Atitudini

Mâine, Alba Iulia va fi la Peștera Sfântului Andrei!

  Mâine, pe 30 Noiembrie 2020, de Sf. Andrei, are loc adevărata alegere pe care poporul român o are de […]

 

Mâine, pe 30 Noiembrie 2020, de Sf. Andrei, are loc adevărata alegere pe care poporul român o are de făcut în ceea ce privește viitorul său. Nu sunt alegeri politice din cele care se fac din 4 în patru ani, ci este o alegere de esență, de direcție pe care o are de făcut acest neam: are de ales între teroare, dictatură, deznaționalizare și uniformizare culturală și identitară pe de o parte, și, de de altă parte, poate alege Libertatea, Credința, Identitatea națională și apărarea drepturilor Constituționale. Este alegerea veacului, o alegere cât 25 scrutinuri electorale într-unul, pentru că avem posibilitatea de a alege ce și cum vrem să fim: oameni drepți, credincioși și liberi sau sclavi umili într-o colonie dintr-o margine de imperiu.

Nu întâmplător poate, acum 102 ani, Marea Adunare Națională de la Alba Iulia de la 1 decembrie 1918 a avut loc tot sub semnul pandemiei, și s-a desfășurat chiar sub cel mai sever „val” al acelei pandemii, cel din toamna și iarna anului 1918. Pandemia aceea de gripă spaniolă din 1918 a fost una adevărată, cu un virus într-adevăr criminal care a răpus 50 milioane de vieți, gripa spaniolă din 1918 ucigând 3,3 % din populația Pământului de atunci!

Dar și oamenii din acea vreme erau adevărați căci, în pofida pandemiei, ignorând riscul de a se îmbolnăvi, românii au ieșit să se bucure de victoria lor, au ieșit să sărbătorească Marea Unire dar și victoria asupra Puterilor Centrale, împotriva Germaniei și Austro Ungariei care au fost la un pas să șteargă de pe hartă România. Pe români nici nu avea de ce să-i sperie cumplita viroză spaniolă, căci tocmai încheiaseră victorioși un război de doar doi ani în care pieriseră 535.706 din conaționalii lor, respectiv aproximativ 10% din populația țării de la acea dată. Ce le mai putea face o viroză după ce suferiseră din partea nemților și austriecilor? Bunicii și străbunicii noștri au știut în 1918 să calce cu moartea pe moarte pentru a izbândi!

Azi, la un pic mai mult de 100 de ani de la 1918, România are un președinte neamț, impus și protejat de noile „Puteri Centrale”, un președinte al cărui guvern ne pângărește credința punând lacăte pe biserici, ne șterge identitatea și ne răpește drepturile fundamentale, inclusiv dreptul de a ne închina la cele sfinte, o putere a cărei singur obiectiv este ștergerea granițelor și identității noastre pentru a ne integra deplin în „lumea euroatlantică”.

Și ei, cei ce se vor stăpânii noștri, ne spun că toate drepturile și libertățile ne sunt luate acum pentru „binele nostru”, pentru a ne feri de o viroză ale cărei victime, oricum ar fi numărate ele, nu depășesc 0,05% din populația țării…

Pentru cei 535.706 români omorâți de nemți pe fronturile și câmpurile acestei țări în lupta lor pentru libertatea, independența și integritatea acestei țări, pentru noi, pentru credința și identitatea noastră, dar mai ales pentru copiii noștri și pentru dreptul lor de a fi oameni liberi și demni avem datoria să ne învingem frica, pasivitatea, și comoditatea corupătoare și să ieșim din case!

Mâine, românii vor trebui să se organizeze și să meargă cu mic, cu mare la Peștera Sfântului Andrei de la Ion Corvin, să facă zid în jurul unui ierarh care a fost învrednicit de Dumnezeu să devină un conducător și un simbol al rezistenței noastre împotriva urâciunii pustiirii aduse în țară de forțele globaliste strânse în spatele președintelui iohannis. Dar chiar și cei care din binecuvântate pricini nu pot ajunge mâine în județul Constanța, și ei trebuie să se strângă în jurul bisericilor lor, indiferent dacă sunt sau nu credincioși, indiferent în ce cred, căci lupta aceasta se dă pentru apărarea dreptului nostru la un viitor demn, pentru apărarea libertății noastre!

Mâine toți românii trebuie să iasă demni și sobri să se roage și să se închine în tăcere, frățietate și bunăcuviință, fără scandal și fără dezbinare.

Dincolo de orice credință, convingere sau culoare politică, mâine toți românii trebuie să fie uniți pentru România!

                                                                                                              Dan MV Chitic

 

4 Comments

 1. Ion

  Surprinzatoare teroarea desfasurata asupra Episcopului Teodosie pentru ca tine treaz poporul in fata lui Hristos!! Sfantul Andrei cel Dintai Chemat a fost declarat patronul Serviciului Roman de Informatii. Desi la cata vrajitorie, magie neagra si practici oculte apeleaza unii de pe acolo, nu ar fi rau de i-ar trazni sfantul Ilie. Sfantul Andrei e venerat in Ucraina, Grecia, Bulgaria, Crimeea, iar indracitii lui Soros si scursurile desfranarii numite Misa…lupta si da-i si lupta! O judecatoare mi-a povestit odata cum langa Institutul National al Magistraturii a fost lipit sediul Misa. Incet-incet, plictiseala sau curiozitatea au impins studiosii de la INM spre Misa. Cand a ajuns la un post cine folosea informatiile de la Misa+INM? DGIPI via generalul Virgil Ardelean…ADICA UNCHIUL LUI DACIAN CIOLOS. CIOLOS SI EL TRECAND PE LA MISA…cum sa aiba dracii astia Dumnezeu cand ei traiesc numai sa isi satisfaca simturile , burtile si sa traga des lantul de la wc?!

 2. Ionela Ionescu

  Da.
  Mâine și poimâine trebuie să arătăm că existăm.
  Le e frică de noi, mai ales neamțului, mă întreb cât o să mai țină în carantină orașul Sibiu: încă patru ani , îi e frică să nu fie linșat de populație ?
  :)))))))
  Ieșiți din case, oameni buni… Fiți vii , fiți asumați, că încă nu e prea târziu !!!

 3. Loda

  “Din 21 ianuarie pana in 14 iunie 2018,un vaccin experimental,de meningita bacteriana cultivat pe cai,de catre institul Rockefeller pentru Cercetari Medicale din New York,a fost injectat in soldatii de la Fort Rilley.” Soldatii americani au fost cei care au raspandit pneumonia bacteriana. Institul Rockefeller a “ajutat” Europa,precum si alte tari,sa scape de 50-100 de milioane de oameni prin raspandirea epidemiei,trimitandu-le vaccinul antimeningococic.
  https://saccsiv.wordpress.com/tag/gripa-spaniola/

 4. TALALAU MARIANA

  DOAMNE BINECUVÂNTEAZA SI AJUTA NEAMUL CE TRĂIEȘTE PE PĂMÂNTUL GETO DACILOR SA INTELEAGA SI SA APERE CREDINȚA CRESTIN ORTODOXĂ, SA MEARGĂ CU MIC CU MARE LA PESTERA INTAIULUI CHEMAT APOSTL ANDREI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.