Colimator

Mens sana in corpore polisano!

         10 elemente ale unei succesiuni evidente: 1. Klaus Werner Iohannis a fost președintele FDGR între 2002 […]

 

       10 elemente ale unei succesiuni evidente:

1. Klaus Werner Iohannis a fost președintele FDGR între 2002 și 2013.

2. Paul-Jürgen Porr e președintele FDGR din 2013.

3. În 2006, Klaus Werner Iohannis devine nașul de cununie al lui Paul-Jürgen Porr. În 2008, Klaus Werner Iohannis devine și naș de botez pentru familia Porr.

4. Anul 2017 e important pentru Paul-Jürgen Porr nu doar pentru că e reales președinte al FDGR, ci și pentru că, în luna februarie, devine noul director medical al spitalului Polisano din Sibiu.

5. În data de 1 decembrie 2018, Victor Costache, medic și șef de secție la Polisano Sibiu, este decorat de Klaus Werner Iohannis cu Ordinul Național Pentru Merit în grad de Cavaler.

6. Pe 4 noiembrie 2019, Victor Costache devine ministru al Sănătății în guvernul dorit de Klaus Werner Iohannis.

7. Pe 7 noiembrie 2019, trei zile mai târziu, ministrul Victor Costache semnează, ca angajat, un nou contract cu POLISANO Sibiu.

8. Pe 11 noiembrie 2019, ministrul Sănătății și angajatul POLISANO Sibiu, Victor Costache, o propune președinte la Casa Națională de Asigurări de Sănătate pe Adela Cojan, director executiv la… ați ghicit: POLISANO Sibiu.

9. Pe 18 noiembrie 2019, ministrul Victor Costache modifică un Ordin de ministru din 2015. El adaugă „Clinica Polisano Sibiu” pe lista spitalelor care beneficiază de un program finanțat de stat. De asemenea, ministrul Victor Costache, angajat POLISANO, modifică și criteriile de eligibilitate înlocuind „două angiografe” cu „un angiograf. POLISANO Sibiu deține UN angiograf...

10. O Ordonanța de Urgență care privatizează Sănătatea este dată în toiul nopții dinaintea moțiunii de cenzură. A doua zi, guvernul urma să cadă, iar un guvern demis nu mai poate emite ordonanțe de urgență…

Click pe imagine pentru mărire!

 

                                                CONCLUZII:

1. Cine nu înțelege dintr-o clipire încrengătura Iohannis-Porr-Costache-FDGR-Polisano-CNAS e complet pierdut pentru sine și pentru umanitate.

2. Cine crede sincer că Beuran trebuie să stea în arest la domiciliu, iar Costache în fotoliu la minister e un mega-idiot mega-util.

3. Propun ca, la rectificarea bugetară, oricând va fi aceasta, serviciile și magistratura să primească încă de 100 de ori bugetul actual. E clar că sunt vigilente, independente și superpotente…

4. Într-o țară locuită de cetățeni pe care îi interesează măcar propria SĂNĂTATE, dacă nu și chestiuni desuete precum dreptatea, s-ar fi strâns deja cel puțin 100.000 de oameni în Piața Victoriei.

                                                                                                               Liviu PLEȘOIANU

P.S. Când îmi asumam SINGUR proteste la DNA (încă era Kovesi acolo) și la Cotroceni, foarte puțini oameni inimoși se ridicau de pe scaun și participau. Ca atare, cine crede că are pentru ce să protesteze o poate face fără nicio problemă fără să se plângă că n-are cine să organizeze… În fond, protestul e o măsură a implicării cetățenești. Sau, cel puțin, asta ar trebui să fie…

Citiți și Ipocrizia directorului „Polisano”, Paul-Jürgen Porr, finul lui Iohannis, înscăunat de acesta în locul său ca președinte la Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.