Abuzuri

Milioane de români sunt iradiați zilnic cu ocazia triajului epidemiologic?!

  Multe dintre drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor au fost încălcate în timpul stării de urgență și continuă să […]

 

Multe dintre drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor au fost încălcate în timpul stării de urgență și continuă să fie sfidate pe perioada stării de alertă. Un exemplu recent îl constituie Ordinul nr.874 din 22 mai 2020 privind instituirea obligativității purtării măștii de protecție, a triajului epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2 pe durata stării de alertă. Acest Ordin a fost emis cu o întârziere nejustificată de o săptămână, după ce a fost instaurată starea de alertă printr-o Hotărâre a Guvernului. Ordinul nr.874/2020 a fost emis de către Ministerul Sănătății și este semnat de către ministrul Afacerilor Interne și de un secretar de stat de la Sănătate.

Decretele, ordonanțele de urgență, hotărârile de Guvern, ordonanțele militare și ordinele emise în timpul stării de urgență și a stării de alertă, cu referire la pandemia cu noul coronavirus, confirmă că ele au fost adoptate în stil dictatorial împotriva majorității cetățenilor și nu contra bolii COVID-19.

În timpul celor două luni ale stării de urgență și în prima săptămână a stării de alertă, Regimul Iohannis-Orban-Tătaru-Arafat nu a avut grijă de sănătatea cetățenilor români și nu a instituit obligativitatea purtării măștii de protecție și a triajului epidemiologic. De ce? Nimeni nu îi întreabă, iar ei nu își recunosc vina.

Românii au aflat că nu este obligatorie purtarea măștii de protecție și nici triajul epidemiologic în mai multe țări europene unde virusul SARS-CoV-2 a îmbolnăvit și a ucis mai mulți oameni decât în România. Firesc, se pune întrebarea: de ce dictatorii din țara noastră le-au introdus așa de târziu și cu ce scopuri? Ocrotirea sănătății? Evident că nu!

În loc să asigure creșterea imunității cetățenilor români și să acționeze în acest sens, Regimul alogenilor Iohannis-Orban-Tătaru-Arafat a stabilit arbitrar tot felul de interdicții și restricții împotriva cetățenilor cu scopul declarat de a le proteja sănătatea. Dar, nu la toți cetățenii. Sunt și multe excepții despre care nu a aflat virusul SARS-CoV-2. De pildă, masca de protecție prin care intră virusul nu trebuie purtată obligatoriu decât în spațiile publice închise, în cele comerciale, la locul de muncă și în mijloacele de transport în comun. Rezultă că, în alte locuri virusul nu există?

În instrucțiunile de aplicare a Ordinului nr.874/2020, la art.3, lit. g, se precizează că: „În cazul apariției febrei, tusei și strănutului, purtarea măștii este recomandată în orice circumstanță.” Este evident că, pentru oamenii sănătoși este obligatorie purtarea măștii de protecție, care trebuie schimbată o data la patru ore, iar pentru cetățenii suspecți de COVID-19 este doar recomandată masca. Această abordare diferită confirmă că se continuă GENOCIDUL împotriva Poporului Român, după paravanul pandemiei cu noul coronavirus, inclusiv prin folosirea măștilor de protecție ca suport pentru COVID-19.

            Se știe că, Diavolul se ascunde în detalii! Ele sunt precizate, personal, de reprezentanții lui în România!

            Prin Ordinul nr.874/2020 s-a introdus obligativitatea triajului epidemiologic „la intrarea într-o incintă a instituțiilor și autorităților publice, operatorilor economici și a profesioniștilor”. În toate celelalte locuri (la plajă; la pădure; la urcarea în metrou, autobuze, troleibuze, trenuri, avioane, vapoare; la biserică; la înmormântare; la terasă; la nuntă; la intrarea în bloc etc) nu este obligatoriu triajul epidemiologic. Regimul Iohannis-Orban-Tătaru-Arafat știe că virusul SARS-CoV-2 nu ajunge în acele locuri care sunt permise cetățenilor.

Triajul epidemiologic constă „în măsurarea temperaturii prin termometru non-contact” făcută de persoane nespecializate în domeniul medical și prin încălcarea distanței de 2-3 m dintre cetățeni. Prin apropierea „pistolului-termometru” la 1-2 cm de fruntea cetățenilor și prin încălcarea distanței de 2-3 m ordonată de Regimul celor patru este clar că termometrul respectiv nu este noncontact. Ca urmare, Guvernul trebuie să interzică urgent actualele termometre, care de fapt sunt folosite pentru marcarea izotopică, iar aceasta nu este explicată Poporului Român. Acele termometre, care au forma unor pistoale, nu au aprobarea legală de la metrologie pentru a fi utilizate! Ordinul nr.874/2020 nu prevede această obligativitate!

Ca urmare, în spațiul public au apărut două feluri de „pistoale-termometru”: unele de amatori (așa-zisele chinezării), pentru a fi păcălită populația și care indică o temperatură a corpului uman de 34-36 grade Celsius și altele profesioniste, conectate la tehnologia 5G, cu ajutorul cărora este iradiat creierul pentru a provoca mai multe boli.

Cu „pistoalele-termometru 5G” nu este ochit virusul SARS-CoV-2 ci capul omului. Se știe că, medicii iau temperatura pacientului prin punerea termometrului sub braț. Susținătorii GENOCIDULUI  nu au stabilit că se ia temperatura corpului în palmă sau în altă parte a corpului. Pe ei îi interesează iradierea capului cetățenilor, fără ca acest obiectiv să fie precizat în mod expres în Ordinul nr.874/2020. În acest Ordin nu scrie că temperatura se ia din fruntea cetățenilor sănătoși! Alegerea locului potrivit pentru triajul epidemiologic a fost lăsată la latitudinea ucigașilor, care au indicat capul pentru a afecta rapid creierul și sănătatea oamenilor!

            Persoanele care folosesc „termometrele-pistol” este posibil să fie purtătoare ale virusului SARS-CoV-2 (care se află în perioada de incubație) și, practic, se constituie un focar de infecție la intrarea în spații închise. Acele „pistoale-termometru” îi batjocoresc pe români! Nici la animale nu s-a practicat un asemenea triaj epidemiologic în România!

            În cazul în care nu este abrogat urgent Ordinul nr.874/2020 se va ajunge ca un  număr mare de elevi să nu fie lăsați să dea examenul de bacalaureat. Fiind sigur de această perspectivă Președintele Iohannis a anunțat, în 28 mai a.c., că a programat deja a doua sesiune a acestui examen la sfârșitul lunii iunie a.c., când este stabilită de către dictatori să fie prelungită starea de alertă până în 15 iulie a.c. Apoi, este programată reluarea stării de urgență.

Cu „pistoalele-termometru 5G” sunt iradiați zilnic și de mai multe ori în 24 de ore mai multe milioane de cetățeni români a căror sănătate este pusă în mare pericol! Dacă nu ar fi existat intenții criminale în folosirea „pistoalelor-termometru 5G” s-ar fi reglementat și instituit interdicția de a fi verificată ilegal, în palmă, și doar o singură dată pe zi temperatura unora dintre cetățeni, urmată de eliberarea unui act doveditor.

Cunoscând Adevărul și pericolul folosirii „termometrelor-pistol 5G”, Președintele României, Premierul Orban, ministrul Sănătății și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (domnul Raed Arafat) nu i-au invitat pe reporterii de la studiourile de televiziune ca să filmeze zilnic cum le iau portarii temperatura la cap, atunci când intră în diferite imobile publice, precum și în alte locuri stabilite prin Ordinul nr.874/2020.

Cei care au impus triajul epidemiologic prin Ordinul nr.874/2020 știu că acesta este ilegal și că pune în mare pericol sănătatea oamenilor. Ca urmare, nu au prevăzut nicio sancțiune pentru persoanele a căror temperatură este mai mare decât 37,3 grade Celsius. Acestea primesc recomandarea să se adreseze medicului de familie. Este evident că, Guvernul avea posibilitatea să facă această recomandare, prin mass-media, pentru persoanele care au temperatura mai mare de 37,3 grade Celsius să se adreseze medicului de familie. Nu era și nu este necesar așa-zisul triaj epidemiologic, care este în realitate o nouă etapă a GENOCIDULUI împotriva Poporului Român, despre care l-am sesizat pe Procurorul general al României. Se pare că, au început cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de GENOCID.

Regimul alogenilor Iohannis-Orban-Tătaru-Arafat a pus în mare pericol viața a mii de bolnavi pe care i-a externat forțat din spitale și a schimbat destinația acestora în „spitale-suport COVID-19”. Același Regim dictatorial a instituit obligativitatea purtării măștilor de protecție-suport COVID-19 și triajul epidemiologic cu termometre speciale-suport COVID-19. Cele trei acțiuni suport COVID-19 i-au ajutat mult pe români să înțeleagă ADEVĂRUL despre pandemia mediatică cu coronavirusul. Deocamdată, numai procurorii nu se autosesizează și nu au deschis dosare de cercetare penală în fiecare județ și în București. Până acum, nici un primar nu a depus plângere penală pentru a apăra viața cetățenilor împotriva celor care au acționat ca suport pentru COVID-19. Cu siguranță, în apropiata campanie electorală, primarii vor fi întrebați de alegători pe aceste teme.

Avocatul Poporului, doamna Renate Weber, cu toate că a primit numeroase solicitări pentru a se adresa Curții Constituționale în legătură cu Ordinul nr.874/2020 a declarat că nu are suficiente motive și nu este convinsă că trebuie să facă acest demers. Se pare că, mai are nevoie de timp pentru a simți consecințele aplicării asupra sa a prevederilor acestui ordin neconstituțional care contribuie la uciderea lentă a populației.

Deșteptați-vă români! Prostia s-a răspândit mult mai repede decât noul coronavirus și este mult, mult mai periculoasă.

                                                                                           Dr. Gheorghe Funar

                                                                          Președintele Partidului România Noastră

 

 

Cluj-Napoca,

29 mai 2020

13 Comments

 1. una tehnica

  sunt electronist si folosesc de ani de zile termometre de genul pentru a masura temperatura unor componente si astfel gasesc defectiunea. desi bataia de joc exista, cadrul legal e discutabil, termometrele astea sunt mai inocente ca o ploicica de vara. Folosesc infrarosii pentru masura. Daca mai e cineva care stie un pic de fizica si cu un neuron functional isi va da seama ca termometrul in sine nu reprezinta nici un pericol. Pericolul este in dezumanizare, in umilinta de a fi scanat ca vitele, in psihologia obisnuirii utilizarii lui, etc. Asa ca cu toata stima domnule Funar, sunteti minunat cu alte ocazii dar aici pur si simplu nu aveti dreptate, ori eu vreau sa castig lupta asta cu argumente serioase nu cu tampenii care pot fi demontate la prima analiza mai serioasa. Detaliati ca sa mi demonstrati ca stiti ce vorbiti ce e acela un izotop, si exact ce radiatie emite ? Sau ce e aia o radiatie ca si asta trebuie lamurit.

  • Crina

   Toate bune,.. Dar.. N-ai și tu un nume..?

 2. Laura

  Orice aparat emite radiatii in mai mica sau mai mare masura. Oamenii sunt iradiati de ani de zile la checking in aeroporturi, si toata lumea e de acord, ar fi trebuit sa se rascoale lumea sa isi apere drepturile. Microundele emit efecte electro magnetice, celularele la fel si lumea le accepta, oamenii au devenit vite care merg la taiat.

  • Elena

   Una e la aeroport de 3-4 ori pe an cand calatoresti si alta e de 10-15 ori pe zi, in fiecare zi, in fiecare incinta in care intri! Imagineaza-ti ca intri intr-un mall, asa pustiu cum e acum, cu peste jumatate din magazine inca inchise, doar pt ca ai nevoie de ceva de la FARMACIE. Te scaneaza la intrare si INCA O DATA la farmacie! Desi e clar ca ai trecut de prima scanare ca altfel nu intrai. SI apropo de farmacie, si acolo e valabil pragul de 37.3??? ca doar in farmacie chiar ar putea sa intre un om bolnav ca sa isi cumpere medicamente! Nu are voie??? si atunci ce sa faca, sa nu se trateze si sa astepte sa moara? Cam asa se intelege, din pacate

 3. Un alt roman

  Si domnul profesor Astarastoae susține ca este inutilă termoscanarea ,cu atit mai mult cu cit aparatele au o eroare de +-3grade Celsius

 4. Dc

  “Lucrurile inainteaza in mod programat. In America cainii umbla fiind pecetluiti cu un emitator si, pac!, ii gasesc. Asa stiu unde se afla fiecare caine. Cainii care nu au marcaj si sunt fara stapan, ii omoara cu raze laser. Dupa aceea vor incepe sa-i omoare si pe oameni. Au pecetluit tone de pesti si-i urmaresc din satelit in ce mare sunt. Acum iarasi a aparut o boala, pentru care au aflat un vaccin care va fi obligatoriu si, ca sa-l poata face cineva, il vor pecetlui. Cati oameni nu sunt deja pecetluiti acolo [in America] cu raze laser, unii pe frunte si altii pe mana. Mai tarziu, cel care nu va fi pecetluit cu nr. 666 nu va putea nici vinde, nici cumpara, sau sa ia imprumut, sa fie numit intr-un post etc.”
  (Sf. Paisie Aghioritul)
  http://www.cuvantul-ortodox.ro/paisie-aghioritul-antihrist-666-profetii-apocalipsa/

  • Cristi

   Suntem luati in zeflemea daca zicem ceva de Oculta sau de Bill Gates, Soros dar astazi e mai evident ca niciodata ca sunt niste planuri mondiale care se executa in majoritatea tarilor. Chestiile astea repetate obsesiv in toate tarile : sa purtam masca , sa pastram distanta , sa avem documente cu cip , obsesia vaccinurilor , nanobotilor ,trolii , propaganda ruseasca , garafice cu bolnavi etc. le vedem implementate in majoritatea tarilor in acelasi fel . Este evident ca sunt niste planuri ale unei Conspiratii Mondiale .

 5. capcaun

  Adevarat spui Cristi!

 6. Motoc

  “Ca urmare, în spațiul public au apărut două feluri de „pistoale-termometru”: unele de amatori (așa-zisele chinezării), pentru a fi păcălită populația și care indică o temperatură a corpului uman de 34-36 grade Celsius și altele profesioniste, conectate la tehnologia 5G, cu ajutorul cărora este iradiat creierul pentru a provoca mai multe boli.”

  Tovarasu a-tehnic electronist, stiu ca postul de consilier la ministerul agriculturii este destul de solicitant zilele astea cu lucrarile din campania de pimavara.Este greu de citit (cu ochelari de cal) din mijlocul tarlalei si mai este mult pana la drum.
  Era mai usor de inteles daca se citea tot articolul dar am postat paragraful care este trecut cu vederea.
  Ce este radiatie sau radiatiei electromagnetica?Pentru a afla un raspuns documentat cel mai bine este sa mergi la o biblioteca publica si sa studiezi manualele de fizica si chimie de la clasa 5-a pana la a 12-a.Daca nu intelegi ce scrie acolo, varianta scurta este wiki.
  Oricum pentru cineva care se declara electronist lucrurile astea sunt cunostiinte de baza, daca are studii de specialitate (pe bune la o facultate tehnica sau poli si nu la Spiru Haret).
  Despre scanerele de temperatura 5G ce sa vorbim?
  La inceput a fost telefonul, dupa care a devenit telefon mobil iar acum este smart-phone sau telefon destept.Adica este un dispozitiv inteligent care printre alte functii se poate utiliza ca telefon mobil.Daca esti electronist esti in stare sa intelegi cum functioneaza un telefon mobil si care sunt blocurile sale functionale, de baza si suplimentare.Ce este un smart-phone?Un calculator cu ecran color, camera foto, radioFM, modul GPS si alte module sau functii care nu sunt afisate dar functioneaza in fundal si utilizatorul poate sa cunoasca sau nu functionarea lor.Stii ce este 5G? Este internetul lucrurilor, adica o gramada de dispozitive sunt conenctate non-stop pe internet.Ce este un frigider 5G?Un calculator care are senzori si monitorizeaza daca are curent, daca se pastreaza temperatura scazuta in diferitele compartimente din interior, care este gradul lor de umplere, are un scaner incorporat care tine evidenta la ce produse sunt introduse si care sunt scoase si o interfata pentru internet.
  Daca calculatorul ( sa spunem Alexa ) are propriul program sau se poate reprograma de la distanta (pentru ca este legat la net) atunci se pot trimite rapoarte la firma producatoare (in cazul in care frigiderul are defecte sau doar pentru monitorizarea functionarii) la firmele de asigurari ( sa monitorizeze produsele consumate pentru determinarea stilului de viata si implicit riscurile pentru plata asigurarii de sanatate sau alte asigurari) la firmele de publicitate (pentru determinarea cererii de produse si eficacitatea reclamelor) la firmele de comert (pentru a comanda produsele care sunt utilizate frecvent si este nevoie de refacerea stocului) etc.
  Ca sa luam lucrurile de la nivelul de baza sa explicam urmatoarele.
  La inceput a fost o oala de gatit sub presiune, se pun ingredientele inauntru pentru ciorba, se pune pe foc si cand se ridica dopul si incepe sa fluiere inseamna ca este gata.Asta este nivelul de baza.Urmatorul este adaugarea unei tevi care merge la un ceas care citeste presiunea direct (sau temperatura).Mai sofisticat, se monteaza un senzor care transforma datele citite in curent electric, care se transmite la ceasul de afisare sau la telecomanda.Aplicatia tipica este la centralele de apartament cu incalzire pe gaz care are un senzor termostat care regleaza temperatura in camera.Acesta poate sa fie unul simplu, care se leaga prin fir sau unul sofisticat cu transmisie prin radio (care este digital si se poate programa intervale orare cu temperaturi diferite pentru fiecare zi din saptamana.)
  Totul este ok, tehnologia te ajuta si ramane la alegerea ta ce actiuni sa faci .
  Internetul lucrurilor face un pas mare inainte, conecteaza senzorul de la oala sub presiune la un calculator (cunoscut ca si AI (inteligenta artificiala) care poate realiza unele lucruri singur (de exemplu sa regleze flacara la aragaz, mai mare sau mai mica si are interfata pentru a transmite datele pe net.Internetul lucrurilor inseamna un singur lucru, nu mai esti independent, esti legat in retea.Important este daca reteaua este doar unica (se transmit informatii) sau bidirectionala (se transmit informatii si se primesc ordine).Ca urmare, pierzi alegerea a ceea ce vrei sa faci, deoarece intervine o actiune din exterior care actioneaza independent de vointa ta.
  Ca intotdeauna, diavolul se ascunde in detalii.Poate sa fie un mijloc de progres daca se traieste intr-o societate Star-Trek sau de opresiune intr-o societate capitalista.Scopul unei firme este sa faca profit, adica bani, asta inseamna sa monetizeze orice activitate (sa caute modalitati prin care o activitate sa produca bani).Daca vrei sa bei apa, sapi o fantana.De cate ori ai nevoie, mergi la fantana si bei apa sau umpli o galeata si o duci in casa sa ai apa la dispozitie imediat.Cum scoti bani din asta?Este greu sa impui unui om sa-ti plateasca serviciul de a aduce o galeata de apa de la fantana in casa (pentru ca poate sa o faca singur) si atunci sapi si tragi o teava de la fantana pana la el acasa si oferi apa la robinet.Asa se face trecerea de la servicii gratuite la servicii pe bani, de la o societate a abundentei la una a economiei.

  • Anca

   Motoc: Cutitul poate fi folosit pentru a prepara mancare pentru cei dragi sau pentru a omorâ pe cineva. Depinde de cel care are cuțitul în mână. Daca tu nu mai ai controlul asupra propriului tau destin, atunci depinzi de intentiile celui care are cutitul. Iti poate servi o masa prieteneasca sau te poate injunghia cand doreste muschiul sau. Eu nu m-as baza pe prima varianta.

 7. Ene Constanta

  Apara ne Doamne ! Lumineaza Parinte bun , mintea romanilor…Doamne ajuta ne ! Amin !

 8. mai terminati cu termoscanarea ca o sa iasa lumea in strada

 9. Silviu

  Pare destul de logica succesiunea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.