Colimator

Marea Resetare: Conspirația „BBB – COVID” iese la lumină

  Planul datează din 2015 și prevede folosirea unui dezastru pentru înlocuirea capitalismului cu un comunism global. „Fiecare țară, de […]

 

Planul datează din 2015 și prevede folosirea unui dezastru pentru înlocuirea capitalismului cu un comunism global.

„Fiecare țară, de la Statele Unite la China, trebuie să participe, și fiecare industrie, de la petrol și gaze la tehnologiile digitale, trebuie să fie transformată”, afirmă Klaus Schwab, fondatorul și președintele FEM, într-un articol publicat pe site-ul Forumului.

„Pe scurt, avem nevoie de o Mare Resetare a capitalismului”, conchide Schwab.

Dar schimbările nu se vor rezuma doar la industrie. „Toate aspectele societăților și economiilor noastre” trebuie „restructurate”, „de la educație la contractele sociale și condițiile de muncă”.

Alături de Schwab, la reuniunea virtuală a FEM din iunie au participat Prințul Charles, unul dintre primii partizani ai Marii Resetări, Gina Gopinath, economist șef al FMI, Antonio Guterres, secretarul general al ONU și președinții unor corporații importante, precum Microsoft sau BP.

De asemenea, au participat activiști de la grupuri precum Greenpeace International și profesori universitari, toți partizani ai Marii Resetări.

Deși detaliile nu se cunosc, totul pare un amestec sulfuros de Bernie Sanders cu Greta Thunberg.

Așa cum arăta încă din 2015 planul BBB al ONU, era nevoie de un „declanșator”. Iar acesta a fost pandemia COVID.

„Avem o strălucită oportunitate să extragem ceva bun din această criză – undele sale de șoc fără precedent i-ar putea face pe oameni mai receptivi față de marile viziuni ale schimbării”, a spus Prințul Charles în alocuțiunea sa.

„Este o oportunitate pe care nu am mai avut-o niciodată și probabil că nu vom mai avea vreodată”, a subliniat moștenitorul tronului britanic.

Declarația sa seamănă uimitor cu cea pe care George Soros o făcea cu o lună înainte, tot despre formidabila oportunitate pe care COVID o reprezintă pentru globalism:

„Suntem într-un moment revoluționar, în care putem realiza ceea ce părea de neconceput.”

Ultima carte a lui Klaus Schwab, care se numește chiar așa, „COVID-19: Marea Resetare”, nu lasă nici o îndoială că pandemia de coronavirus este „oportunitatea de aur” pentru a accelera ritmul schimbărilor către un „nou normal”:

„La data la care scriu (iunie 2020), pandemia continuă să se agraveze în toată lumea. Mulți dintre noi se întreabă când lucrurile vor reveni la normal. Răspunsul e scurt: niciodată. Nimic nu va mai întoarce la sentimentul „pervertit” al normalității care domnea înainte de criză, deoarece pandemia de coronavirus marchează un punct de cotitură fundamental în traiectoria noastră globală.”

Se dezleagă astfel și misterul grabei cu care liderii politici – mondiali și dâmbovițeni – ne vesteau că „lumea nu va mai fi niciodată la fel”, când nici nu ajunsese epidemia bine în Europa.

Ei, liderii, erau la curent cu Marele Plan.

Surprinzător este că Schwab nici măcar nu se mai ostenește să ne sperie cu efectele devastatoare ale noului virus: „Spre deosebire de alte epidemii din trecut, COVID-19 nu reprezintă o amenințare existențială.”

Dar cu adevărat cutremurător este că, descriind cum se va instaura Noua Ordine (pe care o numește A Patra Revoluție Industrială), el privește COVID-19 drept un moment crucial pentru istoria planetară, comparabil cu Nașterea lui Iisus Hristos:

„Vor urma schimbări radicale cu asemenea consecințe încât unii experți vorbesc despre o eră «înainte de coronavirus» (IC) și de o eră «după coronavirus» (DC). Vom continua să fim surprinși deopotrivă de rapiditatea și de natura neașteptată a acestor schimbări – pe măsură ce se vor combina unele cu altele, ele vor genera consecințe de gradul doi, trei, patru etc., provocând efecte în cascadă și nemaivăzute.”

Cum va arăta efectiv lumea de mâine după acest tsunami globalist, cum va fi viața omenirii în epoca post-COVID? Ne spune tot un articol de pe site-ul Forumului Economic Mondial.

Titlul său este dătător de frisoane: „Bine ați venit în 2030. Nu am nici o proprietate, nu am intimitate și viața nu a fost niciodată mai bună.”

Data la care a fost postat articolul este 11 noiembrie 2016, la un an după ce ONU a adoptat „Build Back Better” (BBB). Dovada că „revoluționarii” aveau de multă vreme planurile pritocite și așteptau doar pretextul. Virusul. Pandemia devastatoare de care Bill Gates vorbea încă din 2018.

Dar să citim câteva rânduri din articol:

„Bine ați venit în anul 2030. Bine ați venit în orașul meu – sau ar trebui să spun «orașul nostru». Nu am nici un fel de proprietate. Nu am o mașină. Nu am o casă. Nu am în proprietate nici un fel de aparate și nici o haină.

„Deși vi s-ar putea păstra straniu, este perfect logic pentru noi în acest oraș. Tot ceea ce voi considerați ca un produs a devenit acum un serviciu. Avem acces la transport, la adăpost, la hrană și la tot ce avem nevoie în viața noastră cotidiană. Una câte una, toate aceste lucruri au devenit gratuite, deci nu mai are nici un sens pentru noi să avem proprietăți.”

Renunțarea la orice proprietate în schimbul anulării datoriilor. Când datoriile vor deveni insuportabile, această idee otrăvită învelită în poleială va deveni tentantă. Pentru indivizi și pentru națiuni. Statele vor dispărea prin „iertarea” datoriilor.

Propaganda politică, presiunea mediatică și exemplul hipsterilor vor juca un rol important în acceptarea „noului normal”. Astăzi, mai bine de un sfert dintre americani sunt de acord cu renunțarea la capitalism și înlocuirea sa cu un sistem mai socialist. În rândul tinerilor, procentul depășește jumătate.

Până deunăzi, toți cei care susțineam că pandemia este pretextul pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale eram puși la zid ca adepți ai „teoriei conspirației”. Acum, însă, „Conspirația” a ieșit din subteran la lumina zilei și este pe cale să se transforme în program politic mondial.

                                                                                             Adrian PĂTRUȘCĂevz.ro

P.S. Înlăturarea lui Donald Trump, ultimul obstacol serios în calea Marii Resetări, și înlocuirea sa cu un adept BBB reprezintă sfârșitul începutului.

 

9 Comments

 1. abc

  Editorialul din EvZ este mult mai amplu, pacat ca nu l-ati preluat integral. Recomand lectura lui in original pe site-ul EvZ.

  • Aveți dreptatate, am completat, mulțumim pentru sugestie!

 2. IQ100

  “:„Avem o strălucită oportunitate să extragem ceva bun din această criză – undele sale de șoc fără precedent i-ar putea face pe oameni mai receptivi față de marile viziuni ale schimbării”, a spus Prințul Charles în alocuțiunea sa.”
  prietenul Transilvaniei…mbleah!!

 3. Tudor

  Intervenția ministrului afacerilor externe Bogdan Aurescu la reuniunea ministerială a Alianței pentru Multilateralism
  Vorbitor: Bogdan Aurescu, ministrul afacerilor externe
  Data: 25.09.2020
  Statement by H. E. Mr. Bogdan Aurescu, Minister of Foreign Affairs of Romania
  at the Ministerial meeting of the Alliance for Multilateralism
  Our Commitment and Contribution to Building Back Better

  https://www.mae.ro/node/53696

 4. Vlad Tepes

  Bogata imaginatie dar in flagranta contradictie cu legile firii !!!
  Toate ”planurile” evocate sint utopii absolute, asa cum a fost si comunismul care, de fapt, nu a existat.
  Aceste ”planuri” ar putea deveni fezabile numai daca toti cei 7,8 miliarde de oameni(acum) vor fi transformati in zombi, altfel statul comunist universal nu se va realiza vreodata.
  Ori n-am citit cu atentie ori nu se precizeaza scopul/scopurile ”strategilor” acestei resetari, buna de presa de can-can.
  Scopul, dar unul realist , nu generic(ex.dominarea Lumii, controlul puterii etc.).
  Ca sa nu mai lungesc.
  Niciodata oamenii, oricit de nebuni ar fi, nu vor putea sa se opuna sau sa modifice legile firii, lasate de Dumnezeu, nu de ratacitii vremurilor.
  Cine incearca va fi pulverizat pentru restabilirea echilibrului.

  • Tudor

   Totuși prin New Green Deal pot face ceva asemănător cu ceea ce-a fost numit “revoluția industrială”, cînd, în Anglia, prin “enclousure”, oamenii au fost nevoiți să părăsească satele și să meargă în orașe.

 5. Oyvey

  Bolșevismul ăsta, ca și cel de acum un secol și ca toate revoluțiile stârnite de fiii lui Satan sunt distopii, nu utopii. Totul va fi GRATUIT?! Datoriile vor fi ANULATE?! Ce glumă sinistră! Când toată puterea lor stă în cămătărie, de la bogățiile statului până la cel mai amărât individ!

 6. Laura

  Uitati-l pe Klaus Schwab spunand deschis despre Marea Resetare va duce la contopirea identității noastre fizice, digitale și biologice
  https://www.youtube.com/watch?v=AglDPjj4mWM

 7. satan exista

  Nu le va reusi si vor declansa ultimul razboi,razboi profetit de Sfintii parinti ai lumii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.