Atitudini

Monstruozităţi ale unei Justiţii cu ochii scoşi

                      Monstruozităţi ale unei Justiţii cu ochii scoşi * MARELE […]

                      Monstruozităţi ale unei Justiţii cu ochii scoşi

* MARELE SPORTIV GICĂ POPESCU ZACE ÎN PUŞCĂRIE PENTRU O EVAZIUNE FISCALĂ DE 500.000 DE EURO (DEŞI A ACHITAT PREJUDICIUL)
* SPORTIVUL MEDIOCRU DINU PESCARIU ZBURDĂ ÎN LIBERTATE, DEŞI A LUAT O ŞPAGĂ DE 20.000.000 DE EURO (DAR E OFIŢER S.R.I.)

Indiferent ce demonstraţii de forţă ar face perechea Klaus Iohannis – Laura Codruţa Kövesi, indiferent ce explicaţii şi pretexte ar oferi cu privire la arestările în valuri care au cutremurat România – Justiţia făcută de ei e ca o femeie beţivă şi cu chiloţii în vine. N-am alt termen de comparaţie pentru a exprima degradarea. Pînă şi Pena Corcoduşa, sau Aurica Geamantan avea mai multă demnitate. Crucea de Piatră e Sorbona în comparaţie cu D.N.A. Trec peste faptul că spectacolul dat de Kövesi este dezgustător pînă la vărsarea maţelor. Cum, mă, femeia lui Dumnezeu, ai şters cu buretele aproape 10 ani în slujba lui Traian Băsescu, cînd ai fost complice la atîtea fărădelegi şi ai tăcut, ba chiar ai fost cea mai slugarnică executantă a poruncilor acestuia, după care, brusc, i-ai sărit în cîrcă binefăcătorului tău şi întregii sale echipe? Timp de aproape un deceniu, aceştia şi-au făcut mendrele sub ochii tăi – care nu erai liftieră, ci procuror general şi, ulterior, şefa Departamentului Naţional Anticorupţie! Întîi ţi s-a rupt, după care ţi s-a antico-rupt, da? Aşa crezi tu că merge treaba? Te-ai spălat la fofoloancă, te-ai dat cu zeamă de lămîie şi prenadez şi eşti ca nouă? În cîteva săptămîni, tu ai devenit prototipul lichelei absolute. În viaţa mea, am cunoscut ţigănci fără şcoală, dar cu caracter. Pe cînd tu? Din ce şatră de spoitingiri sau lingurari migratori, pripăşită la Mediaş, faci parte, de mergi ca pişatul boului? Cînd faci baie şi te uiţi în oglindă, te simţi bine cînd te vezi în halul ăsta, cu o frunte de două deşte şi un corp de huidumă cu care cade liftul? Atunci cînd mafia ţigănească te-a acuzat că ţi-a dat şpagă 200.000 de euro, prin mijlocirea şoferului, eu ţi-am luat apărarea. Acum regret. Fiindcă e clar că purtarea ta descreierată, din această perioadă, e un efect al panicii că vor ieşi şi alte nelegiuiri la iveală, cum ar fi muşamalizarea Dosarelor de trafic internaţional de copii (Klaus Iohannis) şi afacerile murdare ale firmei sibiene Atlassib (Ilie Carabulea). Stai pe-o bombă, fetiţo, şi vei ajunge la discreţia acelora pe care, cu o inconştienţă criminală, i-ai azvîrlit după gratii, deşi erau nevinovaţi. Calculul tău e primitiv: la 1 corupt adevărat, 3-4 răzbunări politice. Cît crezi tu că ţine vrăjeala asta de guşter provincial? Unde te vei ascunde, atunci cînd denunţurile vor curge ploaie împotriva ta şi vor ieşi la iveală conturile bancare pe care le ai cu taică-tău, în diverse ţări? Uiţi în ce ţară trăim? Totul se află, mai devreme sau mai tîrziu.

Nu-i de mirare că, populată de astfel de exemplare profund imorale, Justiţia Română a ajuns la canal. N-o mai crede nimeni. Degeaba se face tărăboiul ăsta televizat (mai ales la televiziunea SRI, România TV) despre „Peştera Comorilor” pe care şi-a alimentat-o Darius Vîlcov, ani de zile, chiar sub ochii tandemului Kövesi – Coldea. Vorba ideilor Ciu-Ce, ale lui Kim Ir Sen: „Una-i una, alta-i alta”. Darea în gît a bărbatului Laviniei Şandru nu absolvă Justiţia de erori monumentale. Una dintre ele este realitatea brutală, din titlul de mai sus: marele sportiv Gică Popescu a fost băgat de cuplul Băsescu – Kövesi la puşcărie, iar golănaşul Dinu Pescariu a fost scos basma curată de cuplul Iohannis – Kövesi. Îţi stă mintea-n loc! E îngrozitor! Poate că Baciul a greşit, fiind sub influenţa nefastă a unor geambaşi internaţionali de fotbalişti; de altfel, el şi-a recunoscut vinovăţia, cu bărbăţie, iar prejudiciul de cca. 500.000 de euro a fost recuperat. Nici aşa nu-i bine! Acest om, care a adus glorie ţării, primind din mîinile suveranului Spaniei Cupa Regelui, în calitate de căpitan al celebrei formaţii FC Barcelona, trebuie reeducat. La aproape 50 de ani, cu 2 copii şi o mamă bătrînă. Dar pe borfaşul Dinu Pescariu cine îl reeducă? El n-a dat înapoi, la Stat, şpaga uriaşă, de 20.000.000 de euro, fiindcă asta a intrat în preţul turnătoriei: să păstreze valizele cu bani! Aici s-a rupt filmul şi Justiţia Română a luat-o-n mînă (n-am găsit altă rimă). Ce faceţi cu o legendă a sportului românesc, fostul căpitan al Naţionalei de fotbal? E posibil ca vina principală a lui Gică Popescu să fie aceea de a fi un om demn, fără acoperirea de ofiţer SRI. Probabil că, dacă era, sistemul securistic l-ar fi salvat. Ce faceţi cu un mafiot ordinar, care culegea mingiile ajunse-n bălării? Comparaţia e şocantă.

Noapte bună, Justiţie! Ai horcăit de cîteva ori, ai făcut niscaiva spume la gură şi ai dat ortul popii. Grăbeşte-te să-l arestezi şi pe popă, fiindcă a primit şpagă bănuţul cu pricina…

                                                                                              CORNELIU VADIM TUDOR

Duminică, 29 martie 2015

2 Comments

  1. Michele

    Eu cred X-a toți cei ce aduc prejudicii statului ( poporului ) trebuie sa restituie prejudiciul cu voie sau fără voie !
    Cât privește „reeducarea ” cred ca prinde bine la toți hoti !
    Lui D Pescariu îi trebuie confiscat tot si dus lingă Popescu ! In fata legi ar trebui sa fie EGALI cei ce primesc „merite internaționale” cît si cei care fură o găină ! IAR PREJUDICIILE RECUPERATE

  2. Spanul

    alelei kövesi mi te-am captusit avem ac de cojocul tau!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *