Cadran international

McEnany: Calea lui Trump către victorie este Curtea Supremă, expunând frauda electorală „sistemică”

  Calea către contestarea „fraudei electorale sistemice” din alegerile prezidențiale 2020 este prin instanțe, declară consilierul de campanie al lui […]

 

Calea către contestarea „fraudei electorale sistemice” din alegerile prezidențiale 2020 este prin instanțe, declară consilierul de campanie al lui Trump, Kayleigh McEnany.

McEnany, care este și secretarul de presă al Casei Albe, insistă asupra acuzațiilor de fraudă și acuză mass-media de complicitate.

Avem 234 de declarații date sub jurământ într-un district din Michigan care spun că au asistat la fraudă. Avem alegători din Pennsylvania care spun că s-au prezentat la vot, dar li s-a spus că nu pot vota pentru că exista deja un vot prin corespondență care a fost exprimat în numele lor.”, a declarat McEnany pentru FOX News.

McEnany dă asigurări că au dovezi de fraudă și că acestea vor fi aduse în fața judecătorilor.

Sistemul nostru de justiție este locul în care vom acționa și asta este ceva ce mass-media nu poate împiedica. Pot încerca să ascundă, dar poporul american este inteligent. Cei 73 de milioane de oameni care l-au votat pe acest președinte – cel mai votat președinte aflat în funcție – au o voce. Ne vom face auziți.

Mișcarea Tea Party și-a făcut vocea auzită, iar mișcarea Trump ne face acum vocea auzită și din nou, nu avem nevoie de mass-media să ne fie alături, o putem face și fără ei.”, a spus McEnany.

Campania Trump anunță procese de amploare în Michigan și Pennsylvania săptămâna aceasta, unele dintre anterioarele procese fiind acceptate sau respinse deja în ultima săptămână. În ciuda litigiilor curente, Pennsylvania și Michigan au certificat rezultatelor alegerilor, Joe Biden fiind câștigătorul declarat oficial.

Trebuie să continuăm lupta împotriva acestui lucru, iar instanțele federale sunt calea de urmat și, sperăm, Curtea Supremă, deoarece frauda este reală, iar Democrații au confiscat o pandemie și au creat o pandemie electorală – una inexcuzabilă, un sistem care nu ar fi trebui să existe niciodată.”, a concluzionat Kayleigh McEnany.

                                                                                                     Tribuna.US

6 Comments

 1. Mihnea

  Sunt capabili suporteri lui Trump sa lupte pentru el prin forta militara asa cum a facut antifa pentru Biden? Raspunsul este evident nu asa ca tot acest divertisment american o sa se termine asa cum a fost ales de liderii politici si economici americani.

  • gheorghe

   De unde iti iei informatiile?

 2. SaakasBilly

  E foarte bine ca se aduce in discutie existenta unui stat paralel ,de fapt adevaratul stat care nici pe departe nu e democratic ci profund dictatorial si militarizat ! Statul de la suprafata e fata “democratica” a unui imperiu urias ,cel mai mare si mai cumplit imperiu din istoria omenirii care a facut si va mai mai face crime oribile impotriva umanitatii ! Ceea ce nu inteleg in legatura cu multimiliardarul american e teatrul jucat de el ! A fost o marioneta a acestui stat subteran ,a puterii adevarate care conduce destinele imperiului ,de ce nu poate accepta ca nu mai e dorit de sistem si sa plece civilizat dupa patru ani de slugarit si lins la stapanii lumii! Omul nu mai e dorit si cu asta basta ! Kenedy si ai lui au patit ce au patit tocmai ca au vrut sa preia puterea din mainile acestui stat incredibil de puternic si pervers !Nu poti folosi minciuna cu “democratia” deturnand-o in folosul tau personal golaneste ! Minciuna are doar scopul de a adormi masele de omeni si atat !Trump a facut exact ce ar fi facut si democratii numai ca el pentru a dovedi loialitatea a exagerat de multe ori sarind calul ! La noi se intampla acelasi lucru cu marionetele noastre ! Nu conteaza cine vine la putere oameni buni ! Pe oricine votati statul profund va da aceleasi comenzi respectivului si el le va indeplinii intocmai sau va face puscarie ca si Dragnea ! Klaus si Ludovic sunt doar buni executanti care nu se identifica cu romania si poporul roman ….atat !Trump dar si Dragnea au facut mici devieri probabil in scop electoral cedand unele mici avantaje de partea omului simplu si platesc pentru asta ! ASa se explica si pierderea electorala de partea liberalilor nostrii care uite e compensata cu magarii si promisiuni pline de minciuni ,ca sa nu mai spun ca STS-ul a decis deja invangatorul ! Ei,acesti trepadusi antinationali ai serviciilor si statului profund asa castiga alegerile ….cu fraude masive si dezinformare plus manipulare in exces ! Nu e nimic nou !Dar Bideu e cel putin normal la cap chiar daca e senil ! Si la noi daca s-ar schimba garnitura guvernamentala cu oameni normali nu idioti si golani , cel putin nu ne-ar fi rusine de noi si cloaca in care ne-a tarat soarta !

  • gheorghe

   Fa o lista cu faptele Presedintelui Trump din care sa reiasa ca a “lins si slugarit”.
   Daca nu pricepi rolul, mijloacele si conditiile cu privire strict la Donald Trump e mai bine sa te abtii.
   Agresiunea permanenta – dezinformare si promovarea minciunilor – din partea mass-mediei, a industriilor perverse ale “filmului”, “muzicii” si “sportului”, instigarea permanenta impotriva sa facuta – practic – de toate universitatile si colegiile din SUA coplesite de marxismul cultural, cenzurarea si manipularea informationala pe Internet… astea sint conditiile asigurate de …. un “stat paralel ,de fapt adevaratul stat” celui care – zici tu – NU MAI E ACCEPTAT….?!?
   Adica ar fi fost acceptat?
   Adica l-ar fi slujit?
   Daca nu conteaza cine vine “la putere” de ce iti pierzi timpul sa te ocupi de cine ar conduce cu adevarat si/sau cine ajunge la putere?
   SI tu dai legitimitate psihopatilor prin descurajarea oamenilor sa participe la vot, chiar daca nu declari asta explicit; dai legitimitate rezultand ca
   – sint alesi cu majoritate dintr-o minoritate prezenta la vot (10 “pentru” din 15 prezenti… 66,6%) = legal si fals-legitim (ca pe ceilalti nu-i i intereseaza: asta inseamna absenta, sint de acord ori-ori…)
   – in loc sa vii la vot si – neavand pe cine alege, il anulezi; tot vor fi alesi legal, cu o minoritate dintr-o majoritate prezenta la vot (10 “pentru” din 100 iar restul auto-ANULATE, dar numarabile si raportabile … 10%).
   Alesi legal dara NELEGITIM.
   ——
   Ai picat examenul de logica elementara.
   Nu ai suficiente “credite” sa te prezinti la restul de ratiune fiindca te contrazici, semn evident allipsei de discernamant.

  • Incorectul politic

   Ce nu înțeleg eu la acest comentariu este: de unde atâta dorință de a juca jocul dc știm ce reprezintă? Acum ce o sa ma oblige sa gandesc ca un sclav si sa ma testeze psihologic daca spun adevarul in relatia cu totalitarismul ăsta? Libertatea din căpățâna mea nu poate fi violată, doar rescrisă prin electroșocuri poate. Mai e si aspectul ca e doar o batalie si jocul nu sa terminat deci de unde atata fatalism. In fine…

 3. Obamafia

  Actiunea in instanta introdusa de Trump Team:
  https://www.courtlistener.com/docket/18693929/king-v-whitmer/
  https://www.courtlistener.com/recap/gov.uscourts.mied.350905/gov.uscourts.mied.350905.1.15.pdf ->pg.8, pct.12 PAC-ul (political action committee) lui Obama, numit ACORN, gasit ca urma electronica in masinile e vot si insumat voturi ale firmei Dominion, prezente in 5 state cheie. Printre proprietarii masinilor de votat si intabulat se afla lord Malloch si amicul sau Soros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.