Lichele

Mardeiașul de mahala Vecerdea, finul familiei Iohannis și antrenorul stafiditei, o atacă pe Simona Halep!

  Marius Vecerdea, finul klausului și un neica nimeni în lumea tenisului, unde a performat doar ca antrenor personal al […]

 

Marius Vecerdea, finul klausului și un neica nimeni în lumea tenisului, unde a performat doar ca antrenor personal al Getuței Iohannis, revoltat de reacția Simonei Halep la manevrele lui pentru înlăturarea de la conducerea Federației Române de Tenis a lui Ion Țiriac, a declanșat un adevărat război împotriva tuturor pe Facebook. La fel ca și nașul său, Klaus Iohannis, trepădușul WCrdea, cel care râvnește la funcția de președinte al FRT și vrea să-l dea jos pe Țiriac pentru a-i lua locul – așa cum a făcut nașul cu Crin Antonescu la PNL –, răcnește din toți rărunchii că toți cei care nu sunt alături de el sunt pesediști, inclusiv Simona Halep.

                   Reproducem derularea cronologică a conflictului:

Simona Halep, 5 noiembrie: „Zilele trecute, noi jucatorii, am citit o stire prin care cineva anunta un succes triumfator al unei noi întârzieri la procedura de recunoastere a noului presedinte al Federatiei Romane de tenis, Dl Ion Tiriac. Noi stim ca aceste alegeri au fost democratice si avem convingerea ferma, ca la ora actuala, Ion Tiriac este singurul om care nu poate fi suspectat de vreun interes cu privire la conducerea tenisului din Romania. Cu toate astea, noi nu intelegem de ce Ministerul Tineretului si Sportului refuza in continuare sa finanteze Federatia Romana de Tenis. Aceasta finantare nu este pentru noi, este pentru activitatea de zi cu zi a Federatiei si in special pentru toate actiunile dedicate juniorilor si tinerilor jucatori de tenis. Suntem oricum in ceasul al 12-lea, la un nivel scazut al intregului sport din Romania si cu toate astea ministerul refuza sa finanteze o Federatie pentru ca cineva contesta in instante in permanenta actiunile Federatiei. Nu intelegem cum s-a ajuns in aceasta situatie si de ce nimeni nu ia o hotarare sau o pozitie fata de toate aceste probleme.

În timpul în care amânarile sunt declarate “mari victorii”, proiectele mari pentru copii și juniori sunt oprite pe loc, pentru că statul refuză să le finanțeze. Nu trimitem destui copii la competiții, nu le plătim antrenorii, nu le dăm alimentație, medicamentație, pregătire fizică, nu ne apucam de centre regionale, toate pentru că domnul Țiriac nu apare încă într-un registru!!! Iar dacă nu apare într-un registru, Ministerul nu știe, nu are habar cine a fost ales președinte, chiar dacă a participat la congresul de alegeri!

O astfel de situație este greu de înțeles – viitorul tenisului românesc chiar nu merită să fie omorât cu totul de birocrație și declinare continuă de responsabilitate.

Din pozitia noastra de promotori ai sportului romanesc si ai Romaniei, solicitam responsabilitate din partea Ministerului, respectiv reluarea in regim de urgenta a finantarii Federatiei si a programelor sale, actiune de natura sa mentina viu spiritul sportiv si performantele romanesti la nivel national si international.”

Cuplurile Iohannis si Vecerdea împreună cu sepepistul care le ține lumânarea în cazul în care cineva îndrăznește să stingă soarele, care răsare când Klaus apare. De remarcat ce lăbău mare are la picior fina Zuzana (așa o cheamă, nu-i scris greșit), rivalizează cu nașul Werner, care se știe la nivel internațional că trăiește pe picior mare. (Click pe imagine pentru mărire!)

Marius Vecerdea, 7 noiembrie: „RĂSPUNS SIMONEI HALEP, dar și domnului Ministru al sportului IONUT STROE! Dragă Simona, prin mesajul tău ca răspuns la postarea mea referitoare la sentințe ale justitiei din România, constat cu îngrijorare că ai devenit la rândul tău victima pesedismului, acest comunism cu haine noi, și că ai fost folosită intr-un mod josnic pentru a mă ataca direct dar mai ales pentru a amenința și a manipula noul Ministru al sportului!

Te iert Draga SIMONA și te tratez cu COMPASIUNE! Te înțeleg așa îi înțeleg pe toți sportivii care nu au acces la o EDUCAȚIE desăvârșita, la o EDUCAȚIE care sa producă oameni compleți cu INTEGRITATE și spirit civic NU doar campioni gen gladiatori crescuți doar pentru a arăta ca munca și doar munca, fără vreo iluminare spirituală este cea care prevalează și este folosită ca exemplu de urmat.

Captură de pe Facebook, înainte ca Marius Vecerdea să-și șteargă pstarea. (Click pe imagine pentru mărire!)

Te înțeleg dragă SIMONA, pentru ca știu exact cum aceasta EDUCAȚIE ne învață sa fim doar umili și ascultători, ne învață doar sa muncim și sa ne sacrificam pentru a arăta dușmanilor poporului (acești străini care ne vor răul), ce mândru este sa fim români (parca era un slogan pesedist de campanie).
Te înțeleg dragă SIMONA, pentru ca văd copii care știu doar de frica greșelii, care învață fără sa fie functionali, care fac sport doar pentru victoria cu orice preț fără compasiune pentru celălalt, fara sa știe de sănătate sau de bucuria altor lucruri de pe pământ!

Te înțeleg dragă SIMONA, pentru ca văd chiar și Adulți, oameni striviți de frica de a Răspunde unui mare magnat. Îți scriu dragă SIMONA, ție și celor care te îndrăgesc, că a venit timpul sa ne trezim, sa ieșim la lumina, sa avem curajul de a sta drepți, sa ne implicam civic și sa mergem LA VOT, sa aruncăm in negura timpului acest nou comunism care ne-a ținut captivi.

Candidatul pestilențial a băgat și el capul în poza cu finu-său Vecerdea atacând-o pe Simon Halep. Conștient că pierde din votaci a șters la scurt timp, la fel cum și-a șters și finul WCrdea injuriile la adresa Simonei, dar uite că au fost alții mai iuți și au salvat postarea compromițătoare. Cică „aceste lucruri tipic românești trebuie să înceteze”. De aici rezultă că pentru neamțul Werner tot ceea ce este românesc e rău și ca atare trebuie să dispară! Click pe captură pentru mărire!

Draga SIMONA, a venit timpul sa înțelegi ca Țiriac știe sa folosească valorile acestui popor in interesul lui și al acoliților lui si a învățat de pe vremea lui Gheorghe Maurer, apoi Ceaușescu – Iliescu – Adrian Năstase – Dragnea și Ponta (cu ajutorul căruia a înscăunat șef la Federatia Romana de Tenis in 2013, un alt securist comisar din MAI).

Draga Simona, a venit timpul sa înțelegi ca Țiriac știe ca marii campioni din comunism au crescut fără știință de carte pe modelul rusesc – cu munca de gladiator – pentru a putea fi apoi folosiți in interesul partidului iubit, și pentru a arată poporului mândru ce rezultate extraordinare avem împotriva vestului!
Draga SIMONA, Țiriac știe ca marii sportivi astfel crescuți sunt arma perfecta in mâinile unor păpușari excroci [N.N.: Escroci, bă agramatule!] de cea mai joasa speța! Țiriac știe cum sa manipuleze un astfel de sportiv crescut cu multă munca, rod al efortului incredibil al părinților și celor apropiați!

Draga SIMONA, oare te-ai gândit dacă este ok sa garantezi tu public, prin influența ta mediatica, peste JUSTIȚIA DIN ROMÂNIA, ca Țiriac a fost ales corect și democratic? Oare așa ai văzut tu ca se decide un meci pe terenurile de tenis din țările civilizate? Adică o minge out este judecată in funcție de locul ocupat in ierarhia mondiala? Oare meciurile au un arbitru sau se arbitreaza in funcție de ce spune Federer sau Halep? Oare doar prezenta unui mustăcios octogenar miliardar este GARANTIA STATULUI DE DREPT DIN ROMÂNIA? Oare nu este o Amenințare la adresa JUSTIȚIEI ca o personalitate sa facă asemenea presiuni garantând public ca Țiriac ar fi democratic ales, când încă judecătorii deliberează? Draga SIMONA, te anunț ca vremea fosilelor comuniste apune curând (poate nu chiar pana te întorci tu din vacanța). Te anunț ca vremea securiștilor siniștrii care folosesc astăzi informația și tehnologia in mod malefic, ESTE ISTORIE, iar oamenii SE TREZESC, și sunt decisi sa vadă și altceva, sa renască!
Domnule Ministru Ionut Stroe, va rog sa fiți puternic, mai sunt câțiva securiști comuniști in Minister dar va asigur ca vor pleca singuri dacă faceți curat. Aveți curaj, nu va lăsați intimidat de actiunile gen comunist totalitarist in forța ale mustaciosului octogenar miliardar! Va asigur ca va fi istorie in curând! LA VOT OAMENI BUNI!”  (Marius Vecerdea, pe Facebook. Mesajul a fost șters ulterior!)

Tandrețe mare între fete, zglobia Zuzănuța și zvăpăiata Getuța… (Click pe fotografie pentru mărire!)

Ultima postare a trepădușului familiei Iohannis, Marius Vecerdea, 8 noiembrie:Ion Țiriac in calitate de Președinte FRT, Viorica Prim Ministru, Teodorovici – Ministrul Finanțelor și Ministrul (no name) pesedist al sportului, înainte de terminarea mandatelor, s-au folosit de numele Simonei Halep pentru a delapida fondul de rezerva la dispoziția Guvernului.

Viorica semnează, Orlando fundamentează folosind numele Simonei Halep și a altor jucătoare, Ministrul no name al sportului ține de șase și face suveica prin COSR, Țiriac “capitalizează” și banii din fondul de rezerva destinat urgențelor și pentru calamități merg in afara României, in Ungaria in conturile private ale unui cetățean ungur: JENO MARKO.

Așa sunt delapidati banii noștri dragi romani, cu manipularea și folosirea unor valori românești precum Simona Halep (sunt convins ca fără Știrea ei). [N.N.: Vorbește de fraudarea banului public, unul care de ani de zile suge mormane de bani publici de la Primăria Sibiu, în baza relațiilor cu nașul Iohannis, pentru niște turnee de tenis fără spectator la care asistă doar nașa Geta, 2-3 prieteni, câțiva boschetari și doi câini vagabonzi!]

Citiți cu atenție: Orlando fantele, justifica fraudarea banilor din fondul de rezerva al statului, folosind numele Simonei Halep, Mihaelei Buzarnescu, Monicăi Niculescu (toate absente de la turneul WTA de la București !!!), si plătind unei persoane fizice străine taxa de licența a unui turneu privat la prețul de 15 ORI mai mare decât prețul real, afișat pe site-ul oficial al WTA!!!

Jeno Marko, cetățean ungur foarte apropiat de Premirul Ungariei Viktor Orbán!!! a cumpărat licența anuală a turneului de la WTA cu 20.000 $ și a vândut-o mai departe Federatiei Romane de Tenis cu 300.000 $ din banii romanilor direct din fondul de rezerva la dispoziția Guvernului României!!!

