Remember

Minţi, ca de obicei, domnule Iohannis!

  Iată cum pregătea terenul, în anul 2007, Klaus Iohannis pentru recunoaştere oficială a Forumului Democrat al Germanilor din România […]

  Iată cum pregătea terenul, în anul 2007, Klaus Iohannis pentru recunoaştere oficială a Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) ca succesor al organizaţiei fasciste Grupul Etnic German: „FDGR nu are o dogmă politică, nici nu-şi dorește şi nu va avea. Forumul este o formaţiune etnică, aşa cum fiecare etnie recunoscută din România are cel puţin o formaţiune de acest tip. Noi nu suntem nici ONG, nici partid, ci suntem reprezentanţii grupurilor etnice germane din România. Şi atunci, prin definiţie, nu este posibil să avem orientare politică, fiindcă membrii noştri sunt membri prin apartenenţa la o anumită etnie. Ei pot fi de dreapta, de stânga, liberali, de orice fel şi noi trebuie să-i reprezentăm pe etnicii care se declară alături de noi. Deci, nu avem o orientare politică.” Acesta este un fragment dintr-un interviu acordat de Klaus Iohannis, primarul Sibiului, dar şi preşedinte al F.D.G.R. (Forumul Democrat al Germanilor din România), acordat revistei „22” şi publicat în numărul 905 din iulie 2007. În „Catalogul organizaţiilor neguvernamentale din judeţul Sibiu” – anul 2003,la poziţia 049 (pagina 25) se poate admira, în toată splendoare sa neguvernamentală, chiar F.D.G.R.-ul păstorit de Herr Klaus! Pe lângă minciuna pe care tocmai am dovedit-o, Iohannis dă dovadă şi de lipsă de diplomaţie – sau poate este o dovadă de prostie! – susţinând că ei sunt, nici mai mult , nici mai puţin, decât „reprezentanţii grupurilor etnice germane din România”. Culmea este că prin Sentinţa civilă nr. 2790 din 28 mai 2007, la dosar nr. 1672/306/2007, se obţinuse pentru FDGR succesiunea după Grupul Etnic German, dar Klaus Iohannis, preşedinte al FDGR-ului la data respectivă, tace mâlc şi nu spune nimic în interviu despre faptul că ei chiar au devenit oficial moştenitorii fostului Grup Etnic German! Cum au reuşit saşii sibieni, în frunte cu Führer-ul Klaus Iohannis „performanţa” reactivării unei organizaţii hitleriste citiţi aici: http://www.justitiarul.ro/forumul-democrat-al-germanilor-din-romania-fdgr-condus-de-klaus-iohannis-se-declar-oficial-continuatorul-partidului-nazist-din-al-doilea-rzboi-mondial/

    Această succesiune este foarte gravă, deoarece  Grupul Etnic German a fost înfiinţat imediat după Dictatul de la Viena. El exista şi în alte ţări cu minoritate germană: Franţa (Alsacia), Polonia (Silezia), Cehoslovacia (Sudeţi). Scopurile acestor Grupuri Etnice Germane (celebra Coloana a V-a a lui Hitler) erau: sabotajele economice, acţiunile diversioniste în spatele frontului, „intoxicarea” şi dezinformarea populaţiei majoritare din ţările respective.

Prin Decretul – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai, a fost desfiinţată această organizaţie hitleristă din România. Decretul – Lege respectiv abroga Legea nr. 830 din 21 noiembrie 1940 prin care fusese constituit Grupul Etnic German şi confisca bunurilor acestuia. Iată că Johannis confirma – oficial! – un adevăr ştiut de noi, cei care scriem la revista aceasta, că F.D.G.R. este continuatorul Grupului Etnic German. De altfel, acest O.N.G., pe care preşedintele său nu-l recunoaşte ca atare, dar noi tocmai v-am prezentat realitatea – cel puţin scriptică! –, a încheiat în 13 iunie 2002 cu P.S.D.-ul lui Adrian Năstase, pe atunci şi premier al guvernului, un Protocol. Prin acest document Năstase se obliga să retrocedeze toate bunurile confiscate comunităţii săseşti de către  comunişti. Dar problema este că mult huliţii comunişti nu au confiscat nimic, ci doar au aplicat o lege semnată de regele Mihai, care nu a fost abrogată. Aşa că, toate retrocedările de imobile (muzeul Brukenthal, Filarmonica, liceul Brukenthal, ş.a.) sunt ilegale! Pentru tartorul oraşului nu a fost suficient să fure case pentru el şi familia sa, ci s-a înhămat la căruţa necinstei, în continuare, pentru a obţine – tot prin furt! – imobile pentru o minoritate etnică pe cale de dispariţie în Sibiu.

Cât despre cei, care-l laudă pe Führer-ul sibian prin acest gen de publicaţii elitiste, majoritatea au fost pe la burse în Germania, unde le-au fost montate – la modul figurat sau… poate nu! – „cipuri” în creierele lor, oricum antiromâneşti, ei devenind nişte roboţei dogmatici, care încearcă să-i îndoctrineze pe restul românilor cu teorii îndreptate chiar împotriva poporului din care fac parte!

Marius Albin MARINESCU

1 Comment

  1. Pentru „binevoitorul” care posteaza la acest articol „comentarii” cu virusi. Raporteaza-i Fuhrer-ului ca nu mai tine figura ca la site-ul vechi! Vezi, poate iti da altceva de lucru… De aceea am si reactualizat articolul, fiindca am vazut ca va roade rau din moment ce-l atacati de cateva ori pe zi. Urmeaza si restul articolelor mai vechi cu FDGR-ul si Herr Iohannis, aceleasi pe care ati incercat sa le anihilati prin virusare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *