Atitudini

Marea mea mirare: nimeni nu pomenește de cei 20 de copii înfiați pe mâna lui Iohannis!

  Când era candidat la primăria Sibiului, Iohannis a avut o întâlnire filmată cu presa locală. Am văzut înregistrarea. Ziariștii […]

 

Când era candidat la primăria Sibiului, Iohannis a avut o întâlnire filmată cu presa locală. Am văzut înregistrarea. Ziariștii i-au pus mai multe întrebări legate de activitatea voluntară depusă de soții Johanis pentru a facilita înfierea mai multor copii din zona Sibiu de către părinți înfietori din străinătate.

Din întrebările ziariștilor și răspunsurile lui Iohannis am înțeles următoarele:

1.Au fost circa 20 de copii de care s-au ocupat soții Iohannis ca să fie înfiați de părinți din străinătate.

2.Unii dintre acești străini au locuit în casa soților Iohannis. Iohannis le-a stat la dispoziție ca șofer și însoțitor la discuțiile cu autoritățile

3.Soții Johanis au căutat prin tot județul copii aflați în situația de a accepta o înfiere „pe repede înainte”.

Stafidita traficantă de copii, lipsită total de empatie, rânjește ca proasta lângă un copil cu dizabilități, aflat în suferință evidentă, doar ca să dea bine în poză și să bifeze o vizită propagandistică la un orfelinat. Bat la ușă alegerile prezidențiale și tare-i mai plac onorurile ca soție de președinte și turismul internațional pe banii fraierilor! (Foto și text „Justițiarul”) Click pe fotografie pentru mărire!

4.Majoritatea înfierilor s-au făcut prin încălcarea legislației, fără respectarea timpilor de așteptare, printr-o cârdășie criminală între magistrații care au aprobat înfierile.

5.Soții Iohannis au fost acuzați de intervenție pe lângă acești magistrați.

6.Întrebat dacă a fost plătit pentru serviciile făcute acestor cetățeni străini, Iohannis a răspuns că a primit câteva cadouri! Dar bani, nu!

7.Acuzat de ziariști că nu s-a mai interesat de soarta copiilor plecați din țară, Iohannis a răspuns că peste câteva săptămâni va veni în România în vizită o familie care a înfiat un copil „pe mâna lui Iohannis”! Vizita respectivă nu s-a mai petrecut!

8.Cazul celor trei copii ai familiei Iliuț din Rășinari și al bunicei lor, Maria Iliuț, care a umblat cu reclamații la adresa lui Iohannis depuse la toți președinții, la parlament, la procuratură, fără să i se dea nicio atenție. Felul inuman cum s-a purtat Iohannis cu acea bunică!

Este aspectul cel mai urât din biografia lui Iohannis, cu un impact social teribil! Mirarea mea este totală: de ce în campania electorală echipa dnei Dăncilă și însăși doamna Dăncilă nu i-au adus aminte lui Iohannis de comportamentul său inuman ca samsar de copii orfani! Mai ales că numai de pe urma acestei activități se poate înțelege cu ce bani și-a achiziționat Iohannis cele șase case! Nu sunt bani furați de la statul român! Ci bani care s-au plătit pentru acei bieți copilași, despre care Iohannis nu ne poate oferi nicio dovadă că n-au fost folosiți în comerțul cu organe!

Repet: nu pot înțelege de ce PSD-ul nu s-a folosit de acest argument, cel mai puternic dintre argumentele ce puteau fi invocate împotriva lui Iohannis?!

E posibil ca dna Dăncilă să nu fi fost de acord, din prea multă delicatețe, nevoind să facă caz de subiectul copiilor adoptați, subiect care avea legătură cu un detaliu din biografia dnei Dăncilă: și dânsa a călcat pragul unui orfelinat, de unde a înfiat un copil!… Copilul care este acum un om matur, de 29 de ani! Care a ajuns în gura presei ticăloase, amărându-i inima bietei femei!

Câta diferență față de soții Iohannis! Asta n-ar merita să conteze la votul nostru de duminică?

                                                                                                        Ion COJA

Citiți și 

Familiile Dăncilă și Iohannis, problema copiilor orfani: cine a adoptat și cine a făcut comerț cu ei?

Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii!

Ce s-a întâmplat cu copiii din traficul internațional de carne vie în care au fost implicați soții Iohannis?

Europa știe de afacerile cu copii din România, autoritățile române se fac că plouă fiindcă sunt implicate nume cu greutate!

Exportul de copii români, un tribut pe altarul globalismului

Experimentul adopției: Cine și-a dorit a măsura și puncta?

Rana deschisă a adopțiilor

Cazul Sorinei, doar o picătură văzută din conducta de copii români furați pentru export

Abuzurile „statului de drept” în adopțiile internaționale, halucinantele îmbârligături din „justiția independentă”! Iată de ce vor trompetele SRI de la USR și propaganda statului subteran desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)!

O fetiță de opt ani a fost luată cu forța de autorități pentru a fi predată unor părinți adoptivi dubioși din SUA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *