Observator

Natură moartă cu Gauleiter în ținută de chelner pe jilț kitsch de fanariot

  Am vrut să nu mai postez nimic despre politică până la final de an. Dar parcă pot?!? Mai ales […]

 

Am vrut să nu mai postez nimic despre politică până la final de an. Dar parcă pot?!? Mai ales la faza asta. Pur și simplu nu pot, nu am cum.

Băi frate, familia Iohannis chiar nu are consilieri de vestimentație? Și daca are, cine sunt? Niște ciobani din Mărginime? Ceva haules mo de la Clejani? Că sincer, la cum o dau de gard cu vestimentația nu ai ce să înțelegi altceva. După ce madam Răvășitoarea o dă de gard cu ținuta la fiecare eveniment, a venit și rândul lui Zâmbet de Șenilă să o ia pe arătura cu vestimentația. La ceremonia de învestire în funcție, musiu Mutulică a venit în costum „black tie”. Bun, frumos, atâta doar că nu se face așa ceva. De ce ?

Deoarece „dress code: black tie” în general este folosit pentru evenimentele formale care încep după ora 06:00 seara sau după apusul soarelui în lunile de iarnă. De obicei, evenimentele care cer ținută obligatorie de seară „black tie” sunt cine private sau publice, seri dansante, petreceri și baluri caritabile, etc. Nu ceremonii oficiale de învestitură ! Has Du versteh, Mutulică ?!?

Ca și când nu era costumația suficient de kitsch, mai avem și tronul kitsch pe care stă Majestatea Sa Marele Mut, cu care s-a dotat Parlamentul și care n-ar fi fost folosit nici măcar în filmele kitsch.

Klause uite un sfat moca de la un sibian și fost votant de-al tău. Obligatoriu, dar obligatoriu să le spui consilierilor tăi că la ora 14:00 „black tie” poartă „dăcât” șefii, dar șefii de sală. Sală de mese, restaurante etc. și riști naibii să îți zică vreunul mai șugubăț din Parlament: Garçon, un șpriț te rog! (Mircea Morar)

                                                                                                                         Conservator 24

5 Comments

 1. N-ati inteles, bai "wallachilor"!

  MutuliCA CHIar este “garcon”. De asta a fost protapit el acolo, ca sa “serveasca” Romania pe tava, altora. Nici nu putea fi echipat mai adecvat…

  • Adrian Grigoriu

   Păi a fost foarte corect, nici o greșeală, a fost investirea ca șef de sală al celorlalți servitori străini din personalul organizației mafiote antiromânești cunoscut publicului larg drept Parlamentul României, un resturant mafiot la care se servesc politicile antiromânești și sunt impuse Poporului Român.

   Deci ținuta este corectă. Doar calitatea este mincinoasă cea de președinte al României, el este de fapt agent de supraveghere al aplicarii politicilor antiromânești în zona Statului Român decise de Mafia Internațională.

 2. gigimutu

  uitati-va cum tine plavanul mainile impreunate,

  este un gest masonic, asa tinea mainile si merkeloaia, macroul din franta, sau trumpisor, mama lor de masoni, s-au imprastiat peste tot pe la putere!!!!!
  mai ramane ca iohanica-scula mica sa-si tina mana in veston, ca napoleon, alt mason!!!

 3. IQ100

  O Romanie moarta si un guvernator ce face semne masonice

 4. IQ100

  ‘Obligatoriu, dar obligatoriu să le spui consilierilor tăi că la ora 14:00 „black tie” poartă „dăcât” șefii, dar șefii de sală. ”
  asa auzisem si eu.la receptiile simandicoase, cei care servesc pe altii au papion negru iar cei care sunt serviti, papion alb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *