Atitudini

Minciuni sfruntate într-un comunicat al  Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR)

  Acesta este comunicatul distribuit presei de FDGR azi, 8.10.2019:                     […]

 

Acesta este comunicatul distribuit presei de FDGR azi, 8.10.2019:

                                           Comunicat de presă

Jurnalista Andreea Crețulescu în calitate de moderator iar Ovidiu Zara, Radu Golban, Bogdan Ficeac și Albin Marinescu ca vorbitori în cadrul emisiunii «România la raport» difuzate de postul România TV la 31.10.2018 au fost amendați de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) la plata a 2000 de lei. Consiliul director al CNCD a constatat că afirmațiile din emisiune reclamate de Forumul Democrat al Germanilor (FDGR) ca fiind denigratoare împotriva sa și a minorității germane au caracter de propagandă naționalistă și vizează atingere demnității persoanelor de etnie germană.
În cadrul emisiunii menționate mai sus s-a afirmat că FDGR este continuatorul organizației naziste Grupul Etnic German din România și că FDGR i-au fost retrocedate în centrul Sibiului zeci de clădiri în valoare de sute de milioane de Euro, afirmații care sunt false și denigratoare.
Decizia luată de Consiliul director al CNCD cu unanimitate de voturi în luna iunie a.c. a fost comunicat abia acum FDGR.”

Mi-e și lehamite să mai scriu despre acești indivizi protejați permanent de o justiție coruptă și de instituțiile subordonate statului subteran („deep state”), la fel ca și protejatul sistemului, Iohannis Klaus Werner, cel care a condus FDGR ca președinte în perioada 2002-2013. În paralel, același Iohannis Klaus Werner a avut și funcția de primar al municipiului Sibiu. Ca primar al Sibiului, Klaus Iohannis a facilitat retrocedări ilegale către Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), unde tot el era președinte și Biserica Evanghelică, al cărei enoriaș era!

Klaus Werner Iohannis s-a aflat într-un grav CONFLICT DE INTERESE, fiind conducătorul ambelor părți aflate în litigii imobiliare, adică municipiul Sibiu (primarul municipiului) și FDGR (președintele organizației la nivel național). De asemenea, Klaus Werner Iohannis se făcuse vinovat de ABUZ ÎN SERVICIU fiindcă din postura de primar al municipiului Sibiu a acționat în interesul FDGR, nu în interesul statului român pe care îl reprezenta în mod oficial.

Minciuna proaspătă din comunicatul FDGR constă în faptul că eu nu am fost printre acei „vorbitori în cadrul emisiunii «România la raport» difuzate de postul România TV la 31.10.2018”, cum scrie acolo, ci am apărut într-un filmuleț din anul 2014, unde am explicat cine a fost „Grupul Etnic German din România” din punct de vedere istoric.

Punctul meu de vedere l-am trimis CNCD-ului la momentul oportun, poziție pe care o mențin în continuare:

                     Către

                                Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării

                                Pentru Dosar nr. 802/2018, termen în 22.01.2019

Subsemnatul Marinescu Marius Albin, în calitate de reclamat în Dosarul nr. 802/2018, vă solicit respectuos nominalizarea concretă și punctuală a abaterilor care mi se impută, deoarece în documentația primită de la dumneavoastră nu apare nimic concret spus de mine, ci doar vorbele altora despre persoana mea, în speță doamna Andreea Crețulescu, realizatoare de emisiuni  TV și  domnul Paul-Jurgen Porr, președinte FDGR.

În petiția FDGR scrie următoarele, citez: „Pe parcursul emisiunii a fost prezentat și un pseudo-documentar în care sibianul Albin Marinescu prezenta la fel de tendențios informații false, ostile și denigratoare la adresa FDGR.” și „În cuprinsul filmului este înserat și un interviu cu Albin Marinescu, care arată că FDGR reprezintă reactivarea organizației naziste GEG.”  Dar, în așa-zisele „probe”, adică transcrierea emisiunii, nu apar și afirmațiile mele din acel scurt film documentar, un reportaj în care care eu explicam  ce a fost Grupul Etnic German din punct de vedere istoric, în calitatea mea de jurnalist de investigații.

Se spune că în acel documentar apar simboluri naziste, dar reamintesc faptul evident că eu nu am fost producătorul sau regizorul filmulețului în cauză și nu văd în ce constă responsabilitatea mea, în afară de niște explicații cu caracter pur istoric oferite de mine, care totuși nu sunt reproduse în transcriere ca să le vedem cu toții, atât dumneavoastră, în calitate de factor decizional privind discriminarea, cât și eu, în calitate de reclamat.

Menționez că secvența în care apar eu a fost filmată în luna august 2014, în urmă cu patru ani și jumătate și nu mai țin minte cu exactitate cele spuse de mine și nici nu am găsit pe internet reportajul realizat de România TV. Astfel, în condițiile date, sunt lipsit de dreptul la apărare, deoarece nu pot prezenta explicațiile și argumentele mele, punctual, la fiecare afirmație făcută de mine atunci, fiindcă nu există nicăieri în „probe” spusele mele!

   În ceea ce privește succesiunea Forumului Democrat al Germanilor din Sibiu după organizația hitleristă Grupul Etnic German, aceasta nu a fost solicitată de mine sau de celelalte persoane reclamate, ci de chiar Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu.  Citez din Cererea de chemare în judecată a Forumului Democrat al Germanilor din Sibiu: „Vă rugăm să constatați calitatea de succesor în drepturi al organizației noastre față de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”. Anexez, ca probă, Cererea de chemare în judecată a FDGR (Anexa 1).

Instanța de judecată a soluționat conform cerinței, exact cu aceleași cuvinte ale solicitantului, citez: „constată calitatea de succesor în drepturi al reclamantului față de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)” și astfel Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu a devenit ofcial succesor al unei organizații hitleriste, recunoscută ca atare de toată lumea, inclusiv de domnul Paul-Jurgen Porr, președintele FDGR, conform celor declarate de acesta în publicația sibiană „Trunul sfatului”: „Într-adevăr, Grupul Etnic German a fost declarată o organizației fascistă și desființată în 1944.” și „În 1944, acest Grup a fost desființat, pe bună dreptate, ca fiind fascist.” (http://www.turnulsfatului.ro/2018/09/27/presedintele-fdgr-catre-lacheii-lui-dragnea-forumul-e-continuator-al-grupului-etnic-german-cum-romania-e-continuatoarea-republicii-socialiste/) Anexez, ca probă, Sentința civilă nr. 2790, la dosar nr. 1672/306/2007 (Anexa 2).

Din păcate, a devenit o adevărată strategie reclamarea la CNCD a oricărei critici aduse acțiunilor abuzive ale unei minorități etnice, chiar și susținute de argumente istorice sau documente incontestabile, în timp ce majoritarii români pot să fie criticați aiurea și blamați în toate felurile, fără ca vocile calomniatoare și ponegritoare să poată fi reclamate undeva, ceea ce este total inechitabil și imoral!

Menționez că depun acest punct de vedere și cele două probe anexe în șase exemplare, câte una pentru fiecare parte implicată și una pentru CNCD.

                                                                                                  Cu respect,

                                                                                          Marinescu Marius Albin

Detalii privind reclamația depusă la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) de  FDGR, prin președintele său, Paul-Jürgen Porr și directorul executiv Benjamin Josza aici: Culmea tupeului: Succesorii unor hitleriști reclamă că sunt discriminați!

Puțin mai devreme, am fost contactat telefonic de jurnalistul Traian Deleanu de la publicația sibiană „Turnul sfatului”, fiind întrebat dacă intenționez să contest decizia CNCD-ului. I-am răspuns că nu, fiindcă este inutil să apelez, pentru a mi se face dreptate, la o justiție profund coruptă și obedientă președintelui Iohannis și implicit FDGR-ului, mai nou protejat chiar de cancelarul Germaniei personal: „Amestec grosolan în problemele interne ale României: Cancelarul german Angela Merkel îi apără pe etnicii germani din FDGR, care s-au declarant oficial, prin instanța de judecată, succesori ai organizației naziste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien)!” – detalii aici: Merkel îi apără în gura mare pe succesorii organizației naziste Deutsche Volksgruppe in Rumänien!

                                                                                                      Marius Albin MARINESCU

Citiți și articolele următoare:

Coteria magistraților și polițiștilor care l-au protejat pe Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a fost protejat de procurorii care trebuiau să-l ancheteze! (III)

Klaus Iohannis a fost protejat de procurorii care trebuiau să-l ancheteze! (II)

Klaus Iohannis a fost protejat de procurorii care trebuiau să-l ancheteze!

După procurorii lui Băsescu, procurorii lui Iohannis

Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German

Prin recunoașterea succesiunii Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) după organizația nazistă Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) s-a încălcat dreptul internațional!

Ce dimensiuni are tunul lui Klaus Iohannis

Iohannis se teme de scandalul dosarului de moștenitor al naziștilor Grupului Etnic German! Acesta a fost topit pentru ștergerea urmelor…

Se șterg urmele pentru cea mai gravă faptă a lui Iohannis: S-a topit dosarul Judecătoriei Sibiu prin care FDGR a fost recunoscut ca succesor al organizația nazistă Grupul Etnic German! A dispărut și interpelarea senatorului Ioan Ghișe pe același subiect!

„Justițiarul”, prima publicație care a scris despre reactivarea organizației hitleriste Grupul Etnic German de către Klaus Werner Iohnnis!

2 Comments

  1. gigimutu

    afara, afara, cu nazistii lu iohanel din tara!!!

  2. Adrian

    Hitleriști împuțiți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.