Puncte de vedere

Manipularea propagandei globaliste a învins rațiunea națională

  Pseudo-liberalii, alianța securistică USR-PLUS, iohaniștii, băsiștii și restul menajeriei globalisto-progresiste se vor „la butoane”            […]

 

Pseudo-liberalii, alianța securistică USR-PLUS, iohaniștii, băsiștii și restul menajeriei globalisto-progresiste se vor „la butoane”

                                 Mâine e azi

Am crezut până-n ultimul moment că vom reuși evitarea scenariului extern, am crezut că, în ciuda manipulării uriașe, va exista o doză de bun simț care va vota în cunoștință de cauză. Din păcate m-am înșelat sau, mai bine spus, m-am auto-iluzionat. Și asta până-n ultima clipă. Aiurea. Forțele imbecilității sunt mult prea puternice.

A fi tefelist înseamnă a trăi într-o perpetuă disonanță cognitivă. Te opui tăierilor de păduri, dar urli când auzi că cineva s-ar atinge de interesele drujbarilor austrieci din România. Te plângi că n-ai autostrăzi, dar îi aplauzi p-ăia care nu vor să construiască un metru de autostradă care să unească România. Te plângi că nu merg serviciile publice, dar dacă se răstește cineva la multinaționale pentru că nu-și plătesc obligațiile la stat iei foc. În mare ăsta e electoratul. Ce naiba poți face cu el? Absolut nimic, doar să constați și să nu te mai miri când vezi câți nevrotici pedalează în jurul tău.

S-a spus că a fost un vot al urii. Greșit! A fost un vot al minciunii, al manipulării grosolane, al post-adevărului. La prezidențiale a câștigat „Puie Monta”, acum a venit la putere „Muie PSD”. Trebuie să fii extrem de rafinat astfel încât să votezi mânat de-acest principiu. Și nu doar o singură dată, ci-n mod repetat.

Dacă te bucuri că și-a luat-o „Dracnea”, ești prost. Pentru că, în fapt, nu și-a luat-o el, ci ți-ai luat-o chiar tu. Dragnea e un pion pe tabla de șah a puterii, desigur unul ceva mai impertinent care s-a gândit că ar putea juca rol de nebun sau chiar de regină. S-a gândit că are o extrem de mare flexibilitate, că poate ataca diagonal ca nebunul și, la urma urmei, mișcându-se atât vertical cât și diagonal e una dintre cele mai bune piese. A ignorat, desigur, faptul că nu poate merge decât înainte – în sensul în care nu se poate replia făcând mișcări tactice în spate – că nu se poate mișca orizontal și – poate cea mai mare eroare – că nu poate înaintadecât cu câte o pătrățică. Doar prima dată își ia avânt două pătrate, dar acel avânt se termină iremediabil cu o frânare pe toată durata partidei. Un pion e un pion și-atât. Devine ceva doar dacă ajunge la celălalt capăt al tablei și se transformă în regină. Doar atunci, însă, esența sa este doar împingerea de către adevăratul jucător la sacrificiu.

Așadar, bucurându-te c-a luat-o „Dracnea” nu faci altceva decât să te bucuri c-a mai fost sacrificat un pion. Adică nimic. Uiți însă că această partidă în care tu aplauzi sacrificarea propriei piese se desfășoară împotriva ta, iar decizia sacrificării n-a aparținut șahistului tău, ci oponentului. Sau, mai bine spus, șahistul tău face doar un blat infect întrucât se opune doar de formă celuilalt. În esență meciul e jucat și, dacă vrei să mai ai o șansă, ori schimbi șahistul, ori îți iei tabla de joc și pleci acasă.

Puțini înțeleg cele pe care le-am spus. Niciunul dintre cei bucuroși că „au scăpat țara de ciuma roșie” nu-și imaginează ce-l așteaptă. Se bucură precum copilul căruia tatăl i-a spus că sunt participanți la un mega-joc pe care urmează să-l câștige și că cei care-i leagă la ochi o fac pentru că urmează să joace „baba oarba”. Copilul nu știe că-n scurt timp plutonul de execuție își va descărca plumbii în ei. Asta e situația României.

Bucurați-vă! Drujbele vor hurui mai bucuroase începând de azi, asfaltul autostrăzilor va reintra în pământ, iar o halcă din Portul Constanța se va mai pierde în Mare. Câmpurile se vor otrăvi, animalele din ogrăzi vor dispărea și-n schimb vom avea progres: benzi automate a căror intrare e pe undeva pe-afară, vor aduce la noi „bunătăți” de plastic. Subsolul e deja dat, mai rămăsese doar suprafața. Și asta e luată, astfel încât nu va mai rămâne mare lucru.

V-am spus de mai multe ori că, în noua lume care vine, salvarea colectivă la nivel mare (de popor) nu e posibilă, asta cu toate că am sperat până-n ultima clipă într-o minune care ne va face să fim solidari ca națiune. Nu, acest lux le e rezervat doar celor integri, iar noi, în istorie, nu prea am dat dovadă de integritate. Azi sunt ferm convins că poporul nu mai e popor, ci doar o adunătură. Nu picați însă în extrema cealaltă, gândindu-vă că salvarea va fi individuală. Asta vă spune propaganda, cea care-a atomizat societatea pentru a putea fi ușor manipulabilă. În realitate salvarea va fi posibilă tot colectiv, dar la un nivel mai mic: de familie, de comunitate mică. De-aceea vă spun să uitați de frustrări și, dacă vreți cu adevărat să luptați, căutați-vă comunitatea. Regăsiți-vă satul originar, regăsiți-vă rudele și familia, regăsiți-vă prietenii din copilărie și încercați să vă reluați stilul normal de viață, cel grupat în jurul unei comunități. Acolo niciodată nu va putea pătrunde legea strâmbă și nici comportamentul deviant, acolo nu va putea pătrunde otrava sau îndoiala. Gândiți-vă bine la cele pe care vi le-am spus pentru că ele vor face diferența dintre supraviețuitori și victime.

                                                                                                                         Dan DIACONU

Sursa: Trenduri economice

 

 

 

 

10 Comments

 1. gelu

  In Romania toate partidele controlate de securisti au reusit sa castige alegerile de parca toti cetatenii acestei tari ar fi in proportie de 80% securisti??? Aici sunt 4 posibilitati. 1. Avem de aface cu o hipnoza in masa de natura electro-magnetica in marile orase, mosita de cei de la SPP si STS prin emiterea in aceste localitati a undelor electromaghnetice de o anumita frecventa care au derutat creierul votantului astfel incat acesta sa voteze partidele securiste pe fundalul propagandei anit-PSD facute in viata de zi cu zi. Pentru acesta lucratura folosindu-se antenele de telefonie mobila ale principalelor retele telefonice. 2.PSD si Alde au gresit deoarece nu au taiat in carne vie vis-a-vis de legile Justitiei, Protocoale, reforme SRI. Si nu l-au suspendat pe Klauss din momentul afisarii imbracat in geaca rosie im mijlocul manifestantilor si lasandu-i pe drogatii #rezist sa-si faca de cap pe strazile Romaniei. Intorcand mereu obrazul la injuraturile si atacurile chiar si fizice comise de #rezist asupra membrilor PSD. 3. Alegerile au fost fraudate prin softul de numarare folosit la centralizarea datelor de BEC cu aportul neprecupeti al STS care a transmis electronic informatiile de la sectiile de votare catre BEC. 4. PSD a gresit cand a marit salariile si pensii. Poporul roman e format in proportie de 80% din mazochisti care doresc ca guvernantii sa le taie salariile, pensiile, sa le inchida spitalele, scolile si gradinitele. Ca ei sa traiasca ca sclavii securistilor si a imbuibatilor de la Bruxelles. In orice caz, indiferent de cauza pierderii alegerilor de catre PSD si Alde, Romania va intra in recesiune economica si somaj daca PNL, USL-Plus si PMP vor ajunge din nou la guvernare.

 2. Nu pot si nu inteleg, cum de, poporul meu, este asa de usor de manipulat si influentat de dusmanii lui, de moarte ?!

 3. Boborul român a învins…!!! Pe cine? Pe poporul român…!
  Poporul a dat, poporul a luat…țeapă…!
  Am înțeles…
  Boborul nu mai vrea străzi, școli, spitale, pensii și salarii decente…! Noooooo….!
  Boborul vrea ….justiție…! Spectacole doldora de cătușe, decapitări , împușcari, execuții pe eșafodul mass mediei, vrea circ acest bobor …
  Văd că vechea și noua generație de securiști prosperă prin votul boborului iubitor de …justiție…!
  Ce contează că olandezii ne vor lua portul Constanța?
  Și gazele din Marea Neagră ?
  MuiePSD, asta-i tot ce vor degringolații cu drept de vot…!
  Cui să-i mai pese că padurile vor pleca să-i îmbogățească pe austricei ??
  Jos Dragnea…!
  Ce mai contează că drogurile se vănd la poarta școlii iar justiția nu vede , n-aude, dar face politica abuzului instituțional ?
  Jos PSD, e tot ce vrea boborul…!
  Boborul romăn nu vrea să fie liber și demn…el vrea să fie veșnic sclav, umilit și jecmănit…!
  Sper că acum sunteți mulțumiți de alegerile voastre, domnilor și doamnelor…!
  Consecințele votului vostru sunt incalculabile pe termen lung și mediu…!
  Oricum , nu meritați decăt fix ce ați semănat…!
  WINTER IS COMMING…!

 4. Gelu ai dreptate

  Gelu, ipotezele 2 si 3 sint perfect plauzibile. dar ele mai si trebuie probate. Cine s-o faca?
  2.PSD si Alde au gresit deoarece nu au taiat in carne vie vis-a-vis de legile Justitiei, Protocoale, reforme SRI. Si nu l-au suspendat pe Klauss din momentul afisarii imbracat in geaca rosie im mijlocul manifestantilor si lasandu-i pe drogatii #rezist sa-si faca de cap pe strazile Romaniei. Intorcand mereu obrazul la injuraturile si atacurile chiar si fizice comise de #rezist asupra membrilor PSD. 3. Alegerile au fost fraudate prin softul de numarare folosit la centralizarea datelor de BEC cu aportul neprecupeti al STS care a transmis electronic informatiile de la sectiile de votare catre BEC.

 5. stand

  Cei care tipa de atita timp muie psd,vor lua ei peste putin timp muie plus.

 6. Kostel KUKU

  Ambasada Danemarcei în România: Va fi o duminică fierbinte. Și după? Posibil să fie mai răcoare!!
  24.05.2019 12:04
  Știau toți! Klaus a dat azi ordinul pe unitate. O mai au de rezolvat pe Viorica! După care, vor vinde ce a mai rămas. Vor abroga tot ce s-a semnat până acum. Taxa pe lăcomie va fi istorie.
  Doamne ajută! Îmi doresc să vină la guvernare PNL+USR+PLUS, și să impoziteze IT-iști, să reglementeze ca studenții să nu mai aibă reduceri la transport CFR, să reglementeze să nu se mai plătească ajutoarele sociale, să mărească TVA-ul … la cât vrea sula lor, să vândă Portul Constanța olandezilor, să mai aducă o firmă din Austria care să taie pădurile României, să reglementeze cedarea gazelor din Marea Neagră … ungurilor, să reglementeze interzicerea pensiilor speciale … începând cu magistrații, parlamentarii, primarii, militarii, polițiștii. Să reglementeze căsătoriile între oameni de același sex, să reglementeze promovarea în tot învățământul al LGDT-ului, să reglementeze consumul de droguri ușoare în scop terapeutic, să reglementeze …………………ce vrea pula lor, NUMAI SĂ VADĂ TINERII FRUMOȘI ȘI LIBERI CE BINE ESTE CÂND VEZI CĂ ȚARA TA SE DUCE DE RÂPĂ.

 7. Augusta

  Nu imi vine sa cred ca usr a luat atatea voturi. Si ca pnl a pacalit cu numele lor pe toata lumea. Dupa referendumul din 2018 am spus pentru prima oara in viata mea ca vreau sa emigrez; intr-o tara care isi iubeste credinta ortodoxa. Dar nu stiu daca exista cu adevarat aceasta tara.
  Sunt foarte trista cand vad cum neamul romanesc dispare fara urma.

  • gelu

   Alegerile euro-parlamentare au fost fraudate prin softul de centralizare a datelor pe care cei de la STS le-au transmis BEC, astfel incat s-au luat voturi de la PSD si Alde si s-au dat celor de la PNL, USR, PMP si UDMR. Si pentru a stopa centralizarea voturilor pe baza proceselor de inchidere a sedintei de votare de la fiecare sectie din tara de catre PSD, l-au aresta pe Dragnia chiar din a doua zi astfel incat PSD sa intre in degringolanda si sa nu mai faca aceasta centralizare. Miscarea a fost gandita de SRI in 3 pasi. 1. Timp de 2 ani de zile au indus in societatea romaneasca ura impotriva lui Dragnia si PSD prin intermediul dementilor si dezaxatilor #rezist. Ca sa aiba mai apoi la alegeri justificarea votulului masiv dat PNL si USR. 2. Piata a fost inundata de sondaje trucate inainte de alegeri in care PNL, PSD si PMP erau ca date castigatorare pentru a face paluzibile scorurile trucate de dupa alegeri. 3. Furtul voturilor prin programul de transmitere a datelor de catre STS la BEC. Marea gresala a PSD si Alde este ca nu l-au supendat de Johannis dinn prima clipa cand belzebutul a incalcat grav Constitutia si l-au lasat sa-si duca la indeplinire planul de scoatere a Aliantei de la guvernare.

  • gelu

   Neamul romanesc a disparut de mult, daca nu era disparut la aceasta mega hotie a SRI si STS era acum in strada cu sutele de mii la usa SRI, STS s-a lui Johannis Wierme Hkaos. Daca se intampla aceasta magarie la greci sau spanioli din prima zi strazile erau pline de protestatari si-i mancau pe vinovati cu fulgi cu tot. la noi nu se intampla asa ceva, cetatenii punand botul la fitilele si imbarligaturile securistilor ce detin efectiv puterea politica in Romania. Din 1947 mereu si iar mereu toti au fost si sunt de vina in tara asta numai securistii au fost si sunt fara de pacat si prospera si tot prospera. Daca s-ar lua la control averilor sefilor si sefutilor ce au condus si conduc SRI, STSI, SPP, DIICOT-ul ne-am ingrozi cat de bogati si avuti sunt.

 8. Daniel

  am 8 clase , dar nu trebuie multa scoala sa fii OM , iubesc natura mai mult decat pe voi semenii meiiiiiii , m-ati tradat, m-ati folosit cand v-am iubit .. Vecinu’ tau nu iti poate taia copacu’ din curte daca tu nu ii dai dreptu’ asta ! Sunt nascut in 91″ nu am votat si nici nu am s-o fac vreodata !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.