Atitudini

Muzeul holocaustului din România, campanie de informare: Poporul român ofensat și acuzat fără acoperire pe banii lui!

  Campanie națională de informare: Ia atitudine împotriva înființării muzeului holocaustului La inițiativa lui Mihai Tociu s-a declanșat o campanie […]

 

Campanie națională de informare: Ia atitudine împotriva înființării muzeului holocaustului

La inițiativa lui Mihai Tociu s-a declanșat o campanie de informare cu privire la abuzurile săvârșite pentru înființarea unui muzeu al holocaustului în România.

Acești români curajoși au pregătit următorul mesaj:

Click pe imagine pentru mărire!

Descărcați fișierul aici: Fluturaș Final 25.09.2019.pdf

În condițiile actuale, singura noastră armă este ceea ce (((ei))) urăsc cel mai mult; ca lumea să afle.

Succesul acestei campanii depinde de gradul de implicare.

                              Militantism pentru Adevăr

Tipăriți mesajul la un xerox local sau acasă dacă aveți imprimantă, apoi alocați-vă două ore pentru o plimbare prin oraș.

În doar două ore puteți avea impact național, în condițiile în care tineri din mai multe localități se implică, iar publicațiile locale scriu despre acțiune.

Dacă nu doriți să abordați oamenii în mod direct, puneți pliante în cutii poștale, pe parbrizele mașinilor parcate, pe bănci în parcuri și în stații de autobuz.

În cazul în care abordați oameni pe stradă pentru a-i informa, sunt câteva lucruri de care trebuie să țineți cont: Nu-i luați prea tare cu evreii, dirijați subiectul pe cheltuirea inutilă a 30 de milioane de euro din banii publici.

Este foarte important să repetați această realitate, că 30 de milioane DIN BANII LOR, a românilor plătitori de taxe și impozite, se irosesc pe un muzeu de care nu avem nevoie și asta se face prin încălcarea Constituției.

Dacă vedeți că omul cu care vorbiți este inițiat și cunoaște chestiunea jidănească, atunci puteți fi mai incorecți politic, menționând, printre altele, crimele iudeo-bolșevicilor împotriva elitei intelectuale românești, experimentul Pitești și faptul că ei ar trebui să ne plătească nouă despăgubiri, nu invers!

Dacă vedeți că omul cu care vorbiți nu rezonează la mesaj, treceți mai departe, nu vă pierdeți timpul.

Cât despre poliție, am aflat de la camarazii din capitală, care au început campania în mod simbolic în fața Palatului Cotroceni, că au venit jandarmii la fața locului, i-au legitimat și le-au cerut să se mute în altă parte (probabil din cauza locului ales), dar nu au primit nici un fel de amendă, deci nu vă fie frică să ieșiți pe teren!

Dacă aveți întrebări sau doriți să transmiteți un mesaj inițiatorilor, lăsați un comentariu.

Salut pe toți cei ce se implică în această campanie, sunteți ce-a mai rămas din neamul românesc!

ACTUALIZARE din București: Azi am dat cca 200 de fluturasi la metrou (abia astept sa se „autosesizeze” MCA, sa mai trimita un comunicat idiot la Metrorex), in doar 1 ora jumate. Sfat: daca distribuiti la metrou, plasati-va in josul scarilor rulante sau in dreptul intrarii in statia propriu-zisa. Oamenii care intra la metrou sunt mai dispusi sa primeasca fluturasul, chiar sa asculte niste informatii (e bine sa stiti voi insiva ce scrie pe fluturas), lucru logic gandesc eu – se pregatesc sa astepte venirea metroului, deci au timp sa citeasca, chiar isi mai umplu timpul pana la sosire. Cei care ies sunt de regula grabiti, deci e mai putin eficient sa va plasati afara, la iesire.
Doamne-ajuta!

                                                                                                                       Sterie CIUMETTI

Sursa: Incorect Politic

Citiți și:

Holocaustul  învrăjbirii noastre

Guvernul filosionist Dăncilă oferă acum parcul Antipa pentru construirea muzeului holocaustului, după ce gheșeftul cu palatul „Dacia” a căzut

Istoricul cazului așa-zisului „Muzeu național de istorie a evreilor și al holocaustului din România” băgat pe gâtul românilor pe banii lor și – culmea! – într-un palat numit „Dacia”,  de unde să fim acuzați că suntem un neam de asasini participanți la un genocid etnic pentru care nu există dovezi concrete:

Cronologia demersurilor pentru înființarea  pe banii românilor a unui așa-zis „muzeu al holocaustului din România”, de unde să fim acuzați cu minciuna că suntem ucigași de evrei

Slugărnicia Gabrielei Firea în fața sioniștilor a depășit orice limită: Insistă ca Palatul Dacia să fie muzeu al holocaustului, deși chiar și solicitantul a renunțat!

De ce vrea Gabriela Firea musai muzeu al holocaustului în locul pinacotecii de la Palatul Dacia?

Comunicat de Presă privind situația Palatului Dacia și propaganda sionistă din România

Campania furibundă de învinovățire a neamului românesc pentru un genocid inventat:

Alexandru Florian – Generatorul național de antisemitism

Un Gestapo evreiesc

Defăimarea poporului român prin acuzaţia iresponsabilă de holocaust!

HoloKLAUSUL lui Iohannis!

Domnule Iohannis, ce faceți cu holocaustul pe care vreți să-l băgați pe gâtul românilor? Germania și-a asumat pogromul de la Iași! (II)

Domnule Iohannis, ce faceți cu holocaustul pe care vreți să-l băgați pe gâtul românilor? Germania și-a asumat pogromul de la Iași!

România a ajuns kibbutz-ul Israelului și pisoarul ambasadorului sionist al SUA, Hans Klemm!

Este o infamie fără seamăn ca în locul recunoștinței cu care dumneavoastră evreii le sunteți datori românilor, să-i acuzați de crima cea mai inumană, cea mai abjectă: genocidul!…

Solidaritate între oamenii sistemului: Alexandru Florian (Institutul „Elie Wiesel”) îl apără pe Klaus Iohannis (fost președinte FDGR)

Noi atacuri „artistice” împotriva Neamului Românesc în Anul Centenarului Marii Uniri

În teritoriile controlate de guvernul român n-a fost holocaust!

Falsificarea istoriei, e musai ca românii să fie prezentați ca un popor de criminali!

Săpunul fabricat „din evrei”, minciuna dintre toate cea mai ticăloasă

Două articole care devoalează intențiile alogenului Klaus Werner Iohannis de culpabilzare a neamului românesc pentru crimele făptuite de alții:

 Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor?

Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (II)

Ar fi cazul să existe și un muzeu care să prezinte crimele, ororile și teroarea bolșevicilor evrei veniți pe tancurile sovietice în România și care au rămas aici, s-au infiltrate în conducerea partidului comunist și în fruntea instituțiilor represive (Securitate, Miliție, Justiție), de unde au trimis în pușcării intelectualitatea, preoții, politicienii și studenții români! Din 1948 până în 1964, în România au fost întemniţaţi peste două milioane de români şi peste două sute de mii au fost lichidaţi în puşcării şi lagăre! Un autentic holocaust al românilor, victime ale evreilor bolșevici. Acum, aceiași bolșevici evrei, prin urmașii lor, conduc din nou România.

Parlamentul a votat înfiinţarea Muzeului Ororilor Comunismului în România: Vor avea curajul să prezinte și autorii, adică bolșevicii evrei veniți pe tancurile sovietice?

„ŻYDOKOMUNA” („IUDEO-BOLȘEVISMUL”, în limba poloneză) – Cazul României (1944-1965)

Un altfel de holocaust, crimele evreilor împotriva românilor

Românii, victime ale terorismului iudeo-bolşevic

Anti-românism și anti-semitism

Bolșevicii evrei sau urmașii lor fac din nou legea în România!

După 27 de ani de spălarea creierilor, românilor li se fură țara și ei aplaudă!

 Am avut cândva o țară…

Iudaismul este un proiect politic!

Deșteaptă-te, române!

3 Comments

 1. Augusta

  Am tiparit 200 de manifeste, maine ies si le impart!
  Sa dea Dumnezeu ca românii sa nu mai ingaduie asemenea minciuni holocaustice!

  • Alexandru Balcu

   Bravo? Succes, va ținem pumnii! Doamne-ajuta!

 2. Itzig si Strul

  In timp ce zeci de muzee de mare importanta pentru poporul roman, zac in paragina…Muzeul Holocaustului se scalda in banii primiti de la buget….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *