Atitudini

Manifestație de protest la București în 25 mai împotriva vizitei Papei Francisc de la Șumuleu-Ciuc, organizată de autoritățile de la Budapesta împreună cu U.D.M.R.

  MANIFESTAȚIE PUBLICĂ AUTORIZATĂ ÎN BUCUREȘTI ÎMPOTRIVA ADUNĂRII ILEGALE DE LA ȘUMULEU-CIUC, DIN ZIUA DE 1 IUNIE 2019, ORGANIZATĂ DE […]

 

MANIFESTAȚIE PUBLICĂ AUTORIZATĂ ÎN BUCUREȘTI ÎMPOTRIVA ADUNĂRII ILEGALE DE LA ȘUMULEU-CIUC, DIN ZIUA DE 1 IUNIE 2019, ORGANIZATĂ DE BUDAPESTA ÎMPREUNĂ CU PAPA FRANCISC PENTRU DEZMEMBRAREA TERITORIALĂ A ROMÂNIEI ȘI ALIPIREA ARDEALULUI LA UNGARIA

În ziua de sâmbăta, 25 mai 2019, între orele 12,00-17,00, va avea loc în București, la baza Dealului Patriarhiei și în Parcul Unirii, o adunare publică de protest împotriva vizitei Papei Francisc în România, la Șumuleu-Ciuc, care este organizată de autoritățile de la Budapesta împreună cu U.D.M.R.

La Șumuleu-Ciuc este prevăzut ca Papa Francisc să fie primit de Președintele, Premierul și Parlamentul Ungariei, precum și de peste un milion de maghiari adunați din Europa, Asia, America, Australia și Africa. Până acum, Președintele, Premierul și Parlamentul României nu au confirmat participarea lor la adunarea antiromânească organizată de Ungaria, U.D.M.R. și bisericile catolice maghiare în țara noastră. După ce Papa Francisc îl va declara sfânt pe episcopul Marton Aron, un călău al românilor din Ardeal, cel care a incendiat Biserici Ortodoxe și a urât tot ce este românesc, este prevăzut ca premierul Ungariei, Viktor Orban să citească Declarația de autonomie teritorială a Ardealului, urmată de unirea acestuia  cu Ungaria.

Papa Francisc știe că Poporul Român are dreptul istoric asupra Ardealului moștenit de la strămoșiul său, Poporul Primordial al Geților.

Pentru a bloca acțiunea diabolică a Ungariei împreună cu Papa Francisc împotriva Poporului Român, a Bisericii Ortodoxe Române și a integrității teritoriale a României este necesar ca mulți români iubitori de Neam și Țară să participe sâmbătă, 25 mai a.c., la manifestația publică din București, organizată de un grup de patrioți.

                                           Dr. Gheorghe Funar, președinte al Partidului România Noastră

                                                                       Cluj-Napoca, 22 mai 2019

 

2 Comments

  1. Gheorghe

    Hai ca m-a speriat rau de tot Funar. Dupa ce ca nu pune virgulele unde trebuie, mai si formuleaza ca udmr si Budapesta organizeaza protestul din Parcul Unirii contra vizitei papale. Bun asa.

  2. Laur

    Mai Gheorghe, de ce nu citesti pina la capat? ”este necesar ca mulți români iubitori de Neam și Țară să participe sâmbătă, 25 mai a.c., la manifestația publică din București, organizată de un grup de patrioți.” Ma asteptam ca un maghiar sa nu inteleaga limba romana si nu un roman daca numele cu care ai postat este cel real.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.