Cadran international

Miliardarul evreu Larry Silverstein, îmbogățit din despăgubirile primite pentru imobilele lui incendiate: „Expresia «fulgerul evreiesc» este antisemită”

  Larry Silverstein: „Expresia «fulgerul evreiesc» este antisemită” (The Expression „Jewish Lightning” Is Anti-Semitic! – Larry Silverstein) https://www.veteranstoday.com/2019/09/01/lightning/ „Veteranii de […]

 

Larry Silverstein: „Expresia «fulgerul evreiesc» este antisemită” (The Expression „Jewish Lightning” Is Anti-Semitic! – Larry Silverstein)

https://www.veteranstoday.com/2019/09/01/lightning/

Veteranii de astăzi” se străduiesc să reprezinte diversitatea în toate formele sale: rasă, culoare, crez, afiliere tribală, orientare politică, identitate sexuală, I.Q., sănătate, numiți-o cum vreţi, aşa că vă oferim scriitori din întreg spectrul. Ne-am angajat în special în combaterea flagelului antisemitismului.  De aceea, am fost bucuroși, nu extaziaţi, să primim această trimitere a unui editorialist invitat de la un bărbat care, precum Jeffrey Epstein (Nota redacției „Justițiarul”: Jeffrey Epstein era un magnat evreu pedofil și traficant de minore, care aproviziona cu „fetițe” elitele din SUA și Marea Britanie. A fost recent „sinucis” în închisoare după arestarea sa fiindcă știa prea multe.) s-a bucurat de mult timp de o reputație de  avatar al chutzpah și de stâlp al comunității miliardare evreiești din America.”  – Kevin Barrett ,  Veterans Today Editor

„Expresia «Fulgerul evreiesc» este antisemită !” – Larry Silverstein

„Lucky Larry” Silverstein, editorialist invitat:

„În calitate de evreu, ca miliardar, ca miliardar evreu care a pierdut multe clădiri de tip «elefant alb», puternic asigurate, care s-a întâmplat să ardă sau să explodeze la scurt timp după ce le-am cumpărat și le-am dublat asigurarea, am de făcut o mărturisire, ceva foarte important îmi apasă cu greutate inima.

Un „elefant alb” reprezintă un lucru care pare să aibă valoare ridicată, dar al cărui cost (în special cel de întreținere) depășește beneficiul pe care îl aduce, prin urmare fiind un pasiv.  Wikipedia

Și nu, nu este ce crezi tu. Nu este Holocaustul. Da, asta cântărește foarte mult și în inima mea. Cântărește foarte mult în toate inimile noastre. Dar asta…  acest lucru este aproape mai rău decât Holocaustul.

Pentru că se întâmplă chiar acum. Și pentru că mă afectează personal.

Vorbesc despre expresia antisemită extrem de dureroasă «fulger evreiesc». Așa cum spune The Jewish Daily Forward (beneficiar al largheţei filantropiei mele):

«NU VEȚI GĂSI EXPRESIA „JEWISH FULGER” ÎN DICȚIONARUL OXFORD ENGLEZ. DAR DACĂ ACCESAȚI DICȚIONARUL URBAN, UN SITE CARE URMĂREȘTE SĂ EXPLICE LIMBA ENGLEZĂ VORBITĂ, VEȚI VEDEA CĂ DEFINIȚIA DE BAZĂ ESTE: „SĂ VĂ PUNEȚI FOC LA CASĂ SAU AFACERII DVS. PENTRU A OBȚINE BANII DE ASIGURARE”.»

Ideea că evreii sunt capabili să controleze cumva loviturile de trăsnet este o teorie conspirativă antisemită sălbatică. În Evul Întunecat, înainte de B’nai B’rith și ADL, goym care îi urau pe evrei aveau tot felul de idei nebune: Ei credeau că evreii otrăveau fântâni, măcelăreau și mâncau bebeluși creștini și erau responsabili de ciumă. Nimeni nu mai crede astfel de gunoaie. Dar, dintr-un motiv oarecare, ideea că evreii sunt în legătură cu Satana și pot apela la El pentru a face ca fulgerul să izbească clădirile lor supraasigurate, pe care tocmai le-au achiziționat cu o lună sau două înainte de a fi lovite de fulger şi i-a făcut miliardari în dolari să persiste în moderna noastră lume rațională, iluminată şi  controlată aproape în totalitate de către evrei.

De fapt, evreii sunt victimele  unui număr disproporționat de lovituri de trăsnet. De ce? Pentru că evreii sunt întotdeauna victime ale orice și oricui. De aceea, Dumnezeu i-a creat pe evrei: pentru a fi întotdeauna victimele … și pentru a face miliarde de dolari din victimizarea lor oriunde şi ori de câte ori este posibil.

Dar, în loc să simpatizeze cu miliardarii evrei săraci, ale căror clădiri «elefant alb» sunt lovite de fulger la două luni de la achiziționarea și dublarea asigurării, antisemiţii dau vina pe evrei pentru «fulgerul evreiesc». Acest lucru trebuie să se oprească.

Astăzi, toată lumea știe că evreii au preluat industria bancară pentru că erau atât de persecutați și asupriți, încât nici nu aveau voie să concureze în alte domenii mult mai dorite, cum ar fi agricultura țărănească. 

Toată lumea știe că evreii au condus timp de secole pe eșaloanele de vârf ale cametei, traficului de persoane și criminalității organizate, deoarece antisemiţii nu i-au lăsat să facă o muncă zilnică cinstită precum mulsul vacilor și culesul legumelor.

 Toată lumea știe că evreii dețin Hollywood și mass-media, deoarece nu au voie să smulgă pene în fabricile de pui, precum spaniolii sau să cureţe toaletele cu precum Archie Bunker. 

Toată lumea știe că evreii sunt foarte supra-reprezentate în rândul miliardarilor, milionarilor și câștigătorilor de venituri din șase cifre pentru că sunt forţaţi să muncească atât de greu de către leneșii goyi antisemiţi. Truismul potrivit căruia evreii sunt mereu și întotdeauna victimele a fost acceptat peste tot… cu excepția cazurilor în care se vorbește de fulgere. Din anumite motive, fulgerul este întotdeauna din vina «jidanilor».

Și totuși, din anumite motive, continuăm să folosim expresia «fulger evreiesc». Este dureros. Este inacceptabil. Este antisemit. Și trebuie să se oprească.”Nu acuzăm evreii pentru uragane. Nu numim fiecare uragan «Moishe» sau «Ruben» sau «Benzion» sau «Yehuda» sau «Esther» sau (interzicând Y-wh) «Lucky Larry». Și nu îi învinovățim pe evrei pentru tornade, chiar dacă aceștia vizează accidental 100% parcuri de remorci și orașe din zonele rurale.

                                                                      Sursa: https://www.veteranstoday.com/

Cei interesaţi de Larry Silverstein accesaţi link-urile acestea:  https://en.wikipedia.org/wiki/Larry_Silverstein şi http://911blogger.com/news/2012-12-01/insurance-companies-american-and-united-airlines-notified-about-controlled-demolition-evidence

Citiți și B’NAI B’RITH (Fiii Legământului): iudeo-masoneria internațională, lumea şi România

3 Comments

 1. gigimutu

  nu vi se pare

  ca seamana o tira la fata cu al nostru ilici iliescu?

 2. intrebare

  asta nu e ala care a fost implicat si in daramarea controlata a wtc pe 11 sept urmata de ritualul ala dubios si servita populatiei ca atac terorist? si o explicatie pt jidovi: nu sunt antisemit, sunt anti criminali.

  • Dan Mihai

   Asa este,dar multa lume a uitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.