Observator

Monolit metalic, apărut în mod misterios lângă cetatea dacică Petrodava

  În cursul zilei de 27 noiembrie ne-am deplasat pe platoul de la Bâtca Doamnei din vecinătatea sitului arheologic al […]

 

În cursul zilei de 27 noiembrie ne-am deplasat pe platoul de la Bâtca Doamnei din vecinătatea sitului arheologic al vechii cetăți dacice Petrodava.

În acea zonă a apărut o structură metalică, pe care unii o numesc monolit. Obiectul are înălțimea de aproximativ 3-4 m și este înfipt în pământ. Pare gol în interior.

Forma neobișnuită a acestuia seamănă izbitor cu un alt monolit din oțel despre care presa internațională a scris zilele trecute că a fost descoperit în deșertul Utah din SUA. Publicația The Guardian precizează că obiectul din deșertul Utah a fost identificat de un pilot de elicopter. Monolitul din Utah are o înălțime de 2.9 m și pare să fi fost amplasat în perioada 2015-2016. Originea acestuia nu este cunoscută.

Primul gând al celor care au identificat obiectul din deșert a fost trimiterea la monolitul care apare în 2001: Odiseea Spațială, o creație SF a lui Arthur C. Clarke. N-au întârziat să apară nici speculațiile legate de intervențiile extraterestre, mai ales că în romanele lui Clarke acești monoliți erau mașinării construite de civilizații extraterestre.

Spre deosebire de monolitul din Odiseea Spațială, cu o formă mai plată, cel descoperit în Utah, ca și cel de la Bâtca Doamnei, are o formă de prismă triunghiulară.

                                                                                                        Ziar Piatra Neamt

7 Comments

 1. Ionela Ionescu

  Păi și cum stă singur vertical, are și o bucată îngropată în pământ care îi dă stabilitatea, sau cum ?
  Că are o suprafață a bazei foarte mică versus înălțimea.

 2. IQ100

  Prisma triunghiulars?
  Probabil o cunoscuta marca de ciocolată european globalists
  S isi face reclama, ca vrea sa isi extinda vanzarile si in vreun Univers Paralel.
  Ca la noi in colonie nici extraterestii nu discuta direct cu bastinasii.

 3. Carmen

  Poate fi o baza aterizare sau un mesaj din spatiu ca sunt atit de aproape de noi .Daca se regasesc aceleasi structuri un mai multe colturi ale lumii atunci este posibil ca acestea sa deschida portaluri spre pamint si sa transmita date .

 4. sodiu

  Tabla ieftina (nici macar o latura dintr-o bucata) sudata de dorel in puncte.
  Aia din Utah macar era de calitate si prinsa frumos cu nituri. Dar intre timp a disparut. O fi trecut ciorile de la Remat s-o recicleze?

 5. Ghost

  Are semnificatie oculta, fiind folosit la canalizarea energiilor , sau poate fi folosit la calibrarea satelitilor (impreuna cu alte bucati de metal identice raspandite prin Europa). Ar trebui scos cat mai repede de acolo. Probabil in zona a fost identificat un camp magnetic natural puternic. Constructorii cetatii stiau ei ce stiau

 6. Nicolae Bucur

  Pina si extraterestrii ne trateaza cu dispret. Spre deosebire de Utah, finisajele sint net inferioare, aproape neandertaliene, la fel cu sudorul incepator care a participat la facatura. Sau tocmai asta ii da valoare? E niste extraterestrii neandertalieni?

 7. Octavian

  Modă aparută la fel cum apăreau desenele geometrice facute in lanuri de către șmecherii doritori de senzații tari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.