Atitudini

Naționalismul Românesc. Aceasta este doctrina interzisă în România!

    Câțiva o mimează, trădătorii sunt plătiți de afară s-o ducă în derizoriu și majoritatea o neagă cu desăvârșire. […]

 

 

Câțiva o mimează, trădătorii sunt plătiți de afară s-o ducă în derizoriu și majoritatea o neagă cu desăvârșire. Se numește iluzia pluralității politice, ingredientul magic al surogatului supranumit: „democrația reprezentativă”. De ce?… pentru că așa se conduc coloniile, așa conduc invadatorii contemporani asupra invadaților.

Constatările „logice” de genul: nu am avut un  lider al românilor după Ceaușescu, un partid cinstit, sau nu am  avut o strategie de dezvoltare economico-socială după revoluție… corupție, hoții, ăia, ceilalți, etc., nimic altceva decât manipularea unui public profan și atomizat intelectual de promiscuitatea propagandistică dezlănțuită împotriva lui!

Realitatea este că nu am fost lăsați să avem un lider, nu ni s-a lăsat șansa de a avea și a acționa pentru realizarea vreunei strategii naționale, pentru că societatea este organizată de sistemul care a luat-o ostatică prin mirajul democrației reprezentative, iar ceea ce ni se întâmplă este rezultatul unui proces de otrăvire național, cu un virus administrat de elita cosmopolită fiecărei națiuni pentru a o îmbolnăvi, a crea dependență și a o controla… „în timp ce românii trebuie să fie înstrăinați de neam, de țară și de credință, risipiți și pierduți pentru totdeauna” Asta este o realitate!

Cât despre „corupția” subtil administrată de DNA și mass-media românească, aceasta face parte din elementele de control, acționând la deturnarea atenției de la sursa reală a cancerului care ne împiedică să ne gospodărim singuri țara și, mai ales, să ne-o apărăm de interesele transnaționale. Indiferent că vorbim de PSD, CDR, PNL, sau oricare alt „partid” care a fost sau este la putere din 1989 încoace, este obligat să joace după regulile scrise de afară. Cum ar putea fi altfel într-o colonie?

În Occident „furtul” este abordat diferit deoarece sistemul instaurat de mafia capitalistă a ajuns la maturitate. În Franța, spre exemplificare, interesele ascunse au reușit să acapareze integralitatea sistemului politic, toate pârghiile financiare și mass media, formând complexul „financiaro-mediatico-politic” – o vastă întreprindere a crimei organizate în care toți „angajații” lucrează la jefuirea națiunilor și dinamitarea suveranităților populare. Jaful organizat este ocultat cu desăvârșire de „presa liberă”, iar „politicienii” mențin aparențele votând și aplicând directivelor impuse de marele capital, întru exproprierea „legiferată” a patrimoniului național și predarea acestui pe mâna multinaționalelor. Capitalul transnațional a preluat ștafeta de la comuniști și inversând teoria marxistă, a ajuns la termenul soluției finale privatizând  structurile naționale.

Corupția, jaful financiar, asasinarea suveranităților și lichidarea națiunilor, există numai atunci când presa are voie să vorbească despre acestea, altfel se numește „democrație”, „economie de piață”, „libera circulație a bunurilor”, „piață liberă”, și favorita mea, „reforme”… adică codurile folosite pentru a impune măsuri abuzive populațiilor prinse în capcană.

Până nu demult,  omul avea încredere în ce vedea, ce simțea, ce-i spunea instinctul… astăzi realitatea a fost înlocuită cu formule de comunicare: nu mai aveți servici, uzine, pământ, produse românești în alimentare, sănătate, populație etc, se numește economie de piață. Și dacă nu-ți convine, vorba ambasadorului Hans Klemm, ești un antisemit!.. să înțelegem din asta că libertatea și independența unei națiuni sunt sinonime cu Holocaust, Shoah, crimă împotriva umanității… interesant, nu-i așa?

În acest „menaj à trois” – trinomul morbid al canibalilor cosmopoliți (capitalul transnațional, mass-media, „politicieni”), fără corupți la vedere, sau jaf „oficial” denunțat ca atare de „presa liberă”, se desfac națiunile și popoarele acestora. Crezând orbește în propaganda mass-media care lucrează la fabricarea consimțământului generalizat al maselor, oamenii sunt condamnați să creadă că problema lor constă în faptul că politicieni sunt incapabili, depășiți de situație, tâmpiți etc, iar soluția consistă în abilitatea de a vota la infinit pe cine trebuie. În acest joc al aparențelor înșelătoare, proprietarii sistemului câștigă de fiecare dată!… și înapoi la fermă cu restul animalelor.

În astfel de regimuri, nu numai că alegerile  sunt lovite de nulitate, dar sunt o opțiune colaboraționistă pentru că, prin votul nostru, participăm activ la întreținerea propriului jug,  justificând regimul de ocupație și starea de sclavie.

Naționalismul este singura doctrină politică  care permite dăinuirea unui neam și unei națiuni. Naționalismul nu este nici pro-U.E. nici pro-rus, nici pro-american și nici pro-tv, ci doar pro-România, PUNCTUM! Iar atunci când situația o cere, acesta își alege parteneriatele geo-strategice în mod suveran și în funcție de interesul suprem al națiunii! Nimeni nu poate  impune unei națiuni dependența față de un anumit regim politic, economic, sau militar, cu atât mai puțin așezarea unei armate străine pe teritoriul său, altfel se numește că este sub ocupație!

Țara noastră a fost desfăcută din temelie și călcată în picioare cu brutalitate pentru că, poporul și-a ignorat  înțelepciunea câștigată prin experiența de veacuri a vieții românești, scump plătită cu suferințele proprii, veac de veac, înțelepciune coborâta până în subconștient, infiltrată până în instinct. Românii au fost luați prin viteză de „democrație” și promisiunile ei corporatiste, de false prietenii și imaginare dușmanii, uitând experiența și cunoașterea inductivă prin care strămoșii noștri au verificat, an de an, secole de-a rândul, existența acestei realități ireductibile a frângerii omenirii în națiuni etnice concurente şi rivale, gata de a abuza oricând de un vecin care e slab fie prin însușirile rasei, fie prin situațiunile grele în care a fost pus de împrejurările istorice.

Fără naționalism, fără suveranitate, fără voință populară și, mai ales, fără o viziunea politică în acord cu fibra spirituală, identitară, istorică și culturală a unui neam, o națiune nu mai are capacitatea să supraviețuiască și este sortită dispariției. Naționalismul prin esență sa este garantul prezervării și continuității voinței Divine – tragedia zilelor noastre stă în neînțelegerea faptului că, Turnul Babel a fost distrus de Dumnezeu, iar vrăjmașii încearcă să-l ridice din nou peste civilizațiile noastre.

O națiune nu poate fi distrusă de politicienii trădători și nici risipită de interesele străine („caii nu mor când vor câinii”), dar poate fi îngropată de vie de prostia și indiferența unui popor care nu-și mai cunoaște trecutul, își uită Dumnezeul… „căci a Ta este împărăția și puterea și slava în veci. Amin!”

                                                                                                                                           Mihai ȘERBAN

8 Comments

 1. Cătălin

  Bineînțeles, cureaua de transmisie a fost ruptă de mass media. Practic ne plângem degeaba din moment ce ne îndepărtăm de elementele de protecție, de Dumnezeu. Foarte bun înscris domnule, Mihai Șerban.

 2. alex

  Excelent articol, d-le Șerban! Dar cel mai mult imi plac ultimile randuri:” O natiune nu poate fi distrusa de politicienii tradatori si nici risipita de interesele straine………….., dar poate fi ingropata de vie de prostia si indiferenta unui popor care nu-si mai cunoaste trecutul, isi uita Dumnezeul………”. Ignoranta si prostia reprezinta “tragedia zilelor noastre” de care trebuie sa scapam neaparat.

 3. Zob

  Am de făcut niște precizări asupra cărora trebuie reflectat:

  1. Națiunile au apărut abia de câteva sute de ani fiind o cale de dezmembrare a imperiilor care voiau să unifice cumva popoarele sub ele. Din această dezmembrare popoarele subjugate nu au revenit la compoziția structura și natura lor ci au rămas alterate de structurarea imperială. Imperiile deci au făcut un rău antinatural: pervertirea turcească, învrăjbirea austroungară, dezmembrarea rusească. Toate acestea au creat eterogenitate pe teritoriul țării. Aceasta este baza pe care s-a format națiunea umbrindu-se poporul care venea din străvechime, în cazul nostru tracii. Națiunea este rezultatul acestei încercări de revenire la popor. Națiunea este un hibrid și are ceva nenatural în ea. De aceea nu are unitate și penetranță istorică. Națiunea acum este un pas spre globalizare.

  2. Autentica refacere a poporului este regenerarea poporului. Această direcție ni se prezintă ca utopie antiistorică de imperialiști și de către globaliști. În secolul XX s-a încercat o singură încercare de revenire la popor și aceea a fost reprimată la scară genocidară. Viziunea poporanistă cere ca fiecare popor să aibe țara lui și să-și păstreze puritatea și vocația. Naționaliștii nu au înțeles că numai refacerea popoarelor redă umanității vigoarea naturală. Naționaliștii admit conviețuirea mai multor popoare în aceeași țară fiind un compromis între globalism și poporanism.

  • Vasile Zărnescu

   Domnule Zob,
   Aveți talentul să faceți zob orice idee generoasă, orice idee-forță, cum este și naționalismul. Mai aveți puțin și susțineți ideile unui „profesor” imbecil de la S.N.S.P.A., Vintilă Mihăilescu, care scrie fără să îl doară: „…îmi e frică de naționaliști și atunci cînd fac daruri nației” (cf., pe larg, aici: http://www.justitiarul.ro/16532-2/).
   Cum puteți scrie: „ Naționaliștii admit conviețuirea mai multor popoare…”?! Prin asta dați apă la moară maghiarilor din România, care pretind că sunt „un popor în interiorul României” și, de aceea, cer secesiunea să se conducă singuri! Ei nu ar fi „o minoritate națională” în interiorul națiunii române, ci un popor!

  • Adriana

   Subscriu..a-ti punctat f.bine dleZob..

 4. Dan Viorel

  Suveranitatea Romaniei…?????!!!!
  Poporul Roman mai este Suveran??? Este o intrebare cu un puternic impact national si la care trebuie sa ne raspundem urgent si cat mai concret…. Conform Constituţiei României, se prevede foarte clar….”ARTICOLUL2(1) Suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum.
  (2) Nici un grup şi nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu. ”
  Ce înseamnă Suveranitate de stat = supremație a puterii de stat în interiorul țării și independență față de puterea altor state; care constă în supremația puterii de stat…!!!! Prin urmare Poporul roman are datorie si obligatia Civica si morala sa fie Suveran si sa poata decide singur asupra tuturor problemelor majore de politica interna si externa. In orice democratie adevarata si concreta asa se intampla, doar la noi este total invers…adica politicienii au acaparat puterea de decizie a natiunii, eludand dreptul la Suveranitate al intregului popor, pretinzand nici mai mult nici mai putin ca au dreptul de a decide orice, indiferent daca deciziile lor sunt bune pentru natiune sau doar pentru un anumit segment al populatiei, respectiv al unei minoritati Politice….Astfel am ajuns in punctul culminat al Suferintelor noastre unde ne-a fost furata Suveranitatea si dreptul de a decide noi toti, pentru binele Tari si pentru natiunea romana….Sub umbrela unei false democratii, si al unui fals drept obtinut printr-un vot masluit prin legea electorala, Politrucii sistemului au sechestrat Suveranitatea Poporului, excluzandu-ne de la actul de decizie nationala….In orice Democratie reala si palpabila, poporul/natiunea intreaga are dreptul de a da un Vot de Veto politicienilor care derapeaza constient de la legile democratiei !!! Astfel daca un grup de cetateni, indiferent de numar, vor cere in strada Politicienilor, respectarea unor legi si al unor norme democratice, acestia, imperativ trebuie sa le accepte cerinta si sa le dea castig de cauza mai ales in probleme majore si reale….Galsul si vointa nationala trebuie sa fie respectate cu sfintienie pentru ca doar asa exista democratie si doar asa exista Suveranitatea Nationala…..!!! Asadar in Romania nu mai exista Suveranitatea Nationala si nu mai exista Democratie….Iar Constitutia Romaniei a ajuns doar o simpla culegere de articole de lege pentru a fi interpretate in deradere totala si in dispret fata de o Natiune intreaga….!!!!

Trackbacks / Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.