Atitudini

Moțiunea de cenzură: Statul subteran a aratătat politicienilor pisica albă și pisica neagră

            Joia neagră, pisica albă, pisica neagră Așa cum am scris de duminică, statul paralel […]

 

          Joia neagră, pisica albă, pisica neagră

Așa cum am scris de duminică, statul paralel și-a luat țara înapoi. Mă uit cu milă la pigmeii politici cum încearcă să găsească explicații și justificări politice pentru dezastrul lui Dăncilă de ieri. Să fiu explicit: Am scris duminică că Guvernul va cădea prin implicarea lui Iohannis, prin Pahonțu și Hellvig. Nu întâmplător Orban i-a mulțumit lui Iohannis pentru „implicare”. Pahonțu are în mână o parte din minorități, iar cei zece de la minorități au făcut diferența.

Pahonțu și Hellvig vorbesc în numele lui Iohannis cu parlamentarii și le arată pisica: albă sau neagră
ALBĂ este recompensa. NEAGRĂ reprezintă dosarele și pușcăria. De exemplu, Hellvig a arătat UDMR-ului PISICA ALBĂ. Fostul Deputat UDMR, fugit de trei ani din țară, Attila Marko a fost achitat definitiv înainte de moțiune într-un dosar de corupție. V-am spus că diferența dintre echipa Coldea-Kovesi și echipa Hellvig-Pahonțu este că cei din urmă știu să joace și cu achitările. Ceilalți erau mai ciobani, doar cu cătușele.

Ieri, am văzut un Victor Ponta turbat, parcă-l mușcase câinele. Securiștii au reușit ceva nou: Să-i construiască lui Ponta un fel partid doar din trădători. Pro România nu este partid: e o gașcă de trădători, care au doborât un guvern.

Am văzut-o pe Dăncilă aseară: nu înțelegea ce i s-a întâmplat. Simplu: A greșit fundamental, atunci când a mers pe mâna Statului Paralel, a lui Pahonțu, Hellvig și Iohannis, a negat existența Noii Securități, l-a trădat și s-a dezis de Dragnea.

Apropo de Dragnea: I-a dat o lecție de politician puternic. În timp ce ea îl ataca, Dragnea transmitea să nu cadă Guvernul, adică ea, trădătoarea. Moțiunea de ieri pare o reglare de conturi între trădători. Trădătorul machiavelic Ponta „i-a tras-o” (cu toate că a zis public că a refuzat-o) trădătoarei Vasilica. Să fie la ei, la trădători.

Am mai văzut Parlamentul cel mai prost calitativ din istorie. Și am mai văzut ceva, de vreo trei ani:
boborul” se bucură. Indiferent ce le-ai face, cât ar trăi de bine, ce creștere economică ar fi, „boborul” votează ce-i spun securiștii. Iar securiștii fac ceva pe popor; populația se comportă ca o turmă.
Iar acum, „boborul”  a sfeclit-o. Vin ăștia la guvernare și, într-un final, o să anuleze tot ce le-a dat PSD. Cred că-și merită soarta „boborul”  aprig strigător din Stradă. Ce o să mă bucur când va plânge „boborul”. Dar va fi prea târziu, pentru că sunt deja captivii securiștilor.

Cel mai tare a fost Rareș Bogdan. Îi apune steaua și e cam prostuț. A dat Hellvig pe surse că are un dosar la DNA și noul liberal a spus public că el nu mai vrea nimic. Se pare că Bogdan e un infractor nedovedit, iar când i-a arătat Hellvig, „prietenul” și colegul lui de grupă din facultatea de politruci globaliști de la Cluj, pisica neagră metrosexualului pensat, acesta a făcut pe el! Nu mai vrea nimic, doar să-l lase-n pace, să-și rumege în tihnă salariul baban de europarlamentar la Bruxelles. Fir-ar ea a dracu’ de roată, că repede s-a întors!

Ce va urma? Nimic special: PSD-iștii se vor măcelări între ei, iar bovinul Ciolacu (ăstuia nu trebuie să-i arăți nici o pisică, el e un fel de servitor al servitorilor Securității) va dori să unească PSD cu Ponta, să fie cum a mai fost și mai mult de atât.

Cine va conduce Guvernul, cine vor fi miniștri? Chiar credeți că mai contează? Absolut deloc! Niște șoricei care se vor uita îngroziți la ce au securiștii în mână, pregătiți să le dea drumul: o pisică albă și una neagră.

                                                                                                                       Gelu VIȘAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *