Observator

Ministrul Ana Birchall, coada de topor a SUA, garanta lichidării SIIJ, vector al unei „justiții” pe placul binomului Iohannis-SRI și a corporațiilor

  Cazul procuroarei teroriste de la Baia de Aramă este unul dintre mult prea numeroasele abuzuri care se vor petrece […]

 

Cazul procuroarei teroriste de la Baia de Aramă este unul dintre mult prea numeroasele abuzuri care se vor petrece de-acum înainte. Birchall e coada de topor a SUA, posibil înșurubată la Ministerul Justiției pentru a reface legătura slăbită dintre sistemul juridic autohton și centrala de spionaj a SUA din România.

Ați uitat că-n vremea lui băsescu funcționa un birou al CIA la sediul DNA? Ați uitat că Ciorduța se trăgea-n poze cu membri de top ai spionajului american de-aici? Ați uitat că deciziile judecătorilor erau influențate de probe secrete livrate de către SRI, probe despre care apărarea n-avea habar? Ați uitat că Securitatea ascultă tot ce mișcă fără autorizație, că dosarele se fabricau (și se fabrică) fără niciun fel de probă?

Laura Codruţa Kövesi cu Daren White, fost şef al Secret Service.

Ca o sfidare supremă, s-a blocat în Parlament legea care punea în acord Codul Penal cu hotărârile CCR. De ce? Simplu, pentru ca golănia să poată continua; să ți se poată face dosar penal pentru abuz în serviciu pe „suspiciunea rezonabilă” că ai trecut pe roșu sau c-ai traversat pe unde era interzis, să nu ți se respecte prezumția de nevinovăție, să nu mai poată fi acuzați procurorii abuzivi ș.a.m.d.

Ceea ce urmează acum e o construcție de-o monstruozitate extremă. Stalinismul din vremurile sale de vârf n-a fost atât de abuziv pe cât se pregătește să devină justiția autohtonă. În planul de parcurs cu care se lucrează în laboratoarele secrete se vorbește inclusiv de suspendarea unor drepturi fundamentale și – în cazul unor anumite dosare – de blocarea accesului la CEDO. Aceasta se va face prin eliminarea obligativității completului de judecată de redactare a motivării în 30 de zile.

Și, ca o sfidare supremă, absolut toate deciziile despre care vă vorbesc se vor lua prin ordonanță de urgență atunci când la butoane vor ajunge cei pregătiți să captureze puterea. Până atunci, sub conducerea „prietenoasă” a lui Birchall se va bate pasul pe loc și se va pune batista pe țambal în cazul oricărui abuz. Stați liniștiți la locurile voastre! Urmează vremuri obsedante.

                                                                                                            Dan DIACONU

5 Comments

 1. R. Daneel Olivaw

  Fantastica tara Romania! Orice ai face, orice forma de guvernare ar avea, pana la urma tot la dictatura ajunge!
  Dictatura Carlista, Dictatura Antonesciana, Dictaturile comuniste si Dictatura coloniala!
  Frumos! Cum ne asternem, asa dormim!

 2. gigimutu

  Nu o sa avem ce face,

  trebuie sa iesim in strada si sa le dam in cap acestor nemernici!!! ca la Flamanzi, in 1907!!!

  • alex

   Categoric, numai in strada se mai poate face ceva! M-am saturat sa citesc si sa ascult constatari ale situatiei ingrozitoare prin care trece tara si romanii, de pierderea drepturilor fundamentale ! M-am saturat de constatari! TREBUIE IESIT IN STRADA, FRATILOR NATIONALISTI! Am spus-o si o repet; vor muri cateva mii, dar vom scapa de ei! Nu trebuie sa mai stam si sa ne lamentam! Tradarea a luat proportii nemaiintalnite pana acum, in toata existenta Romaniei! Repet: nu trebuie sa mai constatam, TREBUIE SA FACEM, TREBUIE IESIT LA LUPTA!

 3. IQ100

  Ion caramitru a spus-o deja cu subiect si predicat. „Și, ca o sfidare supremă, absolut toate deciziile despre care vă vorbesc se vor lua prin ordonanță de urgență atunci când la butoane vor ajunge cei pregătiți să captureze puterea.

 4. IQ100

  pare ca uitati rolul Veroniocai Securila…
  nu se face nimic in nici o strada…cand se faceceva in strada este tot comandat de globalisti

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *