Abuzuri

Manipularea cifrelor statistice și a datelor fiscale stă la baza regimului politic actual

  Rândurile de mai jos mi-au fost sugerate de articolul recent postat pe site-ul „Justițiarul”, intitulat „Confirmare oficială: la locale […]

 

Rândurile de mai jos mi-au fost sugerate de articolul recent postat pe site-ul „Justițiarul”, intitulat „Confirmare oficială: la locale au drept de vot toți românii, inclusiv sugarii”, autor Bogdan Tiberiu Iacob.  Autorul articolului are dreptate.

Am semnalat de multă vreme faptul că operatorii alegerilor din România folosesc milioane de poziții fictive pe listele votanților. Aceasta este o certitudine. Toate alegerile sunt măsluite. În acest an, de la Parlament s-a cerut la Ministerul de Interne cifra reală a populației României. M. I. a refuzat să comunice oficial cifra! Deși acest fapt a fost făcut public, s-a trecut foarte ușor peste această adevărată grozăvie. Insubordonarea instituțională este tolerată în liniște desăvârșită…

Sistemul ticăloșit (președinte+servicii+BNR+magistrații aserviți serviciilor), sub coordonarea colonialiștilor occidentali, operează în comunicarea publică cu date false.

Pe lângă cifrele electorale falsificate în scop de manipulare a alegerilor, sunt falsificate și cifrele privitoare la situația financiară a țării, pentru a se demonstra „imposibilitatea” oferirii unui nivel decent de trai populației. Se vorbește insistent despre sumele de deficit bugetar, ocolindu-se mereu esențialul: ANAF colectează doar aprox. 30% din impozitele, taxele și TVA-ul datorat de contribuabilii din România. Aprox. 70% este evaziunea fiscală făcută cu aprobare tacită și/sau prin închiderea intenționată a ochilor sistemului. 50% din cât ar trebui să colecteze ANAF sunt obligații fiscale ale băncilor străine, ale societăților de asigurări și ale companiilor multinaționale, care fac un colosal export ilegal de profit. 20% sunt economie neagră. Prin legislație și prin sistemul de control, statul român tolerează „suveicile” prin care companiile  străine își ascund TVA-ul datorat către ANAF, a cărui plată o eludează. Țara asta trăiește cu 30% din cât ar  trebui să colecteze și banii nu-i ajung, ceea ce duce la uriașele împrumuturi făcute cu cea mai mare dobândă de pe piața financiară internațională. Trebuie să îmbogățim și cămătarii internaționali…

Referindu-mă doar la manipularea unor cifre, nu mă mai refer la cheltuielile militare și sanitare păguboase, respectiv la achizițiile la prețuri exorbitante de armament uzat fizic și moral și la aducerea pe piața românească de medicamente la prețuri mult peste valoarea lor.

Autorul articolului s-a referit doar la alegerile locale. Dar vor veni și alegerile parlamentare în care românii nu au variante favorabile lor. Majoritatea se vor înghesui să voteze partidele mari ale țării, care sunt una și aceeași mizerie antiromânească!

Da, stimați membrii ai PSD, ați încetat să fiți altceva decât liberalii, usr-iștii, pmp-iștii, udmr-iștii și alți slugoi ai străinătății. Ați murit odată cu abandonarea luptei pentru dreptate până la capăt.

Dreptatea până la capăt, pe care au susținut-o civilii din PSD și au încercat fără succes s-o promoveze prin singurul program de guvernare favorabil românilor din ultimele trei decenii, după alegerile din decembrie 2016, a fost abandonată în mod laș după arestarea principalilor ei susținători verbali.

Da, Dragnea, Vâlcov și unii dintre apropiații lor, au susținut acel unic program politic național românesc. Ei au susținut promovarea unei foarte importante legi a prevenției (s-a ales praful de ea) și scoaterea justiției de sub controlul serviciilor secrete și punerea lor sub controlul CSM (răspunsul a  fost un și mai mare control securist aplicat justiției) și legea răspunderii magistraților și desființarea și publicarea protocoalelor secrete ale serviciilor cu magistratura (totalmente ilegale, conform Legii 303/2004; ați mai auzit ceva despre ele?) și modificarea codurilor penal și de procedură penală, mutilate în vremea ministeriatului Prună, prin care, de exemplu, o suspiciune „rezonabilă” se poate asimila unei probe și poate produce efecte devastatoare asupra învinuiților etc. Celebra Ordonanță 13 a fost una perfect constituțională și strict necesară societății. Toți cei care au sabotat-o ar trebui să se simtă vinovați, sau ignoranți, adică proști (care sunt mult mai numeroși decât deștepții).

De aceea au răsculat serviciile strada împotriva civililor din PSD și a programului favorabil românilor. Între timp, securiștii au acaparat pe de-a întregul PSD. La ultimul recent congres al partidului s-a finalizat operațiunea. Ofițerii acoperiți și agenții serviciilor sunt la putere „pe linie”, iar doamna Gabriela Firea, oricum cel mai bun produs al PSD din actuala conducere, a spus-o explicit la interviul de după congres: nu vom mai vorbi despre „justiție”. Scurt și sec! În traducere s-ar putea spune și așa: „dragi securiști, nu vă vom mai deranja nici măcar cu o floare”. Păi ce societate este aceea în care statul nu vorbește despre justiție? Cui lasă conducătorii politici justiția? Unui alt stat? Stat străin? Sau statului paralel din România?

Dragi români, treziți-vă! Ce Dumnezeu, nu pricepeți? Nu vi s-au spus destule? Ce mai trebuie să aflați ca să simțiți voi înșivă lanțurile cu care v-au legat străinii și minoritarii etnici din România+serviciile aservite lor? Cât timp vreți să vă mai lăsați manipulați și să susțineți sistemul ticăloșit cu mâna și cu pixul dumneavoastră? Cât timp vă mai trebuie?

Dreptatea până la capăt, dacă s-ar fi aplicat și nu ar fi fost sabotată de dușmanii românilor, presupunea și promovarea adevărului. Or, dacă s-ar promova adevărul în societate, nu s-ar mai opera cu cifre fiscale false, s-ar colecta corect toate obligațiile fiscale din țară și criza ar dispărea instantaneu. Apoi, promovând adevărul, nu s-ar mai falsifica listele Biroului Electoral Central, iar unitățile militare ale serviciilor nu ar mai număra voturile și nu ar mai falsifica alegerile. Am mai spus-o: adevărul este singurul egal al lui Dumnezeu. În lipsa lui țara se îndreaptă tot mai mult spre o pieire în liniște.

Noi românii, nu putem aștepta de la străini și de la minoritarii etnici nici binele și nici măcar supraviețuirea etnică.

Nu vedeți de unde vine perfidia? Treziți-vă!

                                                                                             Prof. univ. dr. Corvin LUPU

Citiți și:

Marea cacealma a „alegerilor libere”, falsificarea rezultatelor prin electorat inexistent (I)

Marea cacealma a „alegerilor libere”, falsificarea rezultatelor prin electorat inexistent (II)

Rezultatul alegerile este trucat prin „electorat fantomă”! Votanți inventați de statul subteran prin falsificarea numărului real de alegători!

Una din mârșăviile serviciilor secrete: Falsificarea numărului real de alegători în scopul influențării scorului electoral

Cum se fură alegerile prin număr fictiv de alegători! Populația scade alarmant, dar electoratul crește!!!

Fraudarea alegerilor prin falsificarea numărului real de alegători

 Merită citite și următoarele articole:

S-a pregătit cadrul legal pentru fraudarea alegerilor pentru funcţia de preşedinte al României, din luna noiembrie 2019?!

Noul șef STS a fost adus special de la Sibiu pentru ca Iohannis să rămână președinte încă un mandat

STS și-a luat țara înapoi! Primele rezultate ale prezidențialelor din toamnă!

Toți oamenii președintelui: Serviciul de Telecomunicații Speciale

Serviciile secrete decid câștigătorii alegerilor, nu electoratul: Votul românilor nu contează atâta timp cât SRI manipulează naivii pe Facebook, SIE instigă „diaspora” și STS numără voturile!

Falsificarea rezultatului alegerilor: Solicitarea renumărării voturilor pare imposibilă fiindcă există o complicitate a politicienilor și ong-urilor cu serviciile secrete

Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete (I)

Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete (II)

 

 

2 Comments

  1. Themega

    Cu tot respectul, va reamintesc ca in viata de toate zilele noi folosim sistemul de numarare zecimal. Deci, cifrele de la 0 la 9. O combinatie de cel putin doua cifre se numeste numar!

  2. SaakasBilly

    Cu tot respectul ,da ,situatia e exact asa cum ati prezentat dumneavoastra dar noi suntem o colonie sau nu ? Noi nu mai avem independenta sau suveranitate ! Avem trupe straine in tara si conducerea tarii oricare ar fi cheama foarte satisfacuta alte si alte trupe si un control si mai riguros al strainatatii,al imperialistilor agresivi cu o politica nazista pe fata ! Vad ca se tot propaga o mare minciuna ,ca noi traim in lumea post adevar ,se tot vorbeste de neocomunisti ! Oameni buni incetati sa mai fiti tromboniti cu minciuni ,cum ca stanga si anume exrema stanga ar fi de vina pentru tot raul din lume ! Deschideti ochii si vedeti peste tot manifestari naziste foarte violente ,foarte agresive ,de acaparare a intregii lumi prin metode foarte diversificate ! Ca securitatea ne-a vandut tara la imperiul american e clar ca lumina zilei ! Acum suntem o posesiune imperiala ,o colonie ! Sa vorbesti din postura unei tari suverane si mai ales supusa unui regim democratic e o uriasa minciuna ! Sa intretii aceasta iluzie ca si cum vinovatia ar fi locala ,adeca hotia si securismul romanesc fara sa ataci esenta problemei si cauza grava si insurmontabila a nenorocirii romanesti ,iar mi se pare o sustinere foarte voalata a minciunii ! Fratii mei romani ,noi am fost vanduti intr-un mod barbar tocmai de cei platiti cu sume uriase sa ne apere ! Acum ei sunt gardienii nostrii ,dar asta au fost totdeauna ,insa acum sunt foarte multi si platiti regeste ,printr altele sa ne intretina si iluzia de democratie si libertate ! Eu l-am stimat pe Liviu Dragnea dar am fost suta la suta convins ca impotriva imperiului si a masinariei securitatii nu are nici macar o infima sansa ,si uite rezultatul in marea democratie trambitata ! Omul e in puscarie pentru ca a facut mult nimic ,se pare foarte grav ,si azi nimeni nu mai are curajul sa deschida gura in favoarea lui nici cu o silaba ! Priviti un nenorocit care a sarit in apararea romanilor ce a ajuns ,acuzat de fapte mai grave decat cele facute de Hitler ,pana si de conducerea propriului partid ! Omul condamnat moka pentru nimic! In vremea respectiva sa vehicular ideia ca Dragnea e o eroare ,care normal trebuia corectata de institutiile opresive consacrate ,alintate acum cu denumirea de “institutii de forta ” ! Da ! Dragnea a fost propulsat de sistem ,era umul lor ,dar a defectat ! Se intampla foarte ,foarte rar ,dar se corecteaza foarte usor ,e o diversitate foarte mare de metode ! Acum vor exista doar partide alcatuite si controlate de serviciile specializate dintotdeuna cu mentinerea controlului si al Dictaturii ! Se zice in zicala romanesca ca “mamaliga nu explodeaza” ,asa ca tineti minte de acest mare adevar si nu va agitati inutil ! Traitiva viatza si bucurativa oricat de putine motive de bucurie aveti unii dintre voi ,ca ea trece oricum si cu atat ramaneti din ea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.