Fără categorie

Ministrul Gabriel Petrea susține transparentizarea activității Ședințelor de Guvern

    Astăzi, 13 ianuarie a.c. Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social (MCPDS) împreună cu Secretariatul General al Guvernului (SGG) […]

 

 

Astăzi, 13 ianuarie a.c. Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social (MCPDS) împreună cu Secretariatul General al Guvernului (SGG) publică Sinteza rezultatelor activității Ședinței de Guvern de la primele 2 ședințe ale executivului Grindeanu. Astfel deciziile aprobate în Ședințele de Guvern și alte informații utile pentru crearea unei memorii instituționale a Cabinetului sunt disponibile în continuare cetățenilor interesați.

„În continuarea demersurilor de transparentizare a Ședințelor de Guvern, Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social împreună cu Secretariatul General al Guvernului vă pun la dispoziție Sintezele primelor două ședințe ale Cabinetului Sorin Grindeanu, din data 4 și 6 ianuarie 2017. Alături de colegii din SGG vom continua acest demers, de transparentizare a Ședințelor de Guvern, pentru a prezenta publicului larg informațiile din interiorul dezbaterilor reuniunilor Executivului, cât și pentru a asigura memoria instituțională.”- Ministrul Gabriel Petrea.

Sintezele pot fi consultate aici: https://goo.gl/jJhk41

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *