Cadran international

Milioane de italieni se ridică împotriva noii legi de vaccinare obligatorie

  De mai bine de o lună, italienii protestează în fiecare mare oraș împotriva legii propuse. Copiii trebuie să primească […]

 

De mai bine de o lună, italienii protestează în fiecare mare oraș împotriva legii propuse. Copiii trebuie să primească 53 de doze de vaccinuri obligatorii. Copiii nevaccinați nu vor avea voie să urmeze școala. Dacă participă fără a fi vaccinat, va trebui să plece acasă.

Beatrice Lorenzin

«În 2014, la Washington, în timpul vizitei Beatricei Lorenzin (ministrul sănătății italian), Italia a fost aleasă ca lider mondial în strategia vaccinului.»  Un protestatar a explicat la protestul de la Roma. «Problema nu sunt vaccinurile în sine, problema este că Glaxo se află în Ministerul nostru.»

GlaxoSmithKline (GSK)

GlaxoSmithKline (GSK) este o companie britanică de produse farmaceutice, dentare și de îngrijire a sănătății. GSK este rezultatul fuziunii dintre Glaxo Wellcome și SmithKline Beecham. De asemenea, este o companie de cercetare biochimică, iar produsele sale acoperă o mare parte din domeniul farmaciei, dar unele se concentrează pe SNC, oncologie, antibiotice, respiratorii și endocrinologie. În 2014, GSK a achiziționat unitatea de vaccin de la Novartis și Novartis, unitatea de consum (OTC), preluând ambele control asupra acestora în martie 2015. Wikipedia

            Italia este în fruntea unui experiment de vaccinare

Acesta a fost efectuat de guvernul italian corupt cu dolari de la Big Pharma. Permițând companiilor farmaceutice să creeze noi legi și să oblige întreaga populație împotriva consimțământului lor, guvernul italian și-a trădat oamenii. Protestatarii din Italia reprezintă întreaga clasă muncitoare mobilizată.

Rezistați la lacomia clasei conducătoare și a elitelor corporative.

Prin susținerea activă a legii privind vaccinarea obligatorie, mass-media principală luptă violent împotriva oamenilor. Mass-media protejează interesele clasei conducătoare.

Bartolomeo Pepe

Senatorul Bartolomeo Pepe spune că poporul italian se ridică deoarece guvernul îi înlătură drepturile: «Suveranitatea individului este erodată în favoarea corporațiilor. Lăcomia a depășit demnitatea. Acum luptăm nu numai pentru vaccinuri. Ceea ce este în joc este libertatea oamenilor. Oamenii sunt separați de interesele corporațiilor multinaționale, cum ar fi produsele farmaceutice, ca în acest caz, sau petrolul, sau băncile. În curând va trebui să luptăm pe mai multe fronturi pe măsură ce guvernul și mass-media continuă să suprime progresul acestei mișcări importante. Cu toate acestea, oamenii continuă să se ridice. Ei sunt este hotărâți să reziste la cea mai gravă fraudă medicală din istorie».

                                           Gabriele Milani

Gabriele Milani, tatăl unui copil autist de la un vaccin, s-a adresat și mulțimii agitate și i-a avertizat pe medicii care au tolerat practicile dictatorii ale lui Big Pharma: «Medicii ar putea să aibă buzunarele aliniate de companiile farmaceutice astăzi. Dar mâine își vor pierde libertatea. Mă adresez și specialiștilor din domeniul medical, parcă ignoră faptul că astăzi suntem pionierii acestei bătălii care îi va afecta în cele din urmă. Pentru că și ei își vor pierde libertatea de gândire. Pentru că, de asemenea, nu vor putea alege ce terapii să recomande sau să vă sfătuiască. Fiecare dintre noi este un individ unic, cu moștenirea sa genetică unică. Prin urmare, același medicament nu poate fi obligatoriu pentru toată lumea. Mass-media occidentală continuă să reprime informațiile despre amploarea și intensitatea revoluției care are loc pe străzile italiene. Mass-media refuză să apere oamenii care suferă din cauza drepturilor lor constituționale erodate de un guvern corupt de Dolarul Mare Pharma.»

Un purtător de cuvânt al evenimentului a declarat: «Acest mandat este neconstituțional, iar acest decret-lege este neconstituțional, deoarece nu există urgență. Este neconstituțional, deoarece interzice accesul la educație. Este neconstituțional, deoarece încalcă integritatea corporală ratificată prin Convenția Europeană a Drepturilor Omului.  În timp ce lumea este distrasă de G20 și de amenințarea unui conflict geopolitic, elitele încearcă să înlăture drepturile oamenilor.»

Fara îndoială, primul marș de la Roma a generat un val puternic de libertate. Marșurile au loc in orașele mari din toată țara. Vor continua să protesteze până când guvernul italian va da înapoi și va asculta voința oamenilor. Unirea tuturor acestor oameni a arătat că uniunea este o forță puternică pe care elita nu o poate ignora.
Din cauza presiunii din partea oamenilor, guvernul a anunțat revizuiri ale legii. Dar ei continuă să facă eforturi pentru vaccinurile obligatorii. Lupta nu s-a încheiat încă.

Toți trebuie să ne unim pentru a ne asigura că această lege obligatorie privind vaccinarea nu va trece în Italia. Nu trebuie să permitem ca nicio altă țară să autorizeze intrarea Big Pharma în instituțiile sale de stat.

                                                                  Sursa: Ecoportal.net via Invictus

 

 

 

6 Comments

 1. alex

  Bravo Italia! Forza Italia! As vrea sa subliniez importanta ultimei propozitii, semn ca problema este la fel de importanta pentru orice natiune europeana si nu numai! Articolul face apel la unirea tuturor europenilor pentru a invinge BigFarma! Pe cand si la noi demonstratii?

 2. ZSOLD AURICA

  Romani dorm nu s-au trezit.cand se vor trezi va fi tarziu.

  • satan existã

   @@@Alex,au fost proteste la începutul anului;probabil acesta este și motivul pentru care încă nu avem vaccinare obligatorie;dar mult numai este;atunci va începe decimarea populației…

 3. Florin

  Dar cum ramane cu sintagma “My body, my choice” (“Corpul meu, alegerea mea”)? Sau asta e acceptata numai cand vine vorba de femeile care-si omoara bebeii? Nu e asta ipocrizie, sau vorbim de o agenda aici?

  Ca sa intelegeti ca noi romanii nu avem nici o sansa, vorbeam acum cateva zile despre vaccinuri cu o prietena care urmeaza sa nasca. Imi spunea ca are o sora cu 4 copii, 2 vaccinati si 2 nevaccinati. Nu mare mi-a fost socul cand mi-a spus ca cei 2 nevaccinati sunt mult mai sanatosi, se imbolnavesc mult mai rar si dau semne si de perspicacitate mai mare comparativ cu cei 2 vaccinati. In schimb socul mare a fost in momentul cand a afirmat: “chiar daca copii nevaccinati sunt mai sanatosi si mai inteligenti, ACESTA NU ESTE MOTIV PENTRU A NU-TI VACCINA COPII”. Incredibil! Daca tinerii sunt atat de spalati pe creier, nu avem nici o sansa…

  • Florin

   EDIT la comentariul meu de mai sus: “comparativ cu cei 2 vaccinati”. Greseala din graba

  • Mihai

   Este incredibil . Unii semeni de-ai nostri par zombificati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.