Pamflet

Mesaje către cel mai iubit fiu al poporului înaintea Dezbaterii Epocale cu sine însuși

  Mesaje primite la Cotroceni cu ocazia Dezbaterii epocale organizate de tovarășul Klaus Werner Iohannis Naționala de fotbal: Stimate și […]

 

Mesaje primite la Cotroceni cu ocazia Dezbaterii epocale organizate de tovarășul Klaus Werner Iohannis

Naționala de fotbal: Stimate și multiubite conducător, în cinstea Măreței Dezbateri din 19 noiembrie, care va rămâne săpată cu litere de aur la fundamentul patriei noastre iubite, Germania, noi, fotbaliștii de frunte ai landului, am înfrânt Spania cu scorul record de 0-5. Datorită dumneavoastră, farul nostru călăuzitor, care ne-ați învățat prin exemplul personal că doar ținând mâna pe piept în timpul imnului național este deja un lucru bine făcut și suficient pentru a arăta abnegație în slujba lojilor internaționale. Vă mulțumim din inimă și vă anunțăm pe această cale că o să vă urmărim cu deosebit interes la Marea Dezbatere. Trăiască lupta pentru înarmare!

Rareș Bogdan: Dragul meu Klausi, iubite președinte, soarele meu! În onoarea Dezbaterii, azi voi purta lenjerie roz și mi-am vopsit sfârcurile cu un ruj de culoarea roșu-eclatant. Pentru ca limba mea, care este desfătarea ta, să fie plăcut mirositoare am făcut gargară două ore cu „Lancome Hypnose”. Abia aștept să ne dezbatem noi între noi. Crezi că este nevoie de măsuri suplimentare de protecție, oare secția dermato-venerice a SRI a verificat toți participanții, le-a făcut analizele? Sper că s-a ocupat Edi Hellvig de toate. Te iubesc, soarele meu!

                                                                                                          A consemnat C. REBELU

PS: S-a consumat și fâsâiala cu dezbaterea lui Iohannis cu el însuși… V-a spus clar ăsta ce are de gând să facă! Să obțină puterea absolută, să schimbe Constituția, România să devină republică prezidențială și astfel să instituie statul totalitar cu el ca dictator. Simplu, a spus-o în clar, nici măcar nu s-a ferit fiindcă el consideră românii un popor de proști care și-au pierdut rațiunea și instinctul de supraviețuire. Restul a fost gargară. Așa că… turmă, încolonarea și mergeți la votul vostru inutil fiindcă stăpânii coloniei au decis să păstreze marioneta Mălai Mare la Cotroceni, după care bagajele și valea la slugărit prin străinătate, meleagurile acestea binecuvântate fiind pregătite deja pentru alții!

1 Comment

  1. Valter COJMAN

    Știe cineva cine a câștigat la dezbaterea dintre Klaus și Werner, moderată de IohaniSS?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.