Cadran international

Migranții pedofili, prădători sexuali și teroriști sunt ocrotiți, europenii care-i critică, la pușcărie!

   AHMED, SHABIR, ABDUL, MAD ASH, BASH AND BONO SAVED THE KINGDOM! Shabir, Abdul, Adul si Adil sunt pedofili. Pedofili […]

 

 AHMED, SHABIR, ABDUL, MAD ASH, BASH AND BONO SAVED THE KINGDOM!

Shabir, Abdul, Adul si Adil sunt pedofili. Pedofili si predatori sexuali. Nu sunt din Peshawar, sunt din Rochdale. Au facut parte dintr-o banda care, de-a lungul anilor, a transformat minore albe in sclave sexuale. Fete de 10, de 12, de 13 sau de 14 ani. Pentru asta, Shabir, Abdul, Adul si Adil au primit din partea autoritatilor britanice peste un milion de lire sterline, cu titlul de ajutor juridic, pentru a lupta, pe cai legale, impotriva expulzarii. Pentru a se apara in fata tribunalelor Coroanei.

Arshid, Basharat, si Bannaras Hussain. Sau, cum ii stiu cei din Rotherham: Mad Ash, Bash si Bono. Mad, Bash si Bono sunt frati si pedofili. Si predatori sexuali. Si traficanti de arme si droguri.

Apartin comunitatii pakistaneze din Rotherham. Si in Rotherham au fost si sunt minore albe. Multe dintre ele au fost transformate in sclave sexuale inca de acum 20 de ani. Cu mult inainte de ISIS si sclavele yazidi. Rule, Britannia! Cine nu crede sa scrie pe Google – „Rotherham child sexual exploitation”. Sa citeasca repede, pentru ca Google o sa stearga asta. E un indemn la ura. Cine citeste va realiza ca David Copperfield a avut o copilarie fericita. Pentru ca Dickens n-a avut imaginatie. Mad Ash, Bash si Bono au primit din partea autoritatilor britanice, dupa ce au violat zeci de fetite, un ajutor juridic in valoare de 500.000 (cinci sute mii) lire sterline. Pentru a se apara in fata tribunalelor Coroanei.

Rangzieb Ahmed s-a nascut in acelasi oras cu Shabir, Adul, Adil si Abdul. In comunitatea pakistaneza din Rochdale. Rangzieb Ahmed nu este predator sexual, nu! El este membru Al-Qaeda.

Autoritatile britanice i-au acordat lui Ahmed un ajutor financiar de 782.407 lire. Pentru a-si plati avocatii. Ca sa pledeze pentru ei in fata tribunalelor Coroanei. Marea Britanie are nevoie de Ahmed din Al-Qaeda. Marea Britanie are nevoie de Shabir, Abdul, Adul, Adil, Mad Ash, Bash si Bono. Ei, cu totii, simbolizeaza diversitatea. Diversitatea este buna. Ea reprezinta viitorul. Si viitorul va fi bun si luminos, nu ca trecutul Regatului Britanic. Care a fost alb, colonialist si imperialist.

Tommy Robinson a fost arestat, tarat prin procese, bagat in puscarii. A fost tinut la izolare, a fost batut, i s-au scos dintii. Pentru viata lui a trebuit sa lupte cu pumnii. Cu islamistii din inchisorile prin care a trecut. Dupa eliberare, agentii Metropolitan Inteligence Bureau i-au cerut sa devina informator. Sa furnizeze informatii despre miscarea de dreapta. A refuzat. A fost, din nou, arestat si inchis. Membri familiei au fost persecutati. Afacerile le-au fost inchise, casele perchezitionate. Tommy Robinson a trebuit sa-si vanda proprietatile pentru a-si plati avocatii.

Si asta pentru ca a spus adevarul despre islamul politic, despre islamistii britanici, despre liderii lor, despre crimele sexuale comise de bandele de violatori pakistanezi la Rotherham. A fost primul care a vorbit despre ce se intampla la Rotherham. Si multa vreme singurul. A spus adevarul. Adica a instigat la ura. Pentru asta a trecut prin ce a trecut. Pentru asta a devenit inamicul numarul 1 al guvernului britanic. Tommy Robinson a difuzat anul trecut imagini din fata unuia dintre tribunalele Coroanei. Acolo unde urmau sa fie judecati Mad Ash, Bono si Bash. Ori Shabir, Abdul, Adil sau Adul. A fost arestat imediat.

Un judecator al Coroanei a interzis presei britanice sa scrie despre arestarea lui. Presa britanica s-a supus! Luna trecuta, unul dintre tribunalele Coroanei l-a condamnat pe Tommy Robinson la 9 luni de inchisoare. Tommy Robinson a fost aruncat in inchisoare. Din nou!

In Marea Britanie, Tommy Robinson simbolizeaza extrema dreapta. Extrema dreapta nu este buna! Marea Britanie nu are nevoie de extrema dreapta. Reprezinta trecutul: Churchill sau Thatcher. Sau, mai rau, Enoch Powell.Theresa May, fostul premier britanic, a spus ca extrema dreapta reprezinta cel mai mare pericol  din Regat. Pentru cel mai mare pericol, Regatul nu acorda „ajutoare juridice”

                                                                                                                 Bogdan CALEHARI

Surse:

https://www.thesun.co.uk/news/6969103/rochdale-paedo-ring-members-deported/

https://www.thesun.co.uk/news/8398308/rochdale-child-sex-abuse-gang-legal-aid/

https://www.thetimes.co.uk/edition/news/easy-steps-to-raising-cash-for-bin-laden-8ld2sjxfl

http://www.fdesouche.com/1238323-grooming-gang-3-freres-violeurs-denfants-obtiennent-500000-au-titre-de-laide-juridique

http://www.lefigaro.fr/flash-actu/grande-bretagne-une-personnalite-d-extreme-droite-condamnee-a-neuf-mois-de-prison-20190711

http://www.lefigaro.fr/flash-actu/grande-bretagne-une-personnalite-d-extreme-droite-condamnee-a-neuf-mois-de-prison-20190711

 

3 Comments

 1. Augusta

  Raul a devenit bine si binele rau. Uraciunea pustiirii in locul cel sfant, asta este! Cei drepti sunt considerati ne-buni si cei nebuni drepti. Vino, Doamne!

 2. igienizare

  Tarile occidentale trebuie bagate in carantina.

 3. gigimutu

  fraierii pu…li mele de englezi,

  am urit intotdeauna Anglia, de aceea nici nu am mers in Angila si nici nu voi merge nicicodata in Anglia, cum poti sa-i lasi pa emigranti sa faca grozaviile astea la tine in tara? iar pe patrioti, sa-i inchizi, Anglia isi merita soarta!!! din pacate, ca intotdeauna in situatii dintr-astea, sufera cei nevinovati, cei vinovati sunt la caldurica, sunt paziti, au vile, mertane, avioane, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *