Puncte de vedere

Mitingul cu scântei, organizat de stăpânii coloniei ca să mențină românii divizați!

                       Mitingul din 10 august 2018 1. „Prognozat” de iniţiatori […]

 

                     Mitingul din 10 august 2018

1. „Prognozat” de iniţiatori cu un milion de participanţi, mitingul „Diasporei” din data de 10 august 2018 a strâns circa 100.000 de participanţi, din care câteva sute de „diasporeni” şi câteva zeci de provocatori puşi să arunce cu petarde şi pietre şi să-i lovească cu pumnii pe jandarmi, restul, marea majoritate, fiind miile de români, nemulţumiţi de starea în care a fost adusă ţara, care participă la orice manifestare de protest împotriva celor puşi la conducerea României, indiferent de vopseaua politică a acestora.

2. Mitingul a fost ilegal deoarece cei care au informat Primăria Capitalei, conform legii, că vor face mitingul şi vor fi organizatorii lui, s-au răzgândit, şi-au retras calitatea de organizatori, cu mult timp înainte de data mitingului.

În aceste condiţii, Primăria Capitalei avea obligaţia să interzică mitingul, iar Jandarmeria şi Poliţia aveau obligaţia să ia măsurile prevăzute de lege pentru a impiedica începerea şi desfăşurarea mitingului.

Rămâne de văzut dacă Primarul General al Capitalei, Gabriela Vrânceanu-Firea, a încălcat legea de capul ei, sau a primit ordin să încalce legea. Oricum, ea este responsabilă, legal, pentru tot ce s-a întâmplat în Piaţa Victoriei în seara de 10 august 2018.

3. Desfăşurarea mitingului a arătat că scopul real al mitingului nu au fost cel declarat de iniţiatorii lui pe reţelele de socializare, respectiv, solicitarea de a fi demis Guvernul şi de a se organiza alegeri anticipate, scop care putea fi realizat, paşnic, civilizat, prin bannere şi lozinci strigate de participanţii la miting, în ultimă instanţă, printr-o scrisoare înmânată jandarmilor sau aruncată în curtea Guvernului.

4. Faptul că Primarul General al Capitalei, Gabriela Vrânceanu-Firea, membru marcant al conducerii PSD, a permis desfăşurarea mitingului din 10 august 2018 din Piaţa Victoriei, încălcând legea, ne duce la concluzia că, de fapt, mitingul nu a fost o lovitură de stat”, aşa cum au declarat Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, PSD, şi Preşedinte al Camerei Deputaţilor, şi Viorica Dăncilă, prim-ministru al Guvernului, ci a fost o ÎNSCENARE de lovitură de stat.

5. În România, am avut o lovitură de stat, în decembrie 1989, atunci când statul naţional al românilor, fie el şi comunist, a fost distrus şi înlocuit cu un stat marionetă, controlat de străini, de mafia financiară transnaţională.

După 1989, în România, am avut mai multe înscenări de lovitură de stat, unele cunoscute sub denumirea de mineriade, altele, sub denumirea de proteste neautorizate, toate având ca scop manipularea voinţei politice a maselor populare, împiedicarea lor să înţeleagă ce se întâmplă cu ţara, pentru menţinerea în funcţiune a statului marionetă şi folosirea lui pentru jefuirea poporului român de avuţia sa naţională, naturală sau creată prin munca lui.

6. Este greşită ideea că mitingul din 10 august a fost organizat de opozanţii politici ai PSD. Este şi mai greşită ideea că acest miting a fost organizat de forţe care doresc căderea guvernului PSD, constituit în urma unor alegeri libere, democratice, să împiedice PSD să-şi pună în practică programul de guvernare, care ar fi unul menit să redea poporului român suveranitatea şi să-i ridice nivelul de trai.

Opozanţii politici ai PSD, partidele parlamentare care nu participă la guvernare, au acelaşi scop şi acelaşi interes ca şi PSD, să ajungă la guvernare, să slugărească stăpânul ocupant şi să poată şi ei fura fără să ajungă la puşcărie. Ei ştiu că, în statul marionată, la guvernare nu se ajunge prin proteste, ci prin fraudarea alegerilor, la iniţiativa, sau cu acordul ocupantului.

Toate guvernele postdecembriste au fost constituite prin fraudarea alegerilor.

România a ajuns la 19 milioane de locuitori, din care 4 milioane au sub 18 ani, dar în registrele electorale figurează peste 18 milioane de cetăţeni cu drept de vot, cu vârsta de peste 18 ani. Rezultă peste 3 milioane de voturi fictive, puse la dispoziţia celor care stăpânesc sistemul computerizat de înregistrare şi centralizare a voturilor. Cele peste 3 milioane de voturi fictive reprezintă aproape jumătate din numărul celor care se prezintă, de regulă, la vot.

La alegerile parlamentare din anul 2016, din cei 18,4 milioane de cetăţeni înscrişi în listele de votare, s-au prezentat la vot 7,3 milioane, din care 3,2 milioane, au votat pentru PSD. Toate voturile PSD puteau să provină din cele peste 3 milioane de voturi fictive.

Programul de guvernare al PSD nu conţine nici o prevedere care să redea poporului român suveranitatea de care a fost deposedat prin Constituţia adoptată în 1991 şi revizuită în 2003, nu conţine nici o prevedere prin care poporului român să-i fie redat capitalul de care a fost deposedat prin Legea 15/1990 şi prin megahoţiile numite privatizări” şi retrocedări”, nu conţine nici o prevedere care să oprească acapararea teritoriului naţional de către străini şi să-l redea românilor pe cel înstrăinat, nu conţine nici o prevedere care să oprească transnaţionalii să scoată din ţară peste jumătate din PIB-ul creat de români, sub forma profiturilor nedeclarate şi neimpozitate, care, în acest an, 2018, va ajunge la peste 100 miliarde de euro.

Creşterile de salarii şi pensii promise de PSD sunt, deja, erodate de creşterea preţurilor.

Revoluţia fiscală promisă de PSD este un fiasco, veniturile bugetului public naţional al României rămânând, în continuare, cele mai mici din Uniunea Europeană, datorită uriaşelor scurgeri de venituri în afara ţării.

7. Ideea că statul român actual este compus din două componente distincte şi cu scopuri opuse, una democratică, reprezentată de Parlament şi de Guvenul constituit de majoritatea PSD-ALDE şi a doua, numită „statul paralel”, reprezentată de Preşedinţia României, serviciile secrete şi justiţie, se înscrie în lungul şir de diversiuni, create de ocupant, cu complicitatea presei aservite, pentru a împiedica poporul român să ajungă la înţelegerea cauzelor care au adus şi menţin România în stare de colonie, de sărăcie şi umilinţă, pentru a-l împiedica să se unească şi să se organizez întro mişcare care să ducă la alungarea ocupantului şi înlocuirea statului marionetă cu un stat naţional al românilor.

Toate componentele statului român actual se află sub controlul şi în slujba ocupantului străin.

Certurile televizate dintre conducătorii lor sunt regizate de către ocupant şi sunt menite să ascundă mecanismul prin care este controlată şi jefuită ţara.

8. În timpul mitingului din 10 august, 452 de persoane au avut nevoie de îngijiri medicale, din care 35 jandarmi, 70 de persoane au fost spitalizate, din care 11 jandarmi. S-a înregistrat şi decesul unuia dintre participanţi, dar nu în timpul mitingului, ci câteva zile mai târziu. Puţin probabil ca procurorii să ne spună care a fost cauza reală a decesului.

Este clar că au fost violenţe şi din partea jandarmilor şi din partea grupului de provocatori infiltraţi în masa mare a participanţilor paşnici la acest miting. Ştim cine i-a adus la miting pe jandarmi. Nu ştim cine i-a adus la miting pe provocatori, dar ştim că ei nu ar fi fost prezenţi la miting dacă Primăria Capitalei interzicea mitingul, conform legii.

Prin mitingul din 10 august, adevăraţii organizatori ai acestuia au vrut să ne informeze, de fapt, că vor apela la orice mijloace, inclusiv la violenţă, pentru a-şi păstra controlul asupra statului român, asupra României.

                                                                                                                Constantin COJOCARU

                                                                                                                        28.08.2018

1 Comment

  1. IQ100

    foarte trist si foarte adevarat.dau share.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *