Puncte de vedere

Miting PSD „corect politic”: Nimic despre jefuirea României de către străini și fără susținerea referendumului pentru familia tradițională

  Pesedeii nu au spus nimic la miting despre statutul de colonie al României la care au contribuit și ei! […]

 

Pesedeii nu au spus nimic la miting despre statutul de colonie al României la care au contribuit și ei!

 

                                   COMUNICAT

al Partidului România Noastră (P.R.N.) în legătură cu mitingul organizat de Partidul Social Democrat (P.S.D.) în seara zilei de 9 iunie 2018 la București

 

          În Anul Centenarului Marii Uniri, liderii P.S.D. și A.L.D.E. nu au organizat un mare miting la București pentru Unirea României cu Republica Moldova.

          La acest miting al P.S.D. s-a ascuns Adevărul că România are statutul de neo-colonie în Uniunea Europeană. Ca urmare, cei care au urcat pe scenă în Piața Victoriei și manifestanții nu au protestat împotriva stăpânilor străini ai României, cei din Oculta Europeană și Mondială. Nu a fost un miting împotriva Ocultei străine care stăpânește și jefuiește Poporul Român și România din anul 1990 și până în prezent, a celei care a organizat și desfășurat Holocaustul împotriva românilor din Grădina Maicii Domnului.

Vorbitorii la microfon nu s-au angajat: să oprească vânzarea Pământului Sfânt al Poporului Român către străini; să suspende retrocedările de imobile în natură; să valorifice bogățiile naturale din România în Interes Național.

Timp de cel puțin 10 ani, P.S.D. a tăinuit existența protocoalelor secrete în domeniul Justiției, precum și a komisarilor străini la Palatele Cotroceni, Victoria și la fiecare minister.

La mitingul din București, P.S.D. și A.L.D.E. nu s-au angajat să acționeze pentru pedepsirea celor care au semnat și au aplicat protocoalele secrete și nici a celor care au trădat Neamul și Țara.

Liderii P.S.D. și A.L.D.E. nu au promis manifestanților și Poporului Român că vor adopta rapid o lege pentru pedepsirea celor care încalcă Constituția României.

Vorbitorii care au urcat pe scenă și manifestanții din Piața Victoriei nu au avut voie să protesteze împotriva homosexualilor și lesbienelor care au ieșit în stradă, la București, în aceeași zi.

Conducătorii P.S.D. și A.L.D.E nu au suflat o vorbă și nu au protestat împotriva Ungariei și U.D.M.R. care acționează pe față și zilnic împotriva Statului Național Unitar Român și pentru dezmembrarea teritorială a României.

Liderii P.S.D. și A.L.D.E. le-au ascuns manifestanților Adevărul că au tolerat existența Statului paralel până când procurorii au ajuns să le întocmească dosare penale unora dintre ei.

Conducătorii P.S.D. și A.L.D.E. au demonstrat că pot scoate în stradă mai mulți români decât O.N.G.-urile finanțate de Oculta Mondială.

                                                                                Dr.Gheorghe Funar

                                                         Președintele interimar al Partidului România Noastră

Cluj-Napoca,

9 iunie 2018

1 Comment

  1. alex

    Subscriu la cele spuse de d-l dr. Gh. Funar! Acestea sunt problemele pentru care toti cei din Piata Victoriei, puteau sa le ceara, conducatorilor PSD si ALDE. Acestea sunt problemele, stimata d-na Anca Murgoci, care trebuiau cerute conducatorilor actuali ai Romaniei.!
    D-le Presedinte Funar, sa va dea D-zeu sanatate, ca bine le mai ziceti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *