Colimator

Minciunile Gabrielei Firea, cu documentele în față!

                       Minciuna are picioare scurte    Cu „materialul clientului” demonstrăm […]

 

                     Minciuna are picioare scurte

   Cu materialul clientului” demonstrăm minciunile Gabrielei Firea


In luna iunie 2018 Primaria Capitalei a anuntat ca NU aproba protestul din 10 august pt incalcari prevazute de art. 2 din lege. Adresa de refuz este semnata de Viceprimarul Badulescu. (Click pe document pentru mărire!)

Cu putin inainte de data protestului, Firea iese public si anunta ca aproba mitingul, chiar semneaza protocolul. Aprobarea este data de chiar Gabriela Firea in data de 7 august. (Click pe document pentru mărire!)

Cand presa o acuza ca a fugit din Bucuresti cu cateva zile inainte de protest pentru a nu-si asuma responsabilitatile, Firea riposteaza si spune ca acuzatia nu este intemeiata pentru ca de 2 ani ea si-a delegat atributiile privind adunarile publice catre viceprimar. Deci nu ar fi contat daca era sau nu in Bucuresti pentru ca nu avea atributii.

Uitandu-ne la documentele atasate, ne intrebam:
– delegarea atributiilor cu privire la adunarile publice se face dupa ureche sau in baza unor hotarari scrise?
– daca Firea si-a delegat atributiile privind adunarile publice catre viceprimar de 2 ani cum putea sa aprobe protocolul pentru protestul din 10 august?
– daca si-a delegat atributiile privind adunarile publice catre viceprimar de 2 ani de ce nu a respectat decizia acestuia de respingere?

Si uite cum ies la suprafata minciunile Gabrielei Firea…….. Daca delegarea exista in realitate, Firea a comis un abuz atunci cand a semnat protocolul!

https://m.adevarul.ro/…/primaria-bucuresti-refuz…/index.html

http://m.ziare.com/…/firea-a-publicat-protocolul-pentru-pro…

https://m.capital.ro/atac-de-ultima-ora-firea-nu-se-lasa-st…

https://m.adevarul.ro/news/bucuresti/primaria-bucuresti-refuza-autorizarea-mitingului-pus-cale-romanii-diaspora-10-august-motivul-invocat-1_5b4f4621df52022f755ec066/index.html

http://m.ziare.com/stiri/firea-a-publicat-protocolul-pentru-protestul-din-10-august-in-ce-conditii-a-autorizat-mitingul-diasporei-1524671

https://m.capital.ro/atac-de-ultima-ora-firea-nu-se-lasa-sterge-pe-jos-cu-carmen-dan.html

                                                                                                       Cosmina Cerva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *