Abuzuri

Moartea care ni se livreaza sistematic!

              NU NE MAI UCIDEȚI COPII SI NEPOȚII!!! Mii de tone de pește contaminat […]

 

            NU NE MAI UCIDEȚI COPII SI NEPOȚII!!!

Mii de tone de pește contaminat cu metale grele, care pun grav în pericol sănătatea noastră, ne-au fost livrate de către partenerii occidentali prin intermediul hipermarketurilor, pe care aceștia le dețin pe teritoriul României și nu numai. La ei este strict interzisă comercializarea peștelui infestat! Orice țara dezvoltată, indiferent că este vorba de Germamia, Franța, Olanda sau altele, au și zone foarte poluate și în consecință lacuri de acumulare sau râuri poluate. În acestea trăiesc și se dezvoltă, totuși, multe specii de pești care au preluat din apele poluate cantități mari de metale grele, printre care cele mai periculoase sunt mercurul și aluminiul. 

Legile interne ale acestor țări le interzic proprietarilor zonelor respective să recolteze și să comercializeze peștele astfel contaminat, prevăzând pedepse foarte aspre pentru cei care procedează altfel. Dacă la ei nu au voie să o facă, pentru că afectează grav sănătatea cetățenilor, fiind o problemă stringentă de securitate națională, la noi nu este nicio problemă. Ce-i dacă murim noi, ce-i dacă ne mor copiii și nepoții sau rămân cu probleme  grave de sănătate pentru toată viață, doar suntem robii lor și de aceea fac ceea ce vor!

Dacă autoritățile române încearcă să ia măsuri, nu au cum, pentru că șefii celor care trebuie să cerceteze și să ancheteze cozile de topor din interior și pe retailers sunt de mult în slujba lor și nu o vor acționa în slujba noastră, a cetățenilor. Iar dacă parlamentarii doresc să modifice legislația, să determine autoritățile să ia măsurile legale, sosesc imediat scrisorile de amenințare de la Bruxelles și de la alte cancelarii occidentale ca să blocheze demersurile respective. Mai grav este faptul că dușmanii neamului românesc sunt sprijiniți de fiecare data de TRĂDĂTORUL din fruntea Statului, căruia, dacă nu este român și nici nu are copii, nu-i păsa că supermarketurile ne otrăvesc pe noi și pe copiii noștri.

Nu este însă singurul produs care ni se livrează în acest mod. Sunt alte sute de produse interzise pe piața lor, dar „bune” de vândut la noi. Așa cum mulți dintre dumneavoastră cunosc, despre aceste aspecte am scris de mai multe ori, dar nu s-a sesizat nimeni și nu s-au luat măsuri pentru a stopa ingineriile prin intermediul cărora ni se livrează moartea în orice moment de către partenerii noștri occidentali. Tot ce nu au voie să vândă la ei, aduc aici și ne furnizează nouă.

Va puneți firesc întrebarea cum de pot să facă asemenea lucruri. Răspunsul este foarte simplu și anume acela că ei au reușit să fidelizeze și să controleze instituțiile care trebuie să vegheze, să descopere și să ia măsurile necesare pentru a stopa acest fenomen foarte nociv. Am prezentat în media, pe rețelele de socializare, dar și la comisiile parlamentare, când am fost audiat, faptul că structurile noastre de forță, în speță SRI și DNA, dar nu numai ele, demult nu se mai află în slujbă Statului Român, a cetățenilor acestei țări, că ne-au trădat și că promovează și protejază în România, interesele celor de afară, chiar dacă ele sunt contrare celor românești.

De asemenea, am arătat că în mod ilegal SRI a năpădit cu persoane fidelizate marea majoritate a instituțiilor publice, preluând în final controlul asupra acestora și folosindu-le în realizarea obiectivelor ilegale. Nu mă bucur că s-a confirmat ceea ce  afirm de mult timp și anume că SRI și-a subordonat DNA-ul, DIICOT-ul, un număr foarte mare de magistrați, procurori și judecători și prin intermediul lor a controlat-și controlează încă decizia politică și administrativă, pe care le folosește în scopul promovării intereselor străine în România.

Cum va imaginați că un Serviciu Secret, cu atâtea posibilități de documentare, de verificare și de filtrare, nu a sesizat că ni se livrează produse din categoria celor menționate anterior? Cu siguranță știa și știe de existența acestora, dar interesul a fost acela de a bloca pe cei care puteau lua măsuri de stopare a acestor importuri, uneori mergându-se până scolo încât li s-au construit probe și dosare pentru a fi eliminate din sistem.  Nesupușii erau dislocați din posturile respective când nu reacționau pozitiv la solicitările SRI-ului.

Poate să-mi arate cineva ce mare companie străină a fost anchetată în România pentru fărădelegile comise pe teritoriul nostru? Niciuna! De ce? Pentru că ele au fost protejate și continuă să se bucure de același statut.

Anual, SRI cheltuiește sute de milioane de euro din banii noștri, ai românilor și nu este în stare să ne protejeze așa cum prevede de fapt legea lor de organizare și funcționare. Pe ei îi interesează ce discutăm în dormitor cu partenerul de viață, cum mergem echipați sau nu la baie și cum folosim hârtia igienică, ce vorbim la telefon, la ce restaurant mergem din când în când, lucruri pentru care cheltuiesc zeci și sute de milioane de euro, dar nu-i interesează sănătatea noastră, faptul că suntem supuși unui proces de EXTERMINARE ÎN MASĂ, fenomen care afectează grav Siguranță Națională a României.

Așa cum a preluat controlul asupra majorității autorităților publice, SRI a preluat și controlul asupra Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor și a Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, pe care le-au pus să lucreze în folosul celor din exterior. Modul în care aceste instituții au acționat până acum, lăsând marii retailers să facă ceea ce doresc, demonstrează din plin acest lucru.

Este imperios necesară implicarea IMEDIATĂ a celor care au decizia politică și administrative pentru stoparea acestui fenomen cu consecințe dezastruoase pentru români! Parlamentul României trebuie să adopte în regim de urgență Legile Siguranței Naționale și Legea răspunderii magistraților, astfel încât cei care nu își îndeplinesc atribuțiile, conform prevederilor legale, să răspundă în primul rând penal și după aceea material, având în vedere consecințele deosebit de grave ale faptelor acestora. Doamna prim-ministru să ia măsuri urgente pentru restructurarea celor două instituții din subordine, ANPC și ANSVSA, pentru a stârpi cloaca formată acolo și pentru numirea pe funcțiile de acolo a celor mai buni specialiști, lăsând la o parte criteriile pilelor, nepotismelor, comisioanelor, mitei, practicate de cei care au condus până acum aceste structuri.

De asemenea, este necesară adoptarea rapidă a unei ordonanțe de urgență care să interzică dublul standard în ceea ce privește produsele furnizate nouă,  comparativ cu aceleași mărfuri, dar superioare calitatativ și mai sănătoase, furnizate țărilor occidentale și pedepsirea drastică a celor care pun în pericol sănătatea populației.

Dumneavoastră ce spuneți, domnule Iohannis? Scuzați-mă! Am uitat că pe domnia-voastră nu o interesează sănătatea noastră și a urmașilor noștri, decât în măsură în care suntem dispuși să va dăm să ne vindeți copiii și nepoții…

                                                                                                  General Dumitru ILIESCU

4 Comments

 1. alex

  D-le general, va salut cu stima! Parerea mea este ca, mai importanta este schimbarea din functie a alogenului din fruntea SRI. Pana nu se schimba acest tradator de tara, multe lucruri rele se vor mai intampla in tara noastra!

 2. un mizantrop

  Ca Securitate a infiltrat si infestat toata tara este deja demonstrat. Ca si-a subordonat, prin santaj, amenintare ai fidelizare lasa toata justitia am aflat toti cei ce am vrut asta. problema mea e cui da raportul SRI-ul, cine sta deasupra serviciilor secrete din tara asta. Avem o Curte Constitutionala, care, atunci cand da decizii sensibile, e atacata (si la propriu!) si minimalizata, ori asta nu poate fi doar consecinta actiunilor securiste, undeva, exista un comandament, o distrugere programata, o incercare de inlocuire a democratiei, chiar de desfiintare a partidelor politice si inlocuirea lor de ONG-uri si asta n-o putea face numai SRI de capul lui…Apoi, dupa ce s-a demonstrat ca intreaga populatie a fost atinsa de febra interceptarilor si supravegherilor, iar justitia a ajuns un joc de pocker (de fapt, barbut) intre niste amorali europeni si autohtoni, crima a devenit dezirabila…Multe ciudatenii din ultima vreme ar trebui sa ne dea de gandit; 1, cum de procesele de crima (inclusiv Colectiv si Giulesti) sunt convertite in daune civile si nu se face nimic pentru aflarea adevarului, despre cazul bebelusilor din Arges nici nu se mai discuta (poate pentru ca e tabuu sa vorbesti despre vaccinuri?!) 2. cum s-a ajuns de o crima atroce, probata, e pedepsita mai bland decat o presupusa fapta de coruptie, doar pe denunturi si interceptari falsificate 3. in vreme ce idiotii urla in piata cerand moarte coruptilor si lanseaza minciuni in privinta victimelor violurilor, violurile sunt trecute cu vederea de magistrati, iar pedofilia a ajuns aproape dezincriminata, atata vreme cat vorbim despre sex cu minori, indiferent daca minorul are doi sau saptesprezece ani….Daca te gandesti numai la asta, ai tabloul unui sta neinteresat de binele cetateanului, ba, chiar ajutand la distrugerea lui

  • haihui

   Va rog probati cele afirmate despre pedofilia, in istorie a mai fost un incident asemanator, prin 1920-1930 Germania, poate la comanda e acelasi trib.

   • un mizantrop

    Nici nu e nevoie, e de ajuns sa urmaresti buletinele oficiale ale politiei, nu se mai vorbeste despre pedofilie, ci numai despre sex cu minor, indiferent de varsta minorului…Apoi, uitati-va la abordarea infractiunii de viol, chiar cu agravate, in grup, sau cu o persoana cu handicap, aproape ca nu mai exista inchisoare…Si asta in vreme ce ni se inoculeaza idioteniile cu corectitudinea politica, cu campanii de genul – me too –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.