Puncte de vedere

Mâna pe piept în timpul imnului national nu este o dovadă de patriotism, ci un gest masonic

  Mâna la inimă – sau ce-o avea robotul alogen în locul acela – este gestul obedienței masonice practicat în […]

 

Mâna la inimă – sau ce-o avea robotul alogen în locul acela – este gestul obedienței masonice practicat în toate lojile masonice din lume și nu are legătură cu patriotismul, deși majoritatea ignoranților așa îl percep. Gestul pseudo-patriotic, pe care-l face Klaus Werner Iohannis în timpul intonării imnului național, a fost copiat de la președinții americani, după care s-a luat întreaga turmă a supușilor. Se știe că SUA este prima țară din lume fondată de masoni. Aceștia și-au impus simbolistica peste tot, începând cu grafica de pe bancnotele de un dolar și terminând cu arhitectura capitalei Washington.

 

Simboluri masonice pe bancnota de un dolar. Click pe imagine pentru mărire!

Harta Washington, D.C. – simbolismul masonic trasat de la proiectarea capitalei SUA.

Răzvan Burleanu, președintele FRF, le-a impus tuturor echipele naționale de fotbal, începând cu Campionatul European de Fotbal 2016 din Franța, ca fotbaliștii să-și țină mâna pe piept la imnul național, conform gestului masonic lansat de Klaus Werner Iohannis în România, după ce l-au înscăunat stăpânii lui din străinătate ca Gauleiter peste colonie. Probabil că și Burleanu e mason, pe lângă evidența rezultată din gest că-i pupenklaus, adică pupincurist al împăiatului de la Cotroceni. Așa s-ar explica cum a ajuns șeful FRF parvenitul acesta mediocru.

Ca dovadă suplimentară a curlingului – disciplină sportivă practicată pe o suprafață de gheață – dezvoltat de Burleanu în sens germanofilo-prezidențial, acesta a adus la națională, imediat după eșecul rușinos de la Euro 2016, un antrenor neamț, Christoph Daum, un ofilit a cărui moacă de bețiv și drogangiu confirmă acuzele din presă de consumator de cocaină, consum recunoscut ulterior și de cel acuzat. Mai mult, Burleanu l-a transformat și pe germanul acesta, care a scufundat și mai adânc naționala de fotbal în groapa eșecurilor, într-un „patriot român” cu mâna pe piept la imnul national al țării noastre, cu care nu avea altă legătură decât faptul că o mulgea de bani ca să ne facă de râs pe plan international, naționala de fotbal a României devenind ciuca bătăilor. Daum a fost cel mai bine plătit antrenor din istoria echipei naționale a României, primind suma de 500.000 de euro pe an pentru frecatul mentei la poalele Carpaților. Neamțul a fost plătit cu 500.000 de euro pe an ca să compromită naționala de fotbal a României!

Stafiditul Christoph Daum – primul din stânga, în costum și cu cravată  –, catastrofalul antrenor german adus pe bani grei la naționala de fotbal de către impostorul Răzvan Burleanu, cu mâna pe inimă la intonarea imnului national al României.

Reamintesc că în 2009, când cu „Geoană președinte și Iohannis premier”, impostorul sas – băgat pe gâtul românilor din exterior prin intermediul serviciilor secrete trădătoare – nu-și punea lăbăul la „chept”, doar Prostănacul avea dezlegare de la „frați”.

Atunci, în anul 2009, relația Klaus Iohannis-SRI  – dezvoltată începând cu primăvara anului 2000 la Sibiu, când etnicul german a fost instalat primar prin colaborarea dintre Otto Schily, ministrul de interne al Germaniei la vremea aceea și colonelul Nechifor Ignat, şeful SRI Sibiu – s-a amplificat, Crin Antonescu fiind obligat să-l aducă pe primarul sibian în prim-planul politicii naționale, când cu așa-zisul „Proiect Iohannis” prin care acesta urma să devină premierul pesedistului Mircea Geoană dacă ar fi câștigat alegerile prezidențiale.

Crin Antonescu a fost reactivat în februarie 2013, fiind din nou obligat prin ordin să-l readucă pe Klaus Werner Iohannis pe prima scenă a politicii naționale prin cooptarea acestuia în PNL, imediat după președinte ca ierarhie în partid, pentru noul venit înființându-se în mod special funcția de prim-vicepreședinte și adoptându-se o serie de derogări de la statul partidului privind vechimea în partid și funcțiile de conducere.

Papagalii „liberali” îl imită slugarnic pe Klaus Werner Iohannis, șeful lor suprem. Traseista politică Raluca Turcan are inima pe la claviculă.

Crin Antonescu știa de atunci că Iohannis urma să-i ia locul în fruntea partidului și că tot el va deveni candidatul PNL pentru prezidențiale. A urmat scenariul infantil cu „divorțul” de PSD, desființare alianței USL, demisia lui Crin Antonescu după europarlamentare și rocada cu Iohannis la conducerea partidului, unificarea PNL-PDL, totul finalizându-se cu candidatura lui Iohannis la prezidențiale, susținut de alte marionete SRI din vârful PNL-ului, Teodor Atanasiu și Marian Petrache, care au și dispărut după aceea din fruntea partidului, conform principiului „Maurul şi-a făcut datoria, maurul poate să plece.”, aplicat de toate serviciile secrete din lume. (Detalii aici: Axul Klaus Iohannis – SRI, piesa de bază din angrenajul statului paralel)

                                                                                        Marius Albin MARINESCU

1 Comment

  1. gigimutu

    ah,

    ce n-as da sa scapam odata si odata de toate loazele astea si sa se instaleze IN SFARSIT normalitatea in Romania!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *