Atitudini

Mândru că sunt heterosexual

  Lache, ai învins!                Mândru că sunt heterosexual Pentru un popor căruia îi […]

 

Lache, ai învins!

               Mândru că sunt heterosexual

Pentru un popor căruia îi place să stea capra, nu putea fi un alt rezultat. Cu alifie sau fără, nația asta a ratat un nou moment de demnitatate. De ce să fii mândru și normal când poți fi un bulangiu? Propaganda pro-pederaști, atent dirijată de UE, a făcut prozeliți. Nu degeaba se pomenește că părinții noștri sunt Decebal și Traian. Ființa care se trăgea doar (cu) din Traian, este acum arestată în Costa Rica.

Și uite așa, formele de viață LGBT au fost luate în brațe, sau în ce stiu ei, de anumiți politicieni, artiști și alte creaturi, chipurile, agenți de influență. Mai mult sau mai puțin plătiți. Căci nu își dau chiloții jos chiar pe gratis. Fel de fel de iluștri necunoscuți, îndemnau la boicotarea referendumului. Și au avut g(a)ura aurită. Niște pseudo-artiste, nedemne pâna și de filmele XXX, făceau apeluri disperate la statul acasa. Cică „dragostea nu se voteaza”. Păi strâmbăturilor, cine ar face dragoste cu voi? Nu aveți oglindă acasă?

Ăstea sunt supărate rău că nu au prins spirala lui Bivolaru. Una, că mai beau și ele câte ceva și alta, că nici nu mai rămâneau virgine. Astfel de tâmp(i)e, sau ce or fi „ei”, căci sexul a devenit aleator, au rezultatul scontat. Religia, morala, decența și alte astfel de cuvinte, sunt necunoscute ăstora. De ce eu să îi înțeleg și să îi respect, atâta timp cât ei disprețuiesc tot? Nu ai voie să îi faci „poponari”, că esti amendat, hulit și amenințat.

 Sincer, nu eu i-am făcut ce sunt, ba mai mult, sa fie mândri de asta, din moment ce și-au asumat-o. Ce mă, vă e rușine cu ce faceți? Eu nu ma supăr dacă cineva îmi spune că sunt  heterosexual. Voi săriți de cur în sus. Sau cu el în ce săriți… Nu mă interesează ce faceți în dormitor. Din partea mea să aveți fără număr, dar, pe noi, ceilalți, scutiți-ne de obrăzniciile voastre. Celebra expresie bonjour-istă a proptipendadei interbelice orășenești:  „Bună Tache, sa trăiești Mache” a fost înlocuită, deja, cu „Eu sunt Lache și eu Lache”, cu alte cuvinte, un neam de Lache.

                                                                                                                        Mihnea TALĂU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.