (II)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.