Abuzuri

Naveta săptămânală abuzivă a lui Iohannis rămâne nesancționată?

  Luluța, cu mentalitatea de procuror stalinist moștenită de la tăticul ei, i-a făcut dosar penal pentru abuz în serviciu […]

 

Luluța, cu mentalitatea de procuror stalinist moștenită de la tăticul ei, i-a făcut dosar penal pentru abuz în serviciu procurorului general Nițu pe motiv că acesta făcea naveta București-Ploiești cu mașină cu girofar.

Spre deosebire de Nițu, Iohannis face naveta București-Sibiu (deci pe o distanță semnificativ mai mare) nu numai cu o mașină cu girofar, ci cu alaiul prezidențial format din mașini ale SPP, polițiști, motocicliști, ambulanță cu dotare de spital occidental și cu medici, asitenți medicali și tot ce mai trebuie. Toți aceștia primesc pe toată durata sfârșitului de săptămână diurnă, cazare, ore suplimentare plătite la dublu, hrană etc.!

De menționat că toate aceste deplasări săptămânale nu sunt generate de nevoile serviciului, ci de capriciul prezidențial de a sta cu soția sa, deși Răvășitoarea ar trebui să locuiască la București în vila modernizată cu milioane de euro.

Hai, Luluțo, fă-te că lucrezi! Deschide și tu un dosar, ceva și pe numele lui Iohannis. Pariez că nu ai curaj!

                                                                                                                         Mircea Hamza

11 Comments

 1. justinianus

  Comparati nu cu Nitu, care a facut acelasi lucru ca Anastase, cind era presedinta Camerei Deputatilor si mergea la Ploiesti zilnic, comparati cu Oprea, care mergea acasa , dar din Bucuresti, adica undeva prin Cotroceni! Si i-au facut dosar, desi era vicepremier si ministru de interne si asta prevedea protocolul! Asta, adica Ku(i)r Klaun Kiolbanis se duce 600 km cu zece masini si 20 de personal, sa-si viziteze nevasta, lehuza dupa plecarea lui la Bucuresti! Dosar pentru infractiune continuata, de abuz in serviciu si instigare la abuz in serviciu pentru toti participantii la aceasta mascarada de doi lei!

  • Elena

   Banul public… cel muncit de romanii de rand. Ca * desteptii * s-au protapit prin parlament, guvern si, conjunctural, pe la Cotroceni . Dar si nu numai.

   O bataie de joc.
   Traduc : ingamfare, sfidare, abuz de functie.

   Iar vinovati suntem noi, toti romanii – talpa tarii _ cei care le permitem jaful in forma continuata, practic – risipa banului public. Cu incalcarea elementarului * bun simt*.

   Iar individul, alesul conjunctural, poate folosi Tarom-ul.
   Sa-si deconteze banii, ca toti demnitarii, daca nu-i ajung banii din meditatii si chirii, din salariul de peresedinte. De 17 ori mai mare decat al romanului care il plateste.
   Intrebarea este : Pana cand ?

 2. Meme

  Trebuie luate urgent masuri de a stopa ,naveta pe bani poporului ,securitate în Sibiu la doamna profesoara ,alti bani dati pe salariile pazitorilor ,nu se poate sa se cheltuiasca bani aiurea dupa placul ,mofturile celor doi ….STOP .

 3. Gheorghe

  Parlamentul ar trebui sa reglementeze o lege in care sa reducem cheltuelile nejustificate din banii publici sau asta este un abuz profitand de imunitate prezidentiala sa cheltue banii poporului si el in calitate de Presedinte nu e de acord sa dea la un batran la pensie 50 de lei sau sa reduca o taxa de tinbru de 2 lei si el cheltue milioane de euro fara justificare. Atunci ce fel de colonie mai este ROMANIA ?

  • Giurca

   Pacat,mare pacat.in timp ce mor oameni de foama,nu au unde locui si d.pres.face cheltuieli inutile de milioane.

 4. Dumitru Mariana

  Să plătească si poate sa se plimbe cît vrea el.

 5. virgil

  Ce ne faceam daca mai avea si doi sau trei copii unul la Timisoara unul la Botosani altul pe la Oradea atunci sa fi vazut voiaje ale lui Klaus facea turul Romaniei

 6. Butiuc Eduard

  Marele Penal, zici c-ai rege mutu , nu știe ce la găsit! Știe ca Romanul este ușor de manipulat, mai face el ceva ,,un colectiv “ceva și schimbă și guvernul Gribdeanu

 7. jos cu infractorul asta odata ca facem urticarie toata tara!

 8. Juristul

  Da, trebuie o plangere penala pe numele infractorului. Sa terminam odata cu “marlania”. Apropo, stiu un caz in America – un fost sef FBI – a fost destituit si i s-a deschis dosar penal deoarece a schimbat usa de la locuinta de serviciu. S-a considerat ca nu se impunea o asemenea cheltuiala din buget.

 9. Dochia Todirita

  Fereasca-te domnul, de omul prost ,fudul,arogant,trufaș,la adresa românilor,chiar nesimțit pot sa o spun…!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *