Colimator

Merkel, semnal către justiția română: Nu vă atingeți de FDGR și retrocedările frauduloase către acesta!

  Preşedintele Klaus Iohannis şi cancelarul german Angela Merkel se vor întâlni, la Sibiu, cu reprezentanţi ai FDGR Preşedintele Klaus […]

 

Preşedintele Klaus Iohannis şi cancelarul german Angela Merkel se vor întâlni, la Sibiu, cu reprezentanţi ai FDGR

Preşedintele Klaus Iohannis şi cancelarul german Angela Merkel vor avea, joi, la Sibiu, o întâlnire cu reprezentanţi ai Forumului Democrat al Germanilor din România.

Întâlnirea va avea loc după Summitul informal al şefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeană.

Summitul UE se va încheia după conferinţa comună susţinută de preşedintele Klaus Iohannis împreună cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, şi cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

                                                                                                                    AGERPRES

Citiți și:

Klaus Werner Iohannis și Filiera Germană

Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German

Culmea tupeului: Succesorii unor hitleriști reclamă că sunt discriminați!

Iohannis se teme de scandalul dosarului de moștenitor al naziștilor Grupului Etnic German! Acesta a fost topit pentru ștergerea urmelor…

Se șterg urmele pentru cea mai gravă faptă a lui Iohannis: S-a topit dosarul Judecătoriei Sibiu prin care FDGR a fost recunoscut ca succesor al organizația nazistă Grupul Etnic German! A dispărut și interpelarea senatorului Ioan Ghișe pe același subiect!

Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) rescrie istoria umoristic, cică generalul Ion Antonescu i-a obligat să devină hitleriști!

„Justițiarul”, prima publicație care a scris despre reactivarea organizației hitleriste Grupul Etnic German de către Klaus Werner Iohnnis!

FDGR-ul lui Iohannis este oficial succesorul unei organizații hitleriste

Klaus Iohannis și FDGR, succesori ai organizației naziste Grupul Etnic German

De ce Institutul „Elie Wiesel” nu se ocupă de Klaus Iohannis și FDGR, fasciști cu acte?

Biserica Evanghelică a scos românii din casele retrocedate ilegal și acum invită refugiați în ele

 

3 Comments

  1. IQ100

    La ei acasa , nemtii si-au platit datoriile finaciare fata de evrei;(cele morale nu o si le plateasca in veac) sau rusi. Acum vad si de ce: isi scot parleala de la noi…

  2. prorocire

    in momentul in care germania va fi halita de chinezi, restul tarilor isi vor cere si ele banii inapoi si germania va vinde aceste propietati sa achizitioneze cartofi pt garnitura la carnati. iohannis va intelege cu intarziere sau deloc ce se intampla. macron o sa se caute dupa vreo sticla de vin ramasa dar nimic si ducesa de sus-sex va primi cadou ultimul model de mercedes la o reuniune a printeselor si duceselor in shanhai, in timp ce partenerul strategic va urla in gura mare ca kim jon un e de vina.

  3. Terente

    …da’ ce _ _zda mea , noi ne-am (prost) pus ajentu’nost’ la cârma țării România ca să vă plătim datoria istorică de 18 mlrd de $ sau să vă jecmănim în continuare de avuții (ce încă le mai aveți) prin FDRG ?!!!… da’ ce _ _ zda mea , vreți stat de drept , vă dăm stat de drepți !!!… că doar nu sunteți…arieni !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.