Fără categorie

Mihai Rapcea şi soţia sa, Sabina, la un pas de a fi zdrobiţi după ce un şofer a virat brusc pe contrasens!

Apreciatul publicist şi avocat Mihai Rapcea a trecut astăzi printr-un cumplit accident în timp ce se deplasa dinspre Bucureşti, la […]

Apreciatul publicist şi avocat Mihai Rapcea a trecut astăzi printr-un cumplit accident în timp ce se deplasa dinspre Bucureşti, la înmormântarea bunicii soţiei sale, spre Suceava. La un momemnt dat, de pe sensul opus, un şofer a virat brusc intrând pe contrasens fără să se asigure, cu intenţia de a se întoarce. Soţii Rapcea nu au putut evita coliziunea cu autoturismul apărut brusc pe banda pe care circulau regulamentar.

În urma coliziunii, autoturismul Sabinei Rapcea a fost avariat frontal în zona motorului în timp ce autoturismul şoferului vinovat de producerea accidentului a fost lovit în dreptul portierelor, lateral dreapta.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat decât cu pagube materiale datorită faptului că avocatul bucureştean nu conducea cu viteză, toţi pasagerii din cele două autoturisme implicate în accident fiind doar uşor răniţi.

Apropiaţii lui Mihai Rapcea, binecunoscut pentru pasiunea sa pentru mistică, povestesc că, în noaptea anterioară drumului spre Suceava a trăit anumite premoniţii puternice pe care nu le-a ignorat şi, din acest motiv, a şofat permanent cu prudenţă sporită.

2 Comments

  1. Un om

    Calculatorul masinilor poate fi hackuit de la distanta. Atentie la multe ”accidente” dupa reteta asta
    https://www.youtube.com/watch?v=MK0SrxBC1xs&ab_channel=WIRED

  2. satan existã

    Dacă dumnealui crede în Sfânta Treime,niciodată nu va fi lăsat să i se întâmple ceva tragic;Dumnezeu îi iubește pe cei care și pun nădejdea în El,cu atât mai mult cu cât dånsul este și un luptător pentru popor și pentru adevãr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.