Colimator

Mihail Bumbeș, „milițianul spiritual” care antrenează tinerii pentru confruntări violente cu jandarmii

  Adevărul despre 10 august 2018 şi cum sunt pregătite loviturile de stat prin pădurile României   A venit momentul […]

 

Adevărul despre 10 august 2018 şi cum sunt pregătite loviturile de stat prin pădurile României

 

A venit momentul să vă arătăm metodele prin care neomarxiştii formează discipolii adolescenți prin pădurile şi munţii României, viitorii tineri frumoşi şi liberi, pe care îi spală în prealabil pe creier, îi iniţiază în ideologia neomarxistă globalistă, iar în final, ca bonus din partea casei, îi pregătesc și pentru lupte de stradă cu jandarmii.

Am vrut să publicăm materialul mai devreme, dar nici nu se terminaseră bine evenimentele şi subit am avut un şoc văzând a doua zi după tulburările din stradă, în 11 august, că în mass-media a apărut un personaj care susţinea, nici mai mult nici mai puţin, că el este salvatorul jandarmeriţei. Numele lui este Mihail Bumbeş. (https://www.click.ro/news/national/salvat-o-pe-jandarmerita-de-furia-huliganilor)

Pe acest personaj o să vi-l prezentăm în continuare, pentru că Mihail Bumbeș este unul dintre cei care pregătesc tinerii frumoşi şi liberi în pădurile României pentru bătălii violente cu jandarmii, pe lângă alte învățăminte educative și folositoare oricărui adolescent aflat la începutul drumului în viață pe picioare proprii. Da, aţi citit foarte bine. Întrebarea care se pune este: cum se face că acest personaj, care pregăteşte paramilitar copilandrii prin pădurile României ca să se lupte cu forțele de ordine, tocmai el, cică, ar fi salvat-o pe jandarmeriţă? Dar oare chiar a salvat-o? Sau este altă diversiune de cea mai joasă speţă?

Analizând toate secvenţele video am constatat că acest personaj este cel cu eşarfa galbenă și șapcă neagră. El s-a apropiat de jandarmeriţă DUPĂ ce se formase acel prim cordon care o apăra. Mihail Bumbeş i-a îndepărtat cu forța pe protectorii jandarmeriței din faţa sa, inclusiv pe salvatorul cu şapcă verde, cel care-i apărase capul femeii de lovituri și formase un cordon strâns cu mâinile.

După care, în loc să lege cordonul cu mâinile, așa cum făcuse cel cu şapcă verde, el stătea numai cu mâinile în aer. Evident imediat huliganii care erau în spatele lui l-au scos afară din cordon sau poate că s-a lăsat scos intenţionat, moment în care abia atunci a început măcelul împotriva jandarmeriţei.

Mihai Bumbeș este cel cu șapcă neagră și eșarfă galbenă la gât.

Mihail Bumbeş nu este salvator, ci este implicat direct în măcelul împotriva jandarmeriţei. Iată și varianta impostorului (Click pe imagini pentru mărire!):

Faptele vorbesc, nu vorbele! Din gură, chipurile, probabil că îndemna la calm, dar el stătea cu mâinile în aer, în loc să lege cordonul cu mâinile ca să apere jandarmeriţa, aşa cum doar forţele de ordine sunt învăţaţi. Din acest motiv sunt ferm convins că cei care au format cordonul salvator erau din forţele de ordine care executau misiunea în civil. În plus, au mai apărut în media „salvatori”? Nu. Tocmai pentru că erau agenți sub acoperire în misiune!

Altă surpriză a venit în momentul în care Alina Mungiu-Pippidi, cunoscută neomarxistă abonată la fondurile lui Soroş, confirma într-o emisiune la B1 că Mihail Bumbeş a participat la evenimentele din 10 august 2018 cu GRUPUL LUI, lucru despre care inclusiv Mihail Bumbeş spune că Pippidi i-a făcut o defavoare. Hopa, hopa, Penelopa! Despre ce grup este vorba şi care a fost misiunea grupului?

Dacă acest personaj cu grupul lui a aplicat o diversiune acolo sau nu, vă las pe dvs. să decideţi, dar cunoscându-i mai întâi „faptele de vitejie” din trecutul său de activist neomarxist progresist, trecut pe care o să-l analizăm în continuare.

Mihail Bumbeş este fondatorul unui ong neomarxist care se cheamă „Miliţia Spirituală”. Nu vă gândiţi acum că acest grup, după nume, o fi vreun grup creştin sau ceva asemănător. Nu. Din contră, acest grup nu este nici măcar ateu, ci anti-creştin declarat şi se luptă pe toate planurile împotriva creştinismului, bisericii şi credincioşilor de orice confesiune.

 

Bineînţeles că nu avea cum să lipsească de la nepreţuitele lecţii date de Bumbeş şi Florin Bădiţă.

Miliţia Spirituală” a obţinut o finanţare de 30.000 de dolari din partea CEE Trust („Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe”), o platformă de ONG-uri finanţată, între alţii, de magnatul american George Soros.

După această finanţare Miliţia Spirituală a mai primit de la nenea Soros după cum veţi vedea în imagini, chiar de la finanţator, aproximativ 70.000 de euro pentru programul „CRIM la liceu”.

