Atitudini

Mai nimic despre vizita unui nimic în SUA

  Mass media latră la unison despre „vizita istorică”, la fel ca și în urmă cu doi ani, când s-au […]

 

Mass media latră la unison despre „vizita istorică”, la fel ca și în urmă cu doi ani, când s-au întâlnit pentru prima dată Trump și Iohannis la Casa Albă. A devenit mai „istorică” slugărnicia unui lacheu sas decât bătălia de la Podul Înalt prin care Ștefan cel Mare spulbera oastea turcească. Nu s-a schimbat nimic de la întâlnirea celor doi pehlivani din anul 2017. Au păstrat amândoi până și semnul piramidal de recunoaștere între „frații” masoni. Doar măscăriciul american și-a schimbat cravata. Atât!

Klaus Werner Iohannis și Donald Trump în 2019.

Klaus Werner Iohannis și Donald Trump în 2017. Doi diavoli masoni îmbrăcați la fel, gâtuiți cu cravate colorate în albastrul masonic și schițând semnul piramidei masonice. Bufonului american i-au ieșit în fotografie și coarne aurii, a doua culoare simbol a iudeo-masoneriei. (Click pe fotografie pentru mărire!)

Boul Apis l-a rugat pe Marele Blond să suplimenteze numărul trupelor de ocupație militară de pe teritoriul României. În anul 1958, când am scăpat de armata sovietică de ocupație, o țară întreagă de oameni normali la cap s-a bucurat. Acum un idiot se roagă de stăpânul său să suplimenteze numărul militarilor americani de pe teritoriul României și imbecilii care-l adoră aplaudă de pe margine.

Exemplu de cromatica masonică pe simbolul lor celebru, rigla și compasul.

Probabil că jupânul american și-a întrebat consilierii care-i programul prezidențial al păcăliciului așteptat la Washington, iar trepădușii i-au spus că nu există așa ceva, ăla mare, înalt cât bradul și prost ca gardul, nu știe altceva decât „corupțea” și „justițea” în sus și în jos. Așa că stăpânul și-a răsplătit sluga, așa cum ai mângâia un cățel, bâiguind ceva despre supermanul sas care va învinge corupția, chit că asta ar însemna ca Werner să se sinucidă, el fiind cel mai corupt politician din România.

Pe vremuri, fanarioții purtau turban pe cap atunci când mergeau cu peșcheșul la Înalta Poartă pentru firman de domnie în Țara Românească și pupau papucul. Acum își pun pe cap șapca primită de la sultan și fac sluj cu o mimică tâmpă.

Cam atât despre fanariotul plecat cu plocoane la „Înalta Poartă” de la Washington și cu asigurări că va crește tributul pentru ca „sultanul” să-i mai semneze încă un firman de numire pe tronul României. Mai mult nici nu merită scris despre acest slugoi alogen, străin de Neamul Românesc, instalat guvernator peste colonie pentru zece ani ca să supravegheze jefuirea țării de către străini.

                                                                                                    Marius Albin MARINESCU

3 Comments

 1. IQ100

  Unul care vorbeste prea repede si e sef si altul, invers, care e executant.Dar de o inteligenta remarcabila.Si un caracter pe masura.
  Sigur a iesit ceva f.bun pt Romanika. Ca (sic!) pentru Romania nu mai este cazul.

 2. Militaru Vasilică

  Cel mai grav lucru este angrenarea României într-un plan strategico – militar care nu-i aduce nici un beneficiu. În timp ce Germania dezvoltă parteneriate economice cu Rusia, România refuză orice fel de schimb comercial, pe motivul că s-ar supăra americanii. Americanii, așteptați cândva de românii patrioți creduli, au venit mult prea târziu. Acum ei nu ajută România, ci doar vor să-și dezvolte sfera de influență și să mai bage pe gâtul românilor niște fiare vechi, numite pompos tehnică militară. Să sperăm că Dumnezeul sfintei naivități românești va ajuta încă o dată România.

 3. Lăzurcă

  România nu are absolut niciun beneficiu din asemenea întâlniri de căcat, eventual o fi întrebat pe ăsta a nostru, dacă acceptă cotizația de 4% în loc de 2, și dacă se suplimentează militarii americani de la noi dacă mai sânt destule fetițe minore pt.soldații lor și ăsta a dat din cap că se rezolvă. PUNCT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.