Atitudini

Merkel îi apără în gura mare pe succesorii organizației naziste Deutsche Volksgruppe in Rumänien!

  Amestec grosolan în problemele interne ale României: Cancelarul german Angela Merkel îi apără pe etnicii germani din FDGR, care […]

 

Amestec grosolan în problemele interne ale României: Cancelarul german Angela Merkel îi apără pe etnicii germani din FDGR, care s-au declarant oficial, prin instanța de judecată, succesori ai organizației naziste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien)!

Preşedintele Klaus Iohannis şi cancelarul german Angela Merkel s-au întâlnit, joi, la Sibiu, cu reprezentanţi ai Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), relatează Agerpres. 

Dumneavoastră apăraţi aceste valori democratice şi vă şi apăraţi, şi noi încercăm cu toată puterea să vă sprijinim. Statul de drept, corectitudinea, protecţia minorităţilor, diversitatea culturală sunt cele care ne îmbogăţesc. Şi noi şi Comisia luăm cuvântul şi puteţi să porniţi de la faptul că noi suntem aliaţii dumneavoastră dacă sunteţi jigniţi sau dacă sunteţi acuzaţi. Acest lucru este valabil şi pentru alte minorităţi, cum este şi minoritatea romă.”, a declarat cancelarul german. (Notă „Justițiarul”: Deci, însușirea abuzivă și ilegală de către FDGR a unor imobile, prin asumarea calității de succesori ai unei oganizații naziste, reprezintă „valori democratice” și statul german se aliază cu autorii unui jaf de mari proporții împotriva statului român? Acuzațiile nu sunt inventate, ele sunt susținute de probe incontestabile, inclusiv documente oficiale!)

(…)

Sibiul s-a prezentat foarte bine, cu mulţi oameni care ne-au primit foarte călduros, şi dumneavoastră, domnule preşedinte, aţi organizat atât de bine acest Consiliu European. (…) România s-a dezvoltat foarte bine sub preşedinţia domnului preşedinte Iohannis, a devenit un membru foarte important în Europa.”, a mai spus Angela Merkel.  (Notă „Justițiarul”: Campanie electorală ieftină în favoarea lui Klaus Iohannis, marioneta Germaniei și a centrului de comandă globalist.)

(…)

Preşedintele FDGR, Paul Porr, a acuzat faptul că în România reprezentanţi ai partidului de guvernământ duc o campanie împotriva reprezentanţilor forumului, acuzându-i că sunt „urmaşii unei organizaţii naziste”.  (Notă „Justițiarul”: Acesta este adevărul, voi singuri ați declarat oficial, prin instanța de judecată, FDGR-ul ca succesor al Grupului Etnic German din România, care este recunoscut unanim, fără nici un dubiu, ca fiind o organizație hitleristă din Al Doilea Război Mondial. Voi ați solicitat prin Judecătoria Sibiu recunoașterea oficială ca succesor și ați primit-o, nu PSD-ul!)

„Chiar dacă între timp au fost purtate procese în această privinţă, iar rezultatul a fost favorabil, pentru că ni s-a dat dreptate de către CNDC şi CNA, această campanie devine tot mai grotescă. Chiar şi la televiziunea publică, care este finanţată de noi toţi cetăţenii României, aceşti calomniatori şi-au expus opiniile la ore de vârf, dar vom supravieţui acestor timpuri.”, a spus Porr. (Notă „Justițiarul”: Da, aceleași organisme și „justiție” corupte, care v-au scos și fostul vostru șef, Klaus Werner Iohannis „basma curată” din toate ticăloșiile înfăptuite!)

Extrase din articolul  Iohannis şi Merkel, întâlnire cu reprezentanţi ai FDGR; Merkel: Suntem aliaţii dumneavoastră dacă sunteţi jigniţi

                                                                                                       Sursa: Agerpres

       Un fotoreportaj sintetic în loc de concluzii

Click pe fotografie pentru mărire!

În fotografia de mai sus, Angela Merkel deplasându-se către sediul FDGR din Sibiu, încadrată de Victor Ganț (deputat din anul 2004 până în prezent, reprezentantul FDGR în Parlamentul României, timișorean susținut de Klaus Iohannis să fie parlamentar la permanență, decorat cu Ordinul de Merit al Republicii Federale Germania în grad de Cavaler, 2008), Klaus Werner Iohannis (primar al Sibiului în perioada 2000-2014, președinte FDGR în perioada 2002-2013, decorat în Germania cu: Crucea Federală de Merit – 2006, Premiul Societății Germane acordat în 2007 „pentru servicii deosebite aduse Germaniei” este printre cele mai înalte distincţii din Germania, placheta de onoare din partea Uniunii Asociaţiilor Etnicilor Germani Expatriaţi – 2010, Crucea de Merit în rang de ofițer a Ordinului de Merit al Republicii Federale Germania – 2014, Premiul „Franz Josef Strauss” al Fundației „Hanns Seidel” -2018), Paul-Jürgen Porr (finul de cunie al lui Klaus Iohannis, pus de acesta în 2013 președinte la FDGR în locul său, după ca a trecut la PNL ca să ajungă președintele României) și Astrid Cora Fodor (primarul FDGR al Sibiului, instalată de Klaus Iohannis în locul său, după ce a fost numit președinte al României). Menționăm că fotografiile din acest articol cu Angela Merkel la Sibiu sunt realizate de ziarul „Tribuna”.

Click pe fotografie pentru mărire!

Fiind o marionetă prețioasă, la care statul german a lucrat, prin intermediul serviciilor secrete, încă de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, Klaus Iohannis a fost răsplătit de-a lungul timpului cu numeroase distincții și decorații germane, austriece sau luxemburgheze.

Click pe fotografie pentru mărire!

Cea mai valoroasă decoraţie germană a primit-o Klaus Iohannis de la Otto Schily, fostul mi­nistru de Interne al Germaniei, în ziua de 11.12.2007. Acesta l-a decorat pe primarul Sibiului, Klaus Werner Ioha­nnis şi pe suc­cesorul său la Ministerul de Interne, Wolfgang Schau­ble (fotografia de mai sus), din partea Societăţii Ger­mane! (http://www.deutsche-gesellschaft-ev.de/ueber-uns/preis-der-deutschen-gesellschaft/preis-der-deutschen-gesellschaft-2007.html) Decoraţia, considerată printre cele mai înalte distincţii din Germania, a fost înmânată pentru servicii deosebite aduse Germaniei!!! Şi noi care credeam, ca nişte naivi, că Iohannis slujeşte România.  „Frumos” : Actualul președinte al României a fost decorat în anul 2007 alături de ministrul de Interne al Germaniei de la acea vreme „pentru servicii deosebite aduse Germaniei”, iar cel care a înmânat distincţiile era fostul ministru de Interne al Germaniei!!!

Jaful imobiliar și conflictul de interese împreună cu abuzul în serviciu ale numitului Klaus Werner Iohannis! Acesta, ca primar al Sibiului, a retrocedat imobile către FDGR, unde tot Klaus Werner Iohannis era președinte

Primăria Municipiului Sibiu, prin IOHANNIS Klaus Werner, primar, și Consiliul Local Sibiu, majoritar FDGR, ONG etnic condus de IOHANNIS Klaus Werner ca președinte, sunt VINOVAȚI de TRĂDAREA si NEREPREZENTAREA, pe plan local, a ROMÂNIEI, în folosul Forumului Democrat al Germanilor din Sibiu (FDGS), devenit Grupului Etnic German (GEG), prin Sentința civilă nr. 2790/28.05.2007 din Dosar nr. 1672/306/2007 (facsimile mai jos – click pe documente pentru mărire!) , a Judecătoriei Sibiu!

Aceștia nici nu au atacat Sentința respectivă și astfel aceasta a rămas definitivă la nivel de Judecătoria Sibiu, ceea ce constituie infracțiuni de ABUZ ÎN SERVICIU și CONFLICT DE INTERESE, primarul și consilierii sași fiind CONCOMITENT membri FDGS și FDGR! Infracțiunile au continuat prin retrocedările abuzive și nelegale către FDGR, cu toate filialele sale din țară și către Biserica Evanghelică C. A. a etnicilor germani, prin invocarea Sentinței civile nr. 2790/28.05.2007 din Dosar nr. 1672/306/2007!

STATUL  ROMÂN  NU A FOST APĂRAT de nimeni și NU a beneficiat de acest drept, care i-a fost astfel încălcat!!!

TRĂDAREA ROMÂNIEI, de către IOHANNIS Klaus Werner, A PRODUS ȚĂRII NOASTRE un PREJUDICIU de 16 Miliarde de Euro și a fost răsplătită prin decorarea sa de către GERMANIA și, deloc întâmplator, de către statele naziste/fasciste, aliate sau subordonate acesteia în timpul celui de-Al II-lea Război Mondial, care a produs moartea a 60 de milioane de oameni: ITALIA, AUSTRIA, BELGIA, LUXEMBURG, JAPONIA!!!

Toate imobilele restituite de Agenția Naționala de Restituire a Proprietăților (ANRP) către Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) ca succesor al Grupului Etnic German (GEG) trebuie să se întoarcă la Statul Român, deoarece doar Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu (FDGS) a fost declarat în instanță, prin Sentința civilă nr. 2790/28.05.2007, moștenitorul hitleriștilor din Grupului Etnic German! Cele două organizații create după „revoluție” sunt persoane juridice diferite și distincte!

La fel trebuie să se întâmple și cu retrocedările abuzive și nelegale mult mai numeroase către Biserica Evanghelică C. A., care a revendicat și ea în virtutea transmiterii întreagii ei  averi imobiliare Grupului Etnic German în data de 11 august 1942! Atunci s-a semnat Convenţia Generală privind Reglementarea Relaţiei dintre Biserica Evanghelică de Confesiune Augsburgiană şi Etnicii Germani din România, prin care s-a hotărât trecerea, de bună voie și din proprie inițiativă, a propriei averi imobiliare la Grupul Etnic German. Convenţia a fost semnată de episcopul Bisericii Evanghelice C.A., Wilhelm Stäedel şi Andreas Schmidt – liderul Grupului Etnic German (Volksgruppenfuhrer) din Braşov. (Click pe documente pentru mărire!)

Acum, Consistoriul Bisericii Evanghelice C. A. a revendicat nelegal și a primit de la ANRP, la fel de nelegal, sute de imobile în baza Sentinței civile nr. 2790 din 28.05.2007 emisă de judecătoarea iresponsabilă Maria Morar. Alte sute de imobile revendicate sunt în așteptare la ANRP!

În urma unei interpelări de la începutul anului 2017 (14.02.2017) a deputatului minorității germane, Ovidiu Ganț (FDGR), Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP) a transmis un răspuns cu numărul imobilelor cerute înapoi de către Biserica Evanghelică CA din România, a celor retrocedate la acea dată și a celor în curs de soluționare: „Biserica Evanghelică C.A. din România a depus la Comisia specială de retrocedare a unor bunuri imobile care au aparținut cultelor religioase din România, în temeiul O.U.G. nr. 94/2000, republicată, cu modificările și completările ulterioare, 1.133 de cereri.  Din totalul cererilor depuse, 682 de cereri au fost soluționate după cum urmează: 293 restituiri în natură, 47 propuneri acordate de măsuri compensatorii, 160 de respingeri, 73 de renunțări, 109 redirecționări, conexări. În curs de soluționare au mai rămas 451 de cereri.” (Click pe documente pentru mărire!)

Prin retrocedări ilegale, primarul Iohannis a trecut, începând cu anul 2007, unele imobile de utilitate publică, unde funcționau licee, școli și un cămin de bătrâni, din proprietatea statului român în proprietatea unei organizații private de tip ONG, conduse tot de Klaus Iohannis, succesoare oficial a unei organizații naziste (Grupul Etnic German din România – Deutsche Volksgruppe in Rumänien). Este vorba de Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), organizație formată exact ca UDMR-ul pe criterii etnice și participantă la fel de ilegal la alegeri fără să fie partid politic, unde tot el, primarul Iohannis, era președinte. Iar după aceea, primarul Iohannis a păgubit statul și contribuabilul român prin plata chiriilor din banii publici la FDGR, unde era tot el președinte, pentru funcționarea în continuare a liceelor, școlilor, grădinițelor și a unui cămin de bătrâni în imobilele sustrase ilegal de la statul român!

Dar – atenție! – minoritatea germană a apelat la o șmecherie, la un truc de iluzionist! Majoritatea revendicărilor nu au fost făcute de FDGR, care oricum nu avea nici un drept fiindcă nu el fusese declarat suuccesor al Grupului Etnic German, ci FDGS! Grosul cererilor de retrocedare a fost depus de Biserica Evanghelică C. A., deși nici aceasta nu avea nici un drept, deoarece nici ea nu fusese declarată succesoare după Grupul Etnic German. Biserica sașilor transferase benevol întreaga sa avere imobiliară Grupului Etnic German în anul 1942, de bună voie și nesilită de nimeni, ca o mireasă săsoaică dolofană care și-a dat cu drag zestrea mirelui său, Herr Fritz, cu mândru grad de SS-Oberscharführer! Majoritatea celor care au scris despre retrocedările frauduloase către succesorii naziștilor Grepului Etnic German au plecat după „fenta” cu FDGR-ul, deși cele mai multe imobile s-au retrocedat Bisericii Evanghelice C.A. pe baza aceleiași sentințe ticăloase Nr. 2790 din 28.05.2007!

Ca să vă dați seama de amploarea retrocedărilor unor imobile care adăpostesc unități de învățământ către Consistoriul Bisericii Evanghelice C.A., unde statul român plătește etnicilor germani chirie pentru educația copiilor, cu mențiunea că unele dintre aceste clădiri au fost construite pe vremea comuniștilor și nu au avut cum să aparțină bisericii sașilor, dar aceștia revendică terenul pe care se află respectivele imobile, iată o listă cu retrocedările școlilor și grădinițelor din județul Sibiu, fără numărul copleșitor de licee revendicate și deja retrocedate, preluată din acest articol, pe care vă sfătuim să-l citiți ca să vedeți cât de departe merge tupeul acestor prăduitori, care acum pozează în victime discriminate etnic: Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) rescrie istoria umoristic, cică generalul Ion Antonescu i-a obligat să devină hitleriști!

   

Liste cu retrocedările școlilor și grădinițelor din județul Sibiu. (Click pe documente pentru mărire!)

Nici Forumul Democrat al Germanilor din România și nici Biserica Evanghelică C. A. nu au fost declarate oficial ca succesoare ale Grupului Etnic German, așa că nu au dreptul la retrocedări în natură sau despăgubiri în bani!!! Doar Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu (FDGS) a fost declarat în instanță, prin Sentința civilă nr. 2790 din 28.05.2007, succesorul hitleriștilor din Grupului Etnic German.  Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu (FDGS) este o persoană juridică, distinctă și diferită de Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) și Biserica Evanghelică C. A. așa cum am arătat în articolul acesta: Noi documente explozive: Deși doar FDGS a fost declarat succesorul GEG-ului nazist, ANRP a retrocedat imobile la tot FDGR-ul iohannist!, din care am citat în ultima parte a acestui articol.

                                                                                                       Marius Albin MARINESCU

Vă rugăm să citiți și articolele următoare, însoțite de dovezi incontestabile:

Klaus Werner Iohannis și Filiera Germană

Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German

Prin recunoașterea succesiunii Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) după organizația nazistă Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) s-a încălcat dreptul internațional!

Ce dimensiuni are tunul lui Klaus Iohannis

Culmea tupeului: Succesorii unor hitleriști reclamă că sunt discriminați!

Iohannis se teme de scandalul dosarului de moștenitor al naziștilor Grupului Etnic German! Acesta a fost topit pentru ștergerea urmelor…

Se șterg urmele pentru cea mai gravă faptă a lui Iohannis: S-a topit dosarul Judecătoriei Sibiu prin care FDGR a fost recunoscut ca succesor al organizația nazistă Grupul Etnic German! A dispărut și interpelarea senatorului Ioan Ghișe pe același subiect!

„Justițiarul”, prima publicație care a scris despre reactivarea organizației hitleriste Grupul Etnic German de către Klaus Werner Iohnnis!

FDGR-ul lui Iohannis este oficial succesorul unei organizații hitleriste

Klaus Iohannis și FDGR, succesori ai organizației naziste Grupul Etnic German

De ce Institutul „Elie Wiesel” nu se ocupă de Klaus Iohannis și FDGR, fasciști cu acte?

Biserica Evanghelică a scos românii din casele retrocedate ilegal și acum invită refugiați în ele

Citiți și:

Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) rescrie istoria umoristic, cică generalul Ion Antonescu i-a obligat să devină hitleriști!

Pentru primărița Astrid Fodor propria familie este mai importantă decât Sibiul

Viceprimarul Sibiului, Astrid Fodor, o dovadă vie a balcanizării germanilor din România!

Nostalgii habsburgice: Germanizarea forțată a Sibiului

Sindromul slugoiului îndobitocit: Hermannstadt în loc de Sibiu

Noi documente explozive: Deși doar FDGS a fost declarat succesorul GEG-ului nazist, ANRP a retrocedat imobile la tot FDGR-ul iohannist!

TVR: „Subiectul FDGR și cel al retrocedărilor din Sibiu către această organizație tinde să devină unul tabu, date fiind presiunile la care sunt supuse organele de presă”

Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție cercetează judecătoarele din Sibiu care au legalizat succesiunea FDGR-ului condus de Iohannis după organizația hitleristă GEG

Casă cu casă. Povestea imperiului imobiliar patronat de Iohannis Episodul 3: Evanghelica după Iohannis

Casă cu casă, imperiul imobiliar patronat de Iohannis! Episodul 2: Fals și uz de fals în actele istoriei

Casă cu casă, imperiul imobiliar patronat de Iohannis! Episodul 1: Introducere în primul miliard

Noi documente explozive: Deși doar FDGS a fost declarat succesorul GEG-ului nazist, ANRP a retrocedat imobile la tot FDGR-ul iohannist!

Fapte foarte grave dezvăluite în premieră: Primarul Klaus Iohannis s-a opus în instanță revizuirii sentinței prin care FDGR a fost declarat succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German! (II)

Fapte foarte grave dezvăluite în premieră: Primarul Klaus Iohannis s-a opus în instanță revizuirii sentinței prin care FDGR a fost declarat succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German! (I)

Gunoiul succesiunii FDGR-ului după naziști nu poate să fie ascuns la infinit sub preș!

De ce Antena 3 nu a dezbătut niciodată cazul FDGR – succesor al organizației naziste Grupul Etnic German?

De ce tace Alexandru Florian și Institutul „Elie Wiesel” în cazul „FDGR succesor al organizației naziste Grupul Etnic German?”

Comunicat: Politologul român Radu Golban solicită Puterilor Aliate o reacție fermă cu privire la actul de reînființare a unei organizații naziste în România

Heil Klaus! Coloana a V-a germană a cucerit Sibiul fără să tragă un foc de armă!

Porumbacu a scăpat porumbelul: Klaus Werner Iohannis, care se vrea premier sau preşedinte al României, are şi cetăţenie germană!

 

1 Comment

  1. despre nemti

    Intamplare reala dintr-o multinationala de IT din bucuresti (incerc sa fiu scurt)
    Am fost anuntati pe mail intr-o buna zi ca urmeaza sa vina o delegatie importanta la noi pe plantatie, din Germania (aia cu calitatea), o vizita preliminara semnarii unui contract de outsorcing cu fabricuta, sa se asigure nemtii ca romanii sunt valabili (vizita in sine e un afront). am fost avizati sa ne comportam frumos (alta jignire). circula vorba pe la colturi ca e vorba de BMW, informatie confirmata uleteior. Sefa mea se afla in cautarea unui gigel care sa le dea un tur al fabricutei, ea insasi nefiind cea mai prezentabila existenta. Si m-a gasit pe mine. Eram in ochii ei, probabil, cel mai educat, cel mai capabil sa fac o asemenea prezentare. Fiind imbracat in blugi, asa cum veneam de obicei, am dat o fuga acasa, am pus o cravata si un costum pe mine si in 30 minute eram inapoi. Si apar nemtii, o gasca de parfumati spalaciti formata din 3 dudui si 2 aroganti. Am luat fiecare departament in parte si, in timp ce le ofeream detalii cu privire la activitatea noastra, unul din nemti spune: “Dar tu esti educat!” uitandu-se iscoditor. M-a blocat. Am cautat cu privrea ochii sefei mele in asteptarea unei reactii care n-a mai venit. Am continuat eu: Da!, Stiti avem facultati in Bucuresti. Duduia1: universitati? Da! spun eu, si inca Romania este una din cele mai bine pregatite in domeniul IT. Urmatoarele minute au ascultat atenti neputandu-si contra starea de uimire ca exista asa ceva in Romania. Comentariile sunt de prisos. Va las pe voi sa dati o interpretare acestei mizerabile intamplari. Tot ce va pot eu spune este ca probabil nu voi mai lucra niciodata cu acesti infatuati pana cand nu vom primi respectul cuvenit. De atunci ura mea la adresa acestor saltimbanci a crescut exponential si cred, spre binele nostru, ca a venit momentul sa ne descurcam singuri. Europa are mai multa nevoie de noi decat noi de ei. Toate aceste firme, corporatii sunt un turn de carti de joc care se bazeaza pe frica, umilire si intimidare. In momentul in care ridici fruntea, iti asumi ceea ce esti, s-a terminat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.