Simona Halep cu siguranța nu stie ca numele ei a fost folosit in aceasta Hotărâre de Guvern, pentru a delapida fondul de rezerva al României si a trimite banii in Ungaria culmea, tocmai unui tovaras al lui Viktor Orbán!!! Jeno Marko a fost văzut in loja principala a turneului de la București cu nimeni altul decât Ion Țiriac!!! Acesta este adevăratul român Ion Țiriac, care nu este sătul ca a trimis toți banii in conturile din Panama, dar acum trage direct din fondul de rezerva a statului roman către conturile private ale lui Orbán din Ungaria!!!

Unde sunt parchetele? Unde este DNA? [N.N.: Sub comanda nașului Klaus, lasă că-ți rezolvă el problema, mintenaș!] Acestea sunt documentele depuse la Curtea de Apel București dragi români, pentru care judecătorii au decis amânarea cauzei in care se dorește validarea mandatului de Președinte a lui Țiriac!

Acesta este motivul Draga SIMONA pentru care a fost trimis dosarul înapoi la Tribunal!!! Acesta este motivul Draga SIMONA pentru care ai fost târâta intr-o astfel de mocirla. Acesta este motivul Draga SIMONA pentru care ai fost folosită, pentru a acoperi toate fărădelegile acestori impostori!

Fac un apel, Draga Simona, ție dar și Soranei și lui Marius Copil, RETRAGEȚI POSTAREA PUBLICA în care ați atacat postarea mea cu referire la JUSTIȚIE și prin care îl amenințati pe noul Ministru al sportului, și cereți scuze romanilor pentru faptul ca ați fost manipulați și dezinformați!

Țiriac a acționat in baza acestor reacții publice ale voastre și s-a năpustit peste Ministru solicitând alți bani DIN FONDUL DE REZRVA AL STATULUI in numele vostru!!!

Din păcate pentru el, fondul de rezeva a fost golit de pesediști prin mâna lui Orlando Teodorovici către primarii din județe pentru a mai salva câteva din procentele Vioricai la alegerile de Duminica!

Mustaciosule octogenar: ai ajuns târziu la ghișeu, banii s-au împărțit!

Aceasta este comunismul modern pe model pesedist, când toți banii noștri (așa zis comuni, desemnați pentru comunitate) se duc in buzunarele lor. Așa funcționa COMUN-ismul din cele mai vechi timpuri.

Trezește-te SIMONA!

Treziți-va dragi romani și MERGEȚI LA VOT!”

Da, „dragi români”, dar înainte să mergeți la vot gustați niște delicatețuri de Sibiu:

Cine-i proprietarul vilelor din Florida, unde-și fac soții Iohannis concediile?

Marius Vecerdea, finul lui Iohannis, un individ agresiv și laș

Primarul Klaus Iohannis și-a sponsorizat finul cu bani publici

Soarele Floridei, tenisul și antidecrețica

La Sibiu, bani publici la tot cartieru’… cel al șmecherilor, desigur

Finii Vecerdea și nașii Iohannis după gratii… deocamdată la un meci de Cupa Davis desfășurat la Sibiu.

3 Comments

 1. Și Johannus tot un neica nimeni este! Așa că nu ă faceți probleme statul paralel trebuie să fie completat!

 2. Ionela Ionescu

  …. bai nene , ce poza, nu exista in 40+1 de judete o mutra mai autentica de Baron Local decat a Iohanului, cata sila, cata scarba are pe el ….. problema este ca s-a facut Baron Local pe toata tara, deci sila si scarba de pe el este in perfecta armonie cu sila si scarba celor care l-au instalat pe noi, este aceeasi.

 3. gigimutu

  vedeti,

  asta este motivul pentru care Bianca Andreescu si multi alti sportivi reprezinta alte tari, desi sunt romani!
  mirlania, lichelismul, furaciunea, distrug sportul romanesc! Romania e la pamint si la domeniul sport, nu numai la economie, salarizare/pensii, agricultura etc!
  la mirlanie, lichelism, furaciune, locul 1 in lume!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *