Colimator

Marşul secuilor din 18 noiembrie 2018 de la Sfântu Gheorghe

  Pentru 18 Noiembrie 2018 s-a anunțat la Sfântu Gheorghe o adunare privind ceva în legătură cu ceva ce se […]

 

Pentru 18 Noiembrie 2018 s-a anunțat la Sfântu Gheorghe o adunare privind ceva în legătură cu ceva ce se numeşte „ținutul secuiesc”. Un număr de vreo 20 de patrioți de prin țară, de la Deva, Sibiu, Craiova, Turnu-Severin și București ne-am deplasat din curiozitate să vedem ce se întâmplă. (Click pe fotografii pentru mărire!)

În piața centrală din Sfântu Gheorghe s-au adunat vreo mie de oameni cu niște steaguri albastru deschis şi dungă aurie, cam de prost gust cromatic după unii, o cromatică masonică după alții, iar unii au înconjurat piața cu o panglică lată de vreun metru cu aceleaşi culori de prost gust. Modelul de panglica steag este furat de la mișcarea unionistă care-a făcut în anii trecuţi un steag tricolor de până la 1 km lungime. Mă rog, nu au nici bun gust dar nici imaginație, ei copiază ce arată bine dar o să vedem mai jos că nu sunt nici secui.

Adunarea fusese avizată pentru trei ore între ora 13:00 şi 16:00. Timp de două ore și jumătate niște domni au vorbit în ungurește, n-am înțeles nimic, publicul a aplaudat trist și o fanfară a cântat muzica lor.

Singurul discurs pe care l-am înțeles a fost cel al domnului Sabin Gherman rostit în limba română. Domnul Gherman a spus între altele, citez din memorie: … pe vremea Vienei Transilvania era pe hartă, pe vremea Budapestei Transilvania era pe hartă pe vremea Bucureștiului Transilvania nu mai este pe hartă… eu ca român ardelean îmi doresc ca Transilvania să fie autonomă...” discurs urmat de aplauzele cele mai energice.

Se pare că domnul Sabin Gherman are niște foarte grave deficiențe de înțelegere și cunoașterea istoriei în sensul că se știe că nu este român ardelean ci este iudeu antiroman, Transilvania era distinctă față de alte teritorii pentru că era românească dar când după 1918 cea mai mare partea ei a fost reunită în Statul Român nu mai rămăsese nici un motiv de a face vreo distincție între ea şi celelalte teritorii locuite de români.

Mai spune dl Gherman că naționalismul, indiferent de limbă în care este promovat, este un lucru foarte rău, dar referința era strict la români. În ce priveşte naționalismul unguresc și antiromânesc, adică şovinismul exprimat în clar la însăși adunarea la care cuvânta nu îl deranja de loc.

Conform evidenței ținute de Institutul Național de statistică privind recensământul din 2011 în România există 1.661 de secui, dintre care, în județele Covasna, Harghita și Mureș pretinse ca fiind Ținut Secuiesc, locuiesc în total 1.183 de secui. Or, cu 1.183 de oameni abia de faci o comună cu identitate etnică secuiasca, nicidecum un ținut cu zeci de mii de kilometri pătrați.

În consecință constatăm că subiectul ținutului secuiesc este doar un pretext pentru un cu totul alt scop, scop vizibil și transparent din discursul domnului Gherman și anume: DEZMEMBRAREA TERITORIALĂ A STATULUI ROMÂN. Acest scop știm că este urmărit de Grupul Internațional De Criminalitate Organizată de peste 300 de ani pentru a pune Poporul Român sub jurisdicția altor etnii cu finalitate urmărită de a șterge din mintea românilor conștiința apartenentei etnice și cu asta a conștiinței dreptului de neam și istoric asupra patrimoniului strămoșesc și în mod special a acelui spiritual de susținere și continuitate a Creștinismul Ortodox.

Grupul de patrioți români veniţi din curiozitate s-au poziționat în fața grupului statuar Mihai Viteazul aflat la circa 100 m de locul de desfășurare a întrunirii. Menționez că grupul statuar este compus de statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul înconjurat de comandanții săi, între care este și comandantul grupului de secui care a luptat alături de Mihai Viteazul pentru eliberarea Transilvaniei împotriva armatelor ungare.

Deci, ce avem aici? Niște unguri buimăciți de mafioții internaționali să susțină o cauză care este contra intereselor lor, niște indivizi din Grupul Internațional De Crimă Organizată care promovează crearea de maxime conflicte în interiorul societății românești, promovând destrămarea teritorială în numele unei etnii pe care tot ei au martirizat-o în trecut. Un antiromân care zăpăcește oamenii cu ideea că ocupația austriacă și ungară au fost mai benefice decât integrarea Transilvaniei în România, totul în cadrul unei adunări care încalcă toate legile românești.

Întrucât adunarea urmărește destrămarea unității statale a statului român, aceasta trebuia interzisă în baza Legii 60/1991:

                    „Art. 9 Sunt interzise adunările publice prin care se urmăreşte:

 1. A) propagarea ideilor totalitare de natura fascistă, comunistă, rasistă, şovina sau ale oricăror organizaţii terorist-diversioniste, defăimarea ţării şi a naţiunii, indemnul la ura naţională sau religioasă, incitarea la discriminare, la violenţa publica şi la manifestări obscene, contrare bunelor moravuri;
 2. B) organizarea unei lovituri de stat sau altei acţiuni contrare siguranţei naţionale;”

Vedem cum în plin spaţiu public, în clar, această adunare incită la acţiuni şovine împotriva etniei romaneşti şi a unităţii Statului Român, astfel se încadrează în categoria acţiunilor contra siguranţei naţionale.

Toţi participanţii, autorităţile care au permis adunarea, poliţiştii şi jandarmii care au păzit adunarea, conştient sau nu, au fost complici sau autori ai unui act de atac asupra siguranţei naţionale. Constatăm că încă nu s-a conştientizat şi nu se manifestă la nici un nivel voinţa de a apăra siguranţa naţională.

Putem spune că am asistat la nouă megapăcăleală la adresa secuilor, ungurilor, românilor, autorităților de către niște indivizi care s-au specializat în înșelarea tuturor pentru promovarea unei agende secrete antiromânești, antiungurești, antisecuiești, care de fapt urmăresc de secole să ne înrobească pe toţi, o agendă secretă anticreștină.

Am făcut filme, fotografii, autoritățile liniștite și-au văzut de treabă, au avut grijă să nu existe nici un conflict, nu s-a întâmplat nimic

Participanții la adunare au fost aduși cu autobuze înmatriculate în Covasna, Harghita și Mureș, așa cum sunt aduși toţi cei buimăciți de propagandă antiromânească, antiungurească, antisecuiasca să susţină scopurile contrare propriilor interese.

În concluzie, am asistat la încă un eveniment organizat de Grupul Internaţional De Crima Organizată cu scopul de a crea conflicte pe criterii etnice, fără o bază reală, pentru ca noi sa nu observăm ce ne fac ei în alte planuri, cu consecinţe deosebit de grave.

Învață din asta cine poate.

Doamne ajută!

                                                                                                       Adrian GRIGORIU

 

 

 

 

5 Comments

 1. Motocu Marian

  Am fost prezenți și vom fi prezenți ori de câte ori va fi nevoie.

 2. Gheorghe

  Am deschis dosarul 13776/302/2018 la Jud Sect 5 Bucuresti pentru dizolvarea Udmr. Ar fi utile la dosar ca probe raspunsuri din partea „autoritatilor”, primarie, jandarmerie si prefectura, la intrebarile: de ce au autorizat, pazit si nu au luat nici o masura pentru contracararea manifestarii, care in mod evident contravine legii 60/1991? Astept raspunsul dvs., ca participant direct, pe adresa de e-mail.

  • RebelU

   pe vremuri stiam ca ude-mereu e ilegal direct din statutul sau.. tocmai a verificat pe net ca prin actiunile lui , udmr-ul incalca articolul 3 din legea partidelor politice nr 14 din 2003 „Pot funcționa ca partide politice numai asociațiile cu caracter politic, constituite potrivit legii, și care militează pentru respectarea suveranității naționale, a independenței și a unității statului, a integrității teritoriale, a ordinii de drept și a principiilor democrației constituționale.”

 3. Șelaru Constantin-Ștefan

  Ce va să zică evoluția speciilor!! Fantastic! Când i-au adus habsburgii pe plaiul românesc, erau niște amărâți în curul gol, leșinați de foame și de frig iar noi, de milă, i-am primit, le-am dat haine, hrană și adăpost iar după ce și-au revenit și s-au îngrășat, în loc de recunoștiință, nu se mai poartă ca oamenii ci ca ungurii adicăpretind ca noi să ne părăsim casele și Țara ca să le ia ei cu japca deoarece se simt bine pe pământul nostru și mai ales pentru că ungurii, fără să le dea nimic asemeni nouă, le-au promis câte-n lună și-n stele iar noi să plecăm hai-hui unde o-m vedea cu ochii! Sunt băieți deștepți, nu-i așa? Precis că au băut apă din găleata în care se adapă bozgorii?

 4. Motocu Marian

  Sunt langa dumneavoastra ,in toate demersurile ce vor urma!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *