Puncte de vedere

Mofturi papale?!

  Cu mare întârziere, după ce a trecut data de 1 aprilie, ziua păcălelilor, Papa Francisc se ține de glume […]

 

Cu mare întârziere, după ce a trecut data de 1 aprilie, ziua păcălelilor, Papa Francisc se ține de glume în legătură cu vizita sa programată în România, în perioada 31 mai – 2 iunie 2019.

În ziua de 8 aprilie a.c., Biroul de presă al Sfântului Scaun a transmis cerința expresă a Papei Francisc de a dormi de amiază în fiecare zi când va fi în vizită oficială de stat în România. Informația a fost repede răspândită de mass-media românească, iar Comisia națională de pregătire a vizitei Papei Francisc în țara noastră din cadrul Conferinței Episcopilor din România are deja dificultăți. În timpul celor trei zile de vizită în România, Papa Francisc va celebra trei liturghii la București, Șumuleu-Ciuc și Blaj și va rosti trei discursuri, toate în limba latină. Discursurile Suveranului Pontif de la București și Blaj vor fi traduse în Limba Română, iar cel de Șumuleu-Ciuc în limba maghiară, limbă oficială în Ungaria. Prin această sfidare a Poporului Român și a Constituției României, Papa Francisc ține să facă jocul Budapestei și să acrediteze ideea că Ardealul este parte a Ungariei! Președintele României, Klaus Werner Iohannis a acceptat ca la Șumuleu-Ciuc să fie interzisă Limba Română!

Organizatorii vizitei Papei Francisc s-au gândit să programeze cele două ore de somn ale sale astfel: la București, în timpul întâlnirii cu societatea civilă sau cu corpul diplomatic; la Șumuleu-Ciuc, după beatificarea criminalului și antiromânului episcop Márton Áron și înaintea citirii de către premierul Ungariei Viktor Orban a Declarației de autonomie teritorială a Ardealului și anexarea acestuia la Ungaria; la Blaj, în timpul ceremoniei de beatificare a celor șapte episcopi greco-catolici, care va fi întreruptă pentru somnul papal de amiază.

Este posibilă mutarea orei de somn papal la Blaj înainte de întâlnirea Suveranului Pontif cu împărații și regii comunității rome, care îi are nași pe doi alogeni, fostul ministru de Externe Petre Roman și fostul Prim-ministru Mugurel Constantin Isărescu, cel care a cumulat această funcție cu aceea de guvernator al Băncii Naționale a României, care aparține în fapt unor bănci străine! Banca Națională a trimis ilegal în bănci străine 60 de tone de aur și întreaga rezervă valutară a Poporului Român.

Cei doi nași au stabilit, în anul 1999, că numele tradițional de țigan (vechi de circa 700 de ani în Europa) se înlocuiește cu cel de rrom pentru ca străinii să-i confunde pe români cu rromi și viceversa. Diabolică lovitură!

Cât timp Papa Francisc va dormi de amiază, mulțimile de pelerini vor avea o pauză lungă de cafea și pentru bârfe având ca subiect Sfântul Scaun.

Organizatorii sunt în căutarea soliștilor și corurilor care să-i cânte Papei Francisc I „nani-nani” până adoarme. De asemenea, organizatorii trebuie să rezolve problema patului în care va dormi la amiază Papa Francisc. Va fi adus papa-patul de amiază de la Vatican sau va fi comandat unul în România? Nu se știe dacă Suveranul Pontif va fi însoțit în fiecare zi de papa-patul preferat.

În ziua de 9 aprilie a.c. s-a anunțat în mass-media românească faptul că Papa Francisc a decis să renunțe la papa-mobilul cel nou construit în România, la uzinele de la Mioveni. Aceasta este o nouă ofensă a Papei Francisc la adresa industriei de autoturisme din România. Organizatorii vizitei Suveranului Pontif au de rezolvat și problema aducerii din Italia a vechiului papa-mobil și a plimbării lui prin București, la Miercurea-Ciuc, Iași și Blaj, pe cheltuiala Poporului Român, majoritar ortodox.

Papa Francisc pretinde ca gazdele să-l plimbe prin România cu papa-elicopterul și papa-avionul, iar seara să ajungă la București unde îl așteaptă papa-patul preferat. Cheltuielile pentru mofturile papale le suportă Poporul Român! Drept mulțumire, Papa Francisc acționează împreună cu autoritățile de la Budapesta și susține anexarea Ardealului la Ungaria!

Tot în ziua de 9 aprilie, s-a anunțat de către mass-media românească modificarea programului în ceea ce privește paza și protecția Papei Francisc în timpul vizitei sale oficiale în România. Suveranul Pontif a refuzat să fie păzit de către Serviciul de Protecție și Pază (S.P.P.) și a anunțat că acceptă doar garda sa personală  de la Vatican, formată din 8-10 oameni.

Se știe că, membrii Gărzii elvețiene care-l păzește pe Papă au uniforma colorată în culorile roșu, galben și albastru, preluate de pe Drapelul Primordial al Geților. Componenții Gărzii elvețiene au la uniformă gulere și mănuși albe.

Mulți români își amintesc că Garda elvețiană nu a putut dejuca atentatul din 13 mai 1981 împotriva Papei Ioan Paul al II-lea.

De ce a apărut această renunțare la Serviciul de Protecție și Pază ?! Ea s-a făcut la solicitarea secretă a Budapestei care s-a angajat că la Șumuleu-Ciuc și până la părăsirea teritoriului Ardealului de către Papa Francisc îi va fi asigurată paza și protecția de către serviciul de specialitate din Ungaria. În plus, conducătorii Ungariei nu admit ca la adunarea publică ilegală a revizioniștilor, ultranaționaliștilor și extremiștilor maghiari de la Șumuleu-Ciuc cu Papa Francisc să apară Drapelele României și culorile roșu, galben și albastru. Ca urmare, membrii Gărzii elvețiene vor purta costume de culoare bleumarin.

În România, în baza Legii nr.191 din 19 octombrie 1998 s-a organizat Serviciul de Protecție și Pază (S.P.P.) care este specializat în asigurarea pazei demnitarilor străini pe timpul șederii lor în țara noastră, precum și a reședințelor acestora. Conform art.14, alin.1, lit. a din Legea nr.191/1998, S.P.P. „organizează activități de prevenire și anihilare oricăror acțiuni prin care s-ar atenta la viața, integritatea fizică, libertatea de acțiune și sănătatea persoanelor  a căror protecție este obligat să o asigure.” Pentru îndeplinirea acestei obligații legale, S.P.P: este necesar ca, împreună cu structurile de forță ale Statului Român, să acționeze pentru confiscarea tuturor armelor și muniției existente pe teritoriul Ardealului, în depozitele de arme aflate în multe biserici catolice maghiare și la unitățile paramilitare maghiare. În cazul în care nu se adună toate armele, cu muniția aferentă, aflate ilegal în multe locuri din Ardeal există marele pericol al unui atentat terorist din partea unor maghiari special pregătiți pentru a-l executa pe Papa Francisc, iar propaganda din Ungaria să lanseze informația falsă că trăgătorul este un tânăr ortodox român.

Pentru a preveni un atentat la adresa Papei Francisc este necesar, ca Serviciul de Protecție și Pază să-i solicite Președintelui Iohannis să-și retragă invitația adresată Suveranului Pontif și să amâne vizita sa în România până nu sunt anihilate toate acțiunile pregătite de extremiști și teroriștii maghiari împotriva Papei și a unora dintre pelerini.

Românii nu uită că de Ziua noastră Națională, la 1 Decembrie 2015, doi teroriști maghiari din județul Covasna au încercat să detoneze de la distanță o bombă amplasată pe o stradă din municipiul Târgu Secuiesc pe unde urma să treacă o unitate militară a Armatei Române, pregătită pentru defilare. Cei doi tineri maghiari fac parte din organizația teroristă paramilitară „Mișcarea de Tineret 64 de Comitate”, care este activă în Ardeal, dar este interzisă în Ungaria. Membrii acestei organizații teroriste dispun ilegal de armament militar, inclusiv de arme cu lunetă, precum și de muniție. În acest context, vizita Papei la Șumuleu-Ciuc este un act de iresponsabilitate care trebuie oprit!

Primarul general al Capitalei, doamna Gabriela Firea, a aprobat ca în ziua de 18 aprilie a.c. să înceapă primele manifestații publice împotriva venirii Papei Francisc în România. Ele vor avea loc de la ora 10,00-12,00 la Ministerul Afacerilor Externe, între orele 12,00-16,00 la Patriarhie și apoi manifestanții se vor deplasa la Palatul Cotroceni pentru a solicita Președintelui României să retragă invitația adresată Papei Francisc de a vizita țara noastră în perioada 31 mai – 2 iunie a.c. Ca urmare, nu ar mai avea loc adunarea cu peste un milion de maghiari pregătită de autoritățile de la Budapesta și U.D.M.R. la Șumuleu-Ciuc și se înlătură pericolul declarării autonomiei teritoriale a Ardealului românesc și alipirea acestuia la Ungaria. Patrioții români care organizează adunările publice din București, în ziua de joi, 18 aprilie a.c., apelează la bucureșteni ca să iasă în stradă și să acționeze pentru a apăra Neamul, Biserica și integritatea teritorială a României.

Este prea mult pentru Suveranul Pontif să facă în trei zile vizite în București, Șumuleu-Ciuc, la Iași și la Blaj. Programul vizitei Papei Francisc poate fi modificat pentru zilele de 31 mai și 1 iunie a.c., fiind eliminată deplasarea la Șumuleu-Ciuc, iar în cursul anului 2020, când va vizita Ungaria, are șansa să se întâlnească la Budapesta cu cei un milion de maghiari care se pregătesc acum să vină în România, în Ardeal, cu decontarea cheltuielilor de către autoritățile maghiare și Bisericile Catolice maghiare.

Pentru românii din Țara-Mamă și românii alungați pretutindeni a devenit dubioasă și îngrijorătoare insistența Papei Francisc de a fi prezent la Șumuleu-Ciuc în ziua de 1 iunie a.c. la o adunare publică ilegală organizată de Ungaria și care are ca obiectiv declarat de liderii maghiari obținerea autonomiei teritoriale a Ardealului și unirea acestuia cu Țara maghiarilor, recunoscută (apoi) printr-un diktat internațional.

Înainte de intrarea în Ierusalim, cu câteva zile mai devreme de Răstignirea Sa de către iudei împreună cu romanii conduși de Pilat din Pont, Fiul lui Dumnezeu, Domnul nostru Iisus Hristos i-a spus Apostolului Petru: „Mergi înapoia mea, Satano!… că nu le cugeți pe cele ale lui Dumnezeu, ci pe cele ale oamenilor!” (Matei, 16, 23).

Papa Francisc I este urmașul lui Sfântu Petru și nu le cugetă pe cele ale lui Dumnezeu ci pe cele ale conducătorilor Ungariei și Bisericilor Catolice maghiare împotriva Poporului român și a României, pentru anexarea Ardealului românesc!

În cazul în care nu este anulată sau cel puțin amânată cu opt ani vizita Papei Francisc I în România și acesta ajunge în țara noastră merită să fie întâmpinat peste tot pe Sfântul Pământ Românesc din Grădina Maicii Domnului, cu urarea „Mergi înapoi Satano!”.

                                                                            Dr. Gheorghe Funar

                                                        Președintele Partidului România Noastră

3 Comments

  1. Acest papă doarme și cînd e treaz

    Acest papă doarme și cînd e treaz. E doar un biet activist al lu Soros, pus să distrugă biserica Catolică. În parte a reușit, uitați-vă la Spania sau Irlanda, state catolice care azi sînt niște alienări marxiste prin guvernele lor și prin tot ce fac. Toate astea au un preț care ar trebui cde alienații isntalați în fruntea lor. Din păcate, vor plăti și oamenii simpli, mulțimile dezinformate de presa soros-globalistă

  2. nic

    Occidentul are papa de genul junk food …..Spiritul nu se hraneste, se cultiva,daca suportul e sanatos.!

  3. Așa de autonumesc papisti, ,,urmași” ai SF Petru?!, Dar ce treabă avea SF Petru cu papismul?! Pe acea vreme nici nu exista papismul, acesta avea să fie înființat în urma schismei de la 1054 de către un grup organizat pt asi face ,,o credință” după bunul plac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.