Cap limpede

Melania Trump -eclipsată din nou!!! Ne întrebăm: oare când o să-și dea seama?

  Motto: „Carmen Iohannis a atras toate privirile la recepția oferită de Regina Elisabeta! A eclipsat-o și pe Melania Trump!” […]

 

Motto: „Carmen Iohannis a atras toate privirile la recepția oferită de Regina Elisabeta! A eclipsat-o și pe Melania Trump!” (ȘTIRILE PRO TV- pagina de FACEBOOK 4 decembrie 2019)

Aș spune că nimeni și nimic nu te poate forța să te umpli de ridicol, dacă nu-ți dorești cu tot dinadinsul acest lucru! Însă dacă perseverezi, vei reuși! Astfel de acțiuni, de promovare a imaginii „jumătății prezidențiale” sau de ce-or fi ele, au exact efectul contrar celui scontat… De ce s-ar forța comparații între Carmen Iohannis și Melania Trump sau Regina Letizia a Spaniei? Ca să ce? Suntem în firea toată, cetățeni?

Nu sunt specialistă în fashion, desigur, dar nici nu trebuie să fiu pentru ca să observ că doamna Carmen are DOAR VREO DOUĂ ROCHII , cu variațiuni… căci toată garderoba ei se bazează pe două tipare; sigur, madam Eli Lăslean mai taie câte-o bucățică de mânecă sau de decolteu, când dintr-un model, când din celălalt, mai pune câte-un volănaș, ca să pară că are idei… și gata! Culorile materialelor sunt neinspirate iar în ultima vreme rochiile doamnei Carmen par făcute din materialul rămas de la cravatele soțului. Nenumăratele nuanțe de roz și frez ale accesoriilor zaharisesc imaginea de ansamblu… și totul pare rodul unei „încăpățânări” stilistice insuportabile. Coafura irită prin „neglijența” studiată și „încremenită în proiect”. Și-atunci, de ce să facem comparații cu Melania Trump, dacă nu suntem în bancul cu Bulă, cel care și-a dus calul la târg ca să-l facă de râs?

Înțeleg obediența până la un punct, căci mă întâlnesc zilnic cu ea… nu mă mai șochează. De asemenea mă gândesc, cu amuzament, cum niște neghiobi lingușitori care postează astfel de știri în 2019 înfierează, pe de altă parte, odiosul CULT AL PERSONALITĂȚII de dinainte de 1990 și se cutremură de oroare că unii scriau pe atunci cum „…dăruirea pentru marile cauze ale progresului și bunăstării” a făcut-o pe Elena Ceaușescu o „personalitate proeminentă care îmbină, într-un mod atît de armonios, alese calități de om politic, om de știință, soție și mamă” și, desigur, „…savant de renume mondial”. Asta pentru că pe Elena Ceaușescu nu o preocupa excesiv fashion-ul… căci dacă ar fi preocupat-o, atunci aceiași corifei ar fi scris despre ea că a eclipsat-o cu ținuta pe Rosalynn Carter sau a făcut-o praf pe Pat Nixon și că a atras toate privirile la cine știe ce recepție.

Din punctul meu de vedere astfel de gogomănii nu sunt de râs, ci sunt triste. Triste prin inutilitatea lor jenantă. Triste prin ostentația lor neobosită. Triste pentru că eu sunt stingherită când văd și citesc așa ceva.

                                                                                                                      Luminița ARHIRE

P.S. În dreapta fotografiei puteți vedea o doamnă care a fost eclipsată de doamna aia din stânga, spate, cu epoleții căzuți până pe antebraț… între ele, e doar O REGINĂ .

 

 

4 Comments

 1. Cetățean responsabil

  S-a lustruit, pășește atent, se uită pe unde calcă, de unde și poziția de ghiocel. După trecerea Reginei se activau minele personale.

 2. gigimutu

  haha,

  da, sigur, stafida aia a eclipsat-o pe Melanie !
  pai Melania lu Trump e cea mai frumoasa prima doamna, nu ca acritura aia de carmencita!!! care isi dezveleste titele si picioarele, numa numa de ar remarca-o careva! pasarea malai viseaza!!!!

 3. Tux

  Ce sa-i ceri lui “genunchi de capra” alias “smochinita”. Asta-i fata de cojocar, educatie mde.

  E o vorba: s-a suit scroafa-n ciresh :))

 4. Ionela Ionescu

  Melania este ceea ce poporul roman numeste ca fiind o femeie mandra.
  Triumfatoare asupra vietii, mortii, timpului, mediului si anturajului.
  Genul Sophia Loren sau omologul masculin Robert Redford.
  Carmencita este ceea ce poporul roman numeste ca fiind o femeie fudula.
  Genul uimit, mereu uimit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *