Cadran international

Mașina de ucis a Americii este acum sub o conducere competentă

  Inastalarea lui Joe Biden ca al 46-lea președinte al Statelor Unite este acum aproape sigură . Pentru a avea vreo șansă […]

 

Inastalarea lui Joe Biden ca al 46-lea președinte al Statelor Unite este acum aproape sigură .

Pentru a avea vreo șansă de a-și avansa cu succes narațiunea legală a fraudei electorale, președintele Trump ar trebui să (A) dorească cu adevărat să rămână președinte și (B) să aibă sprijinul unor structuri de putere suficient de mari, ceea ce nu pare să fie cazul . Când ești președinte republican și Murdoch luptă activ împotriva ta , faptele nu contează. Războiul este pierdut. Trump a terminat.

Acum două luni, Kamala a declarat pentru CNN că interferența rusă – nedeterminată,
desigur, pentru că cine are nevoie de detalii? – i-ar putea costa lui Biden alegerile.
Odată cu victoria lui Biden, așteptați-ne să nu mai auzim
despre „interferența rusă”. Și-a depășit utilitatea partizană .

Fiecare agent de la Kremlin care se ascunde sub fiecare pat, fiecare troll din Sankt Petersburg care se ascunde după fiecare colț, fiecare hacker rus care ni s-a spus lucrează non-stop pentru a distruge democrația imaginară a Americii ! Nici un cuvânt despre ei.

Dacă rușii ar fi încercat cu adevărat să influențeze aceste alegeri, așa cum ni s-a spus de ani de zile, cu siguranță ar fi făcut-o și dacă intervenția străină în alegeri este într-adevăr un act de război comparabil cu 11 septembrie și în Pearl Harbor, după cum ni s-a spus ani de zile, atunci ar trebui să fie la fel de important, indiferent de candidatul care câștigă. Cu toate acestea, nu am mai auzit niciun cuvânt despre acest subiect de la comentatorii Blue Banner care au strigat despre amenințarea rusă în ultimii patru ani.

Dar, foarte previzibil , am auzit din China.

 

Cred că nu voi trimite pe Twitter la fel de mult ca în ultimii doi ani începând cu 20 ianuarie,
pentru că nu trebuie să răspund calomniilor zilnice ale lui Trump și Pompeo asupra Chinei.
Nu mă aștept ca Biden și viitorul său secretar de stat (oricine ar fi el) să fie genul ăsta de gunoi.
Partidul Comunist Chinez sărbătorește.
Pentru că au intervenit la aceste alegeri și cred că au câștigat .

Președintele Trump pune America pe primul loc.
Joe Biden pune China pe primul loc .

Dacă Joe Biden câștigă, Rusia se va transforma magic în China
„Ohhh my God. Începe din nou ”.

Liberalii răsuflă ușurați în toată țara, nu pentru că viața lor reală s-a înrăutățit în urma președinției lui Trump ( nu au făcut-o ), ci pentru că înseamnă că se vor opri în cele din urmă să fie abuzat psihologic de mass-media care le strigă absurdități isterice până la punctul de a-i înnebuni.

Treptat, sărbătorile prudente încep să se desfășoare de la coastă la coastă (bine, poate doar pe litoral), deoarece instalarea lui Biden în ianuarie devine mai puțin o posibilitate decât o certitudine. Nu este bucuria tunătoare care va exista atunci când o vor formaliza, dar mici expresii de bucurie apar peste tot.

Când a fost ales Trump, am decis să port doar cravate negre.
A fost un act de doliu personal și privat. Nu am spus nimic despre asta.
Și aproape nimeni nu a observat acest lucru în ultimii patru ani.
Astăzi….

„În sfârșit, vor mai fi adulți în Casa Albă din nou!”, spune refrenul comun.

Și nici nu aș putea fi altfel decât de acord! Cred că toți respirăm mult mai ușurați știind că guvernul SUA va fi condus acum de adulți care ucid oameni, în loc de copii cu dizabilități emoționale care ucid oameni. Vom dormi cu toții mult mai bine știind că există adulți care ucid și că insațiabilul monstru ucigaș american este din nou sub conducere competentă.

Și nu faceți nicio greșeală, administrația Biden va ucide într-adevăr populațiile . De fapt, el va fi singurul președinte din memoria recentă care va face campanie pentru a fi mai intervenționist și pentru a-și ataca adversarul pentru că nu era suficient de beligerant. Trump a făcut campanie pentru reducerea intervenționismului SUA, la fel ca Obama și chiar Bush , dar Biden a făcut contrariul . El pleacă de la o poziție mult mai șubredă decât predecesorii săi.

Adăugați la asta demonii însetați de sânge care par să ajungă în cabinetul lui Biden și retorica   consilierilor săi de politică externă și probabil că o să aveți un președinte care va servi drept container gol pentru tot ceea ce va deversa mașina de război americană. Crimele în masă sunt planificate și va deveni urât.

Doctrina Trump-Rubio a imperialismului incompetent este
un vânt puternic în pânzele stângii latino-americane.
Votează Biden, pentru imperialismul competent ™ ️.

E ciudat. Liderii politici americani sunt atât de venerați de mass-media și atât de standardizați pe ecranele noastre încât este ușor să uităm câți copii au ucis. Îl vedem pe bătrân mâncând destul de des înghețată și devine dificil în mintea noastră să vedem măcelarul care a jucat un rol atât de important în invazia Irakului care a ucis un milion de oameni și a introdus o nouă eră a expansionismului militar fără precedent.

Dar important este că nu va face tweeturi grosolane și tentative de lovitură neîndemânatice. Va fi un adult competent, ca tatăl pe care l-am dorit întotdeauna. El va pilota mașina insatabilă a morții cu har și cu decență, chiar și în casele celor mai vulnerabili din lume.

                                                                                                      Caitlin JOHNSTONE

Sursa: https://caityjohnstone.medium.com via https://reseauinternational.net/la-machine-a-tuer-americaine-desormais-sous-gestion-competente/

 

1 Comment

  1. Nono

    ‘mericanilor, război civil si Secesiune 2.0 scrie pe voi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.