Colimator

Mărturii din interiorul #rezist : Cine sunt „revoluționarii” Maidanului din Piața Victoriei? (III)

          Organizația Națională de Guerilă „Rezist” (III)   Motto: „De mic am visat sa am BANI […]

 

        Organizația Națională de Guerilă „Rezist” (III)

 

Motto: „De mic am visat sa am BANI BANI BANI, Priveam tavanul si vedeam BANI BANI BANI, Dar de mic am invatat ca unii BANI BANI BANI, Te lasa fara viata, fara BANI BANI BANI.”

Azi va voi arata si banii. O parte din ei. Doar nu credeati ca se lupta asa pe moca, pentru o idee? Pe bune? Asa de creduli ati fost? Mor de ras! Hai mai, ce sunteti copiii? A, da, stiu, unii dintre voi ati iesit in strada din suflet. Am trecut si eu prin faza asta. Nici nu va condamn. Va condamn in momentul in care nu cititi, nu va informati. Dar na, nici aici nu prea am de ce sa va condamn defapt. Cititi ce vi se da. Dupa 10 ore de munca, ce sa mai citesti? Citesti ce e la moda in grupul tau, ce iti dau prietenii… Azi veti vedea multe multe poze. Sa incepem, deci!

pojoranu

Cosmin Pojoranu adauga o harta pe google maps in Februarie 2017

Cosmin Pojoranu si Militia Spirituala. In caz ca nu va amintiti, Militia Spirituala este ONGul condus de Mihail Bumbes, cel cu Rosia Montana, cu protestele din Turcia, l-am cunoscut in primul episod

Inainte de a va dezvalui ce harta au adaugat baietii, hai sa vedem .

pojoranu citizens

Domnul Pojoranu, primul din dreapta, se ocupa de comunicarea ONGului Funky Citizens

Despre ONGul Funky Citizens vom vorbi un pic mai tarziu, acum sa vedem ce fel de harta punea Cosmin Pojoranu, impreuna cu cei de la Funky Citizens. Iata!

harta

Ne adunam in noduri cheie din fiecare sector…

O adevarata organizare de Guerilla. Deci cum era cu protestele spontane? Cum era cu “oamenii” care nu vor decat sa se exprime? Pe bune? Organizare pe grupuri in diferite puncte ale cartierelor, apoi noduri cheie la intersectiile dintre cartiere, apoi “ne revarsam catre Piata Victoriei” Vedeti documentul google aici, este inca online: https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1H9D_wNwlR0-TWmtCRMhehmBwN0I&ll=44.444228559065294%2C26.09475020000002&z=12

Practic se confirma ceea ce spuneam in primul episod, ca bazele miscarii au fost puse de mult timp, coordonarea este perfecta, fondurile au fost folosite pentru a antrena grupuri de activisti care la randul lor ii trag pe altii dupa ei. Toate acestea pentru inlocuirea unui sistem politic cu altul. Voi continua acum cu inca o chestiune interesanta in care apare si editura Curtea Veche.

rezist4

Albumul #rezist editat de Curtea Veche, vanzarile trebuiau sa mearga catre Funky Citizen

Albumul nu a mai fost scos pe piata dupa protestele celor din Piata care au simtit mirosul banilor. Destul de nefericit pentru Funky Citizens si pentru propaganda Iohannis. Sa nu uitam ca in Piata Universitatii a aparut si presedintele Iohannis sustinand protestele. Culoarea gecii? Rosie, precum coperta albumului.

Acum imi amintesc ca la editura domnului Grigore Arsene, Curtea Veche, a aparut cartea domnului Iohannis, „Pas cu pas”! Domnul Arsene este Presedintele Asociatiei Editorilor din Romania, si parca imi amintesc ca era foarte suparat vis-a vis de manualele alternative, adica tinea neaparat sa existe. Deci…din nou…bani bani bani. Ah deci, domnul Arsene, dorea sa dea banii catre Funky Citizens. Care il sustine pe Iohannis. Adica toti. Caracatita este atat de mare incat….trecem mai departe.

cheltuieli1

State de plata cu cheltuielile # Rezist

Uite asa, ajungem si la bani. Exista acest document pe internet, adaugat de Mihai Badita. A existat la un moment dat o postare pe Coruptia Ucide, care invita oameni intr-un anumit grup. Cert este ca a ajuns la mine.

Justificari de bani. Bilete de avion, spre Cluj, de la Cluj, Iasi, taxiuri, pancarte, pizza, eveniment STOP JOC, retrageri de bani din Pay Pal, topuri de hartie…hm. De unde vin banii? Desiguuuur, daca indraznesti sa spui ceva de bani, sar #rezistentii imediat pe tine. Asa este, cei mai multi nu sunt platiti, sunt prostiti.

Aveti aici linkul, il puteti accesa si dumneavoastra.https://docs.google.com/spreadsheets/d/1pifEbKoOge4s9WTH8lpkGCI7C-EH8eZA1vF5tUlVun4/edit#gid=0

Desigur, va veti intreba: unde apar numele, chestiunile prin care putem sa recunoastem pe cineva. Pai de exemplu, putem accesa biletele de avion. Pe ce nume sa fie ele oare? Pai sunt pe numele lui Florin Badita, apropiatul Monicai Macovei, organizatorul protestelor, administratorul paginii „Coruptia ucide”, pagina care cheama lumea in strada.

avion iasi

Zbor catre Iasi, probabil pentru a organiza si acolo marea Tefeleala

avion

Inca un bilet, catre Cluj

1_feB_bilet_avion_florin_b

Bilet din 1 februarie de la Cluj catre Bucuresti

Dupa cum puteti vedea, circula baietii circula. Activitate intensa, caci e Rivolutie domnule! Si ca Rivolutionar sef, trebie sa te agiti, sa fii peste tot in acelasi timp.

cheltuieli2

Partea a doua de cheltuieli, total 12516

Stiu, veti spune ca sunt doar 12516. Ce vreau sa arat este ca banii circula. Exista bani. Exista organizare, trasee pe googlemaps, bani, cartonase colorate, drumuri cu avionul, asta numai miscare civica nu este. Si cred ca am ajuns abia la 1% din ce se intampla defapt. Va dati seama ca restul banilor nu sunt la vedere. Ca vorba aia, de ce sa avem noi legea ONGurilor? Dar va intreb, acestea mai sunt ONGUri? Sau exact cum le numesc eu, grupari de Guerilla?

comisioane.jpg

Comisioane la retragere, din aceeasi lista, nu se stie ale cui sunt conturile

Partea de bani am lamurit-o, ea exista. Dar cum protestele sunt “spontane” nu se poate sa existe oameni influenti care au fost contactati pentru a potenta protestele,nu? Ei bine, ei exista. Exista o astfel de lista, tot pe google, tot de pe Coruptia Ucide, in care diferiti “voluntari” contacteaza diferite persoane influente. Mai ce spontan. O alta mizerie, caci nu-i asa,  daca tu ca persoana publica refuzi sa li te alaturi, esti pe o lista. De ce sa fiu eu, sau persoana X, Y, Z, de ce sa fim pe o lista ? Ca refuzam colaborarea, nu? Si cine citeste lista? La cine ajunge lista?

lista1

Listele posibililor Rivolutionari din “Lumea buna”

Iata si link-ul catre acest document:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UMK05PgdQaR36RZRTeI2db4LLDWgeeSGdQQUvbS91Y0/htmlview

Sa vedem cum au inceput defapt protestele #Rezist. Voi posta multe fotografii, pentru ca unele sunt relevante.

usr

Asa incepe totul. Adevarul ne spune ca sunt 10 “persoane”, de fapt, ei sunt Membri USR, doamna Blonda este doamna Bizgan, si langa dansa, doamna Chichirau

politeanu

Apare inca o “persoana” domnul Mihai Politieanu, cunoscut activist, fondator „Initiativa Romania”

Bumbes

Mihail Bumbes de la Militia Spirituala din nou in prim plan. 

petri

Vlad Petri PREZENT si el, in calitate de „jurnalist”- practic toti sunt „jurnalisti”

bumbes violent

Bumbes, este printre primii care incearca sa patrunda in Guvern, il recunoasteti dupa caciula

De altfel intreg filmul poate fi urmarit aici:https://www.youtube.com/watch?v=uwCgNi1LSR4

Sunt multe persoane din film pe care le cunosc dupa figura, din lumea ONGurilor, sau care au legatura cu ONGurile. De altfel, asa se incep protestele. De la ONGuri se pleaca, in cazul de fata USR care este partidul ONGurilor, apoi apar toate cunostintele posibile si imposibile. Totul se filmeaza, se potenteaza prin liveuri, astfel incat unui om din fata televizorului ii va fi greu sa ii recunoasca pe cei implicati, si va crede ca este o miscare spontana. Vorbim de o armata privata.

                                                                                                                           Paul Hitter (ULEI ȘI APĂ)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.