Tinerii sunt recrutaţi de pe băncile şcolii de către Mihail Bumbeş şi duşi în munţi, unde se ocupă, de fapt, cu totul şi cu totul de alte lucruri, decât cele banale din o simplă excursie cu copiii pe munte.

O să vedeţi în imagini din munţi, unde:
– tinerii sunt îndoctrinaţi în ideologia neomarxistă (Click pe imagini pentru mărire!)


– li se spune că Traian şi Decebal au fost gay

 

Traian şi Decebal făcuţi gay şi fundalul care simbolizează un organ sexual iar pe penis stând tricolorul românesc.


– sunt iniţiaţi în tainele ateismului şi în special anti-creştinismului (Click pe imagini pentru mărire!)

Bătaie de joc anti-creştină.


– sunt învăţaţi că normalitatea/moralitatea e de fapt anormalitate/imoralitate şi invers

– tinerii sunt îndepărtaţi de părinţii lor care sunt singurii care le pot da o educaţie normală tradiţională care să pună la loc de cinste: obiceiurile, familia, istoria, limba, tradiţiile, strămoşii etc

– tinerii sunt învăţaţi cum să manifesteze, cum să facă bannere, cum să strige la proteste, cum să se bată cu jandarmii etc. (Click pe imagini pentru mărire!)

Uitaţi şi ce spune Mihail Bumbeş, şeful Miliţiei Spirituale, despre el însuşi, recunoscând că este un progresist anarhist de orientare neomarxistă (anarho-socialist): „Eu sunt un progresist, dar în România se poartă etichetele. Îmi place să spun că sunt anarho-socialist. Sunt anarhist pentru că îmi place să mă autoguvernez, «anarho» înseamnă fără stăpân. Sunt două lucruri la care ţin foarte mult: fără stăpân şi solidaritate. De aici vine. În general sunt un progresist.

Mihail Bumbeş, ca să fie sigur că printre tinerii pe care îi recrutează nu se infiltrează şi tineri cu vederi creştin-ortodoxe, pro-normalitate, pro-moralitate, la fiecare recrutare are grijă să menţioneze ce caută: „Miliția Spirituală nu acceptă persoane cu vederi rasiste, sexiste, homofobe sau xenofobe”.

Urmăriţi toate imaginile şi citiţi atent ce scrie pe bannere şi pe copaci. (Click pe imagini pentru mărire!)

           Sursa: Monitorizare și Combatere Antiromânism

5 Comments

 1. Dan Cristian Ionescu

  Articolul este foarte interesant, dar eu ma gindesc la trei lucruri:
  – vad ca nu este semnat, si ma intreb de ce nu si-l asuma cineva?
  – oare SRI are cunostinta de aceste fapte?
  – oare cineva ii cerceteaza pe Bumbes (si pe altii, fiindca din alte articole am mai aflat citeva nume) pentru zilele trecute si ii supravegheaza pentru cele viitoare? Sint impotriva supravegherii absurde si inutile a populatiei, dar in unele cazuri aceasta supraveghere se impune.

  • Marian

   directorul serei este tot un soroșist, bineînțeles că are cunostinta de aceste fapte.

 2. Cristina Staicu

  Manipularea din acest articol este de nedescris, niciun pic de investigare sau folosire de surse, doar împroșcare cu mizerii. A vorbit autorul cu cineva care a participat în tabără? Mă îndoiesc sincer… Eu am fost în acea tabără acum câțiva ani și chiar de acolo sunt majoritatea pozelor. Este o tabără de activism social în care tinerii sunt învățați să se implice în societate, să gândească critic, să nu se lase spălați pe creier de media, și să reacționeze la toate inepțiile pe care le observă și le trăiesc. Sunt învățați să protesteze pașnic prin metode NON-VIOLENTE, nu să atace jandarmi cum debitează autorul. Protestul e instrumentul cetățenilor în orice democrație funcțională, dar asta nu se predă în școli. Dezgust și dezamăgire după citirea acestui articol, dar nu surprindere. Hai să fim oi ignorante și ascultătoare, că așa ne vrea ‘justițiarul’…

  • justitiarul

   Cum ați învățat voi civismul acela pașnic, cu topoarele în mâini și cu crengi folosite pe post de arme, la instructaj, împotriva forțelor de ordine? Fotografiile sunt edificatoare, nu-i nevoie de explicațiile voastre puerile și ilogice. Sunteți oi ignorante, fiindcă v-a spălat creierii „guru” Mihail Bumbeș, nu că „așa vrea Justițiarul”! Voi nu pricepeți că există manipulare și în sens invers, nu doar în direcția susținerii normalității, pe care o combateți voi, fiindcă așa ați fost îndoctrinați, să susțineți anormalul: homosexualitatea, pedofilia, anarhia, anticreștinismul, pornografia și perversiunile sexuale predate ca „educație sexuală” la grădiniță și în clasele primare, etc…

   • Micut Cornel

    Buun ! Astept sa vorbim in privat , Justitiarule ! E nevoie de scoaterea la lumina a mai multor actiuni ale acestor neomarxisti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.