Observator

Mulţumim CE! Statul Israel va deţine toate datele noastre personale

<p>Iată ultimul „beneficiu" al apartenenţei noastre la noua uniune sovietică, adică UE: absolut toate datele noastre personale, urmează să fie transferate pentru „păstrarea în siguranţă deplină", statului Israel.  Fireşte, ele vor fi ţinute la curent în timp real.

De ce se face asta? Iaca’ aşa, pentru că băieţii pot să o facă! Nu se oferă absolut nici o justificare pentru această aberantă măsură anti-libertate şi nici nu este vorba de vre-o reciprocitate.
Nu întreabă nimeni dintre „reprezentanţii” noştri ce treabă are statul evreu cu numele, chipurile şi vârsta copiilor noştri, cu părerile noastre politice şi cu starea de sănătate a românilor precum rezultată din fişele de asigurare ale CAS?  Dar cu veniturile noastre şi cu numerele de telefon sunate, cu rudele şi prietenii noştri, băgaţi împotriva voinţei lor într-o uriaşă bază relaţională de date?
Când un străin caută să afle totul despre tine, nu-i aşa că se erijează în poziţia de stăpân al tău ? De când  am devenit noi subiectul lor de studiu şi de ce îi ajută „reprezentanţii” noştri în acest scop?
Păi,  de-aceea am intrat noi în UE, că să ne daţi pe tavă unora care nu au nici o treabă cu Europa, înafara faptului că ne cumpără literalmente ţara de sub noi şi înfăptuiesc în ascuns planuri secrete de colonizare a României, împreună cu guvernanţii noştri ? Are cineva idee daca romanii au fost puși la curent cu faptul ca, pe 31 ianuarie CE a aprobat transferul datelor personale ale cetățenilor tarilor membre, către Israel ? Decizia adoptata pe 31 ianuarie 2011 prin care se prevede transferul datelor personale ale cetățenilor UE către Israel explica faptul ca acest Stat răspunde directivei 95/46 privind protecția datelor. Justificarea deciziei nu apare in text.
Comisarii noștri au fost de acord cu aceasta decizie? Cum se jus­tifica hotărârea? Creştinul Be­cali, patriotul Vadim, IPS Iosif (reprezentantul BOR pe lângă Instituțiile Europene) v-au spus ceva domniilor voastre sau doar proştii de pe uliţa mea n-au habar ca Ştrulică va fi informat prompt in legătură cu starea varicelor ţaţei Lenuţa?
„Date personale” înseamnă numerele de telefoane,conturile bancare, datele de sănătate, familia, deplasările… TOATE da­tele pe care guvernele statelor membre le colectează despre noi.
Toate Statele trebuie sa pună in aplicare directiva 95/46 in termen de trei luni.

Senator Iulian URBAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *