Atitudini

Masonul Iohannis nu l-a pomenit pe Mihai Eminescu de Ziua Poetului Național

  Ziua de 15 ianuarie a fost declarată „ Ziua Culturii Naționale” de cozile de topor trădătoare, tocmai pentru a […]

 

Ziua de 15 ianuarie a fost declarată „ Ziua Culturii Naționale” de cozile de topor trădătoare, tocmai pentru a estompa Ziua Poetului Național Mihai Eminescu, după modelul Germaniei, care a transformat Ziua Victoriei împotriva fascismului în Ziua Europei. Nemții, instalați la conducerea UE, au transformat înfrângerea lor, ca să o facă uitată, în sărbătoare europeană!

Iată ce posta azi, 15 ianuarie 2020,  pe Facebook, pagina sa oficială de președinte vremelnic, Klaus Werner Iohannis, instalat de Germania și iudeo-masoneria internațională Gauleiter peste colonia România ca să le reprezinte interesele în jefuirea și dezmembrarea țării: „De Ziua Culturii Naționale, îi omagiem pe toți artiștii români, care sunt autentici ambasadori ai identității și diversității societății noastre. Poeții și prozatorii noștri, pictorii și cineaștii «noului val», compozitorii și interpreții, artiștii scenei dramatice și lirice românești își găsesc afirmarea, admirația și publicul fidel peste tot în lume și duc astfel mai departe misiunea pe care cultura a avut-o permanent de-a lungul timpului, aceea de a trasa României un parcurs european și modern.

Click pe imagine pentru mărire!

Absolut nimic despre Mihai Eminescu!!!  La fel și în declarațiile date reporterilor de televiziune, unde a repetat același mesaj scris de alții și învățat pe de rost, tot fără să-l pomenească pe „poetul nepereche” Mihai Eminescu. Cum să spună ceva de bine alogenul globalist Iohannis despre naționalistul Eminescu în 15 ianuarie 2020? Pentru alogenul ticălos acestă zi nu este ziua lui Mihai Eminescu. Ce alte dovezi mai vreți că impostorul care guvernează colonia este un nemernic alergic la tot ceea ce este românesc?!

Ia uitați aici, încă o dovadă suplimentară, legată tot de Ziua lui Mihai Eminescu, care a avut loc cu 19 ani în urmă, la șase luni după ce Klaus Werner Iohannis a fost instalat primar grație colaborării dintre șeful SRI Sibiu, colonelul Nechifor Ignat și Otto Schily, ministrul de Interne german, sosit la Sibiu în mai 2000, înainte de alegerile locale câștigate greu, în turul doi, de Iohannis. Atunci impostorul a obținut primul mandat de primar al Sibiului și tot atunci a avut loc prima intervenţie directă a Germaniei în politica românească şi totodată amestec în treburile interne ale României.

Deci, după șase luni ca primar al Sibiului, timp în care a și scris pe indicatoarele de intrare în oraș „Hermannstadt” sub denumirea Sibiu ca să-și marcheze teritoriul, Klaus Werner Iohannis a evacuat librăria „Mihai Eminescu” din casa furată prin uz fals la Sibiu (str. Nicolae Bălcescu, nr. 29), ca să bage în locul ei banca austriacăRaiffeisen”, devenită chiriașa primarului „pe persoană fizică”, vorba altui primar, Vanghelie. Click pe documentele de mai jos pentru mărire!

Dureros este că Iohannis a evacuat librăria „Mihai Eminescu” chiar de Ziua lui Mihai Eminescu, pe 15 ianuarie 2001, exact când s-a încheiat „Anul Eminescu” care începuse în 15 ianuarie 2000 și aniversa 150 de ani de la venire pe lume a geniului românismului în 15 ianuarie 1850!

„Anul 2000 – Anul Eminescu“, a fost proclamat ca atare de către guvernul României printr-o Hotărârea de Guvern, care a declarat „Anul 2000 – Anul Eminescu” de la 15 ianuarie 2000 până în 15 ianuarie 2001. Iniţiativa a fost înscrisă în Programul Naţional „Anul 2000 – Anul Eminescu”, care a făcut parte din manifestările dedicate aniversării a 150 de ani de la naşterea poetului.Tot atunci, UNESCO l-a declarat pe Mihai Eminescu „Poetul anului 2000”.

Conform mai multor eminescologi, marele poet national al românilor a fost asasinat la ordinul masoneriei fiindcă leza interesele evreimii, ale nemților și pe cele ale familiei imperiale austriece. (Citiți și Asasinarea lui Eminescu, decisă de iudeo-masoni și imperialismul austriac)

Credeți că Iohannis, care-i membru în masoneria austriacă, a ales întâmplător data de 15 ianuarie 2001 pentru evacuarea librăriei „Mihai Eminescu” din Sibiu, comandată executorului judecătoresc angajat de el? Se știe că masonii pun mare preț pe simbolistică și zilele pentru care stabilesc diverse evenimente au o puternică încărcătură emoțională sau reprezintă repere istorice, nu sunt date alese la întâmplare! Nu întâmplător iudeo-masonii, cei care au preluat rapid conducerea României după evenimentele din decembrie 1989, pentru a demoniza în veci Neamul Românesc, au ordonat uciderea soților Ceaușescu în prima zi a Crăciunului, când creștinii sărbătoresc venirea pe lume a Domnului Iisus Hristos. Intenția acestor asasini nemiloși a fost ca românii să rămână în istorie ca un neam de ucigași satanici, cu mâinile pătate de sângele conducătorului lor, ucis în Sfântă Zi de Crăciun și planul lor a fost dus la capăt!

Vorba refrenului din cântecul interpretat de regretații basarabeni Doina şi Ion Aldea Teodorovici, versurile fiind ale altui mare patriot de dincolo de Prut, decedat și el din păcate, Grigore Vieru: „De avem sau nu dreptate, / Eminescu să ne judece.

Sau Eminescu chiar a făcut-o cu clarviziunea sa legendară? O descriere pentru Iohannis și restul șlehtei de alogeni, noii „fanarioți”, nici că se putea alta mai bună descrierea din „Scrisoarea III” scrisă genial de Mihai Eminescu:

Şi deasupra tuturora, oastea să şi-o recunoască,
Îşi aruncă pocitura bulbucaţii ochi de broască…
Dintr-aceştia ţara noastră îşi alege astăzi solii!
Oameni vrednici ca să şază în zidirea sfintei Golii,
În cămeşi cu mâneci lunge şi pe capete scufie,
Ne fac legi şi ne pun biruri, ne vorbesc filosofie.
Patrioţii! Virtuoşii, ctitori de aşezăminte,
Unde spumegă desfrâul în mişcări şi în cuvinte,
Cu evlavie de vulpe, ca în strane, şed pe locuri
Şi aplaudă frenetic schime, cântece şi jocuri…
Şi apoi în sfatul ţării se adun să se admire
Bulgăroi cu ceafa groasă, grecotei cu nas subţire;
Toate mutrele acestea sunt pretinse de roman,
Toată greco-bulgărimea e nepoata lui Traian!
Spuma asta-nveninată, astă plebe, ăst gunoi
Să ajung-a fi stăpână şi pe ţară şi pe noi!
Tot ce-n ţările vecine e smintit şi stârpitură,
Tot ce-i însemnat cu pata putrejunii de natură,
Tot ce e perfid şi lacom, tot Fanarul, toţi iloţii,
Toţi se scurseră aicea şi formează patrioţii,
Încât fonfii şi flecarii, găgăuţii şi guşaţii,
Bîlbîiți cu gura strîmbă sunt stăpînii astei nații!
Voi sunteți urmașii Romei? Niște răi și niște fameni!
I-e rușine omenirii să vă zică vouă oameni!
Și această ciumă-n lume și aceste creaturi
Nici rușine n-au să ieie în smintitele lor guri
Gloria neamului nostru spre-a o face de ocară,
Îndrăznesc ca să rostească pîn’ și numele tău… țară!

                                                                                                       Marius Albin MARINESCU

Citiți și:

Klaus Iohannis s-a înregimentat în Rețeaua Soros

Aderarea lui Iohannis la organizația soroșistă European Council on Foreign Relations (ECFR), un subiect îngropat rapid în România

6 Comments

 1. Nero Germanicus

  Retardul si Cultura ? Vaca si chilotii !

 2. intrebare

  voi chiar asteptati de la retardul asta sa vorbeasca despre Eminescu!?

 3. alex

  Poate ati vrut sa scrieti ” retardat” si nu retard! „Retard” se refera la un medicamnet cu actiune prelungita iar „retardat’ este un un adjectiv ce se refera la o persoana cu intarziere mintala!

 4. gigimutu

  bai nazistilor,

  din poza, va tineti mina pe chept, da va lipsesc manusile si lanturile alea, la piept, cu care impilati poporul roman, fu…tu-va mortii si ranitii!!!!

 5. gigimutu

  iohanis,

  sterge-o din Romania, daca nu vrei sa o iei in bot rau de tot, ceasca va fi nimic pe linga ce o sa patesti tu gunoiule!!!!

 6. Andrei

  Sincer ma Bucur …ar fi fost jignitor din partea unui disprețuitor de neam să vorbească de Eminescu …..mi-as dori ca acest poet sa rămâna sufletul poeziei nescrise a noasta a celor care avem o mana de mari iubitori de neam cu care putem sa murim mandrii cu ei în gând uciși condamnați sau spânzurați ….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *