Atitudini

Ne scrie un român din SUA, un iohannist care se erijează în apărător al sașilor

  Iată scrisoarea iohannistului de peste ocean, urmată de replica noastră: „Sint un roman din New York  si am citit […]

 

Iată scrisoarea iohannistului de peste ocean, urmată de replica noastră:

„Sint un roman din New York  si am citit din intimplare articolul cu scrisoarea deschisa in care aduceti atitea acuzatii nefondate si contradictorii la adresa minoritatii germane din Romania. De fapt o minoritate model care a adus atitea contributii la infrumusetarea si ridicarea acelor tinuturi, in special a orasului Sibiu devenit centru cultural european.Este trist ca roman si jurnalist sa lansati disensiuni la adresa acestei mici comunitati atit de valoroase care nu avut nici pretentii teritoriale ,economice sau politice,.ci dimpotriva a manifestat un spirit de unitate, si coeziune , scopuri folositoare si cinstite de care noi romanii beneficiam.E curios ca mai peste tot se folosesc aceleasi sloganuri si povestiri istorice denaturate si trunchiate de esenta marxista sau bolsevica de a discredita si de a pune pe umerii germanilor toate ororile care s-au petrecut in uriasa confruntare militara din cel de-al doilea razboi.Nu se pomeneste mai nimic despre ororile bolsevismului sau holocaustul bolsevic la scara mondiala si pe timp de pace, unde a fost distrusa mai toata elita si intelectualitatea europeana, cu crimele cele mai sadice cu revolutii si razboaie civile, cu ocupari teritoriale, cu distrugerea taranilor liberi, a satelor, a comunitatilor sanatoase etnice, a notiunii de familie,a religilor,culturilor,  luind locul ateismul, materialsmul, proletarizarea, indobitocirea cu o ideologie falsa, apoi denutul, suspiciunea, conflictul dintre clase,urbanizarea, dezechibrul demografic si toate celelate rele .

Cred ca tinerii si toti care citesc ziarele sau urmaresc mass media ,au nevoie de adevar, de o istorie complecta si nu de niste frinturi istorice provocatoare si dusmanoase.

Daca tot criticam germanii sa ne uitam la ce performante tehnice au ajuns la cit de aspectuase si bune sint masinile lor la ce poduri durabile au construit in America, si ce standard de viata au in Germania.

Multumesc,

Mihai, New York U.S.A.” ([email protected])

 

                                           Domnule Mihai Drobotă,

Nu știu la ce articol vă referiți, dar fabulați cu argumente ale propagandei globaliste multiculturale, fără să veniți cu argumente palpabile.

Am să vă răspund punctual și cu dovezi, nu doar cu argumente abstracte!

1. Spuneți următoarele: „lansati disensiuni la adresa acestei mici comunitati (germane – nota mea) atit de valoroase care nu avut nici pretentii teritoriale ,economice sau politice, ci dimpotriva a manifestat un spirit de unitate, si coeziune, scopuri folositoare si cinstite de care noi romanii beneficiam.”

Nu au pretenții teritoriale și sunt cinstiți, iar românii au beneficiat de pe urma lor? Aiurea, ia citiți aici câteva articole însoțite de documentele  doveditoare, ca să vedeți cum i-au scos pe români din locuințe și le-au luat apoi cu japca, prin retrocedări ilegale, licee, școli, grădinițe, un azil de bătrâni și clădirea Filarmonicii din Sibiu:

http://www.justitiarul.ro/jaf-imobiliar-la-sibiu-retrocedari-ilegale-catre-fdgr-succesor-al-organizatiei-naziste-grupul-etnic-german-i/

Aici aveți dovezi cu imobilele retrocedate și liste cu unități de învățământ revendicate, deși unele dintre imobile au fost construite de comuniști, deci nu aveau cum să fie ale comunității săsești:  http://www.justitiarul.ro/11367-2/

http://www.justitiarul.ro/cine-a-fost-grupul-etnic-german-asumat-ca-antecesor-de-fdgr/

http://www.justitiarul.ro/forumul-democrat-al-germanilor-din-romania-fdgr-rescrie-istoria-umoristic-cica-generalul-ion-antonescu-i-a-obligat-sa-devina-hitleristi/

2. Afirmați următoarele: „E curios ca mai peste tot se folosesc aceleasi sloganuri si povestiri istorice denaturate si trunchiate de esenta marxista sau bolsevica de a discredita si de a pune pe umerii germanilor toate ororile care s-au petrecut in uriasa confruntare militara din cel de-al doilea razboi.” Nu, nu este curios, e pur și simplu adevărat. Eu nu susțin holocaustul făcut chipurile de germani prin uciderea evreilor în lagărele de concentrare, fiindcă nu există suficiente probe din punctul meu de vedere, dar este adevărat că trupele Waffen SS – atenție, nu armata regulată Wehrmacht, ci fanaticii naziști din armata privată a partidului Național-Socialist al lui Hitler! – au comis atrocități împotriva populației civile din URSS. Ei, exact în acele trupe Waffen SS s-au înrolat voluntari (!) sașii și șvabii din Transilvania și Banat, ei fiind mai hitleriști decât nemții-nemți din Germania din cauza complexului de rudă corcită și săracă pe care l-au avut dintotdeauna, ei fiind considerați în Vaterland – Germania este o țară eminamente masculină, germanii fiind singurul popor care nu are țară-mamă, ci țara tatălui, Vaterland! – mai degrabă nomazi de tip „zigeuner”, adică țigani de-a dreptul, nu arieni puri. Și acum sașii sunt priviți de sus în Germania de către germanii autentici și băgați în aceeași „oală” cu prima generație de imigranți economici Ausländer (străini), la un loc cu turcii și sârbii care făceau muncile de jos prin anii ’60.

Precis o să mă acuzați, domnule american, ca orice om cu studiu istoric limitat și subiectiv pe deasupra, că sunt rusofil. Este o tâmpenie, fiindcă eu nu iubesc rușii, dar nici americanii dumneavostră. Aceștia din urmă ne-au jefuit țara în ultimii 28 de ani mai dihai decât au făcut-o sovieticii în aproape 50 de ani, iar aceia măcar ne mai dădeau câte ceva la schimb! Multe uzine au fost dotate cu tehnologie avansată de la sovietici, iar apoi au venit tâlhari din străinătate, chipurile „investitori strategici”, să o dea la fier vechi, așa cum a făcut escrocul acela venit de la dumneata de acolo, din SUA, cu utilajele uzinei ARO Câmpulung-Muscel, care producea mașini de teren mai performante decât cele americane și le concura cu succes pe piața externă. Revenind la subiectul dezbătut, iată ce au făcut sașii și șvabii cei „cumsecade” pe timp de război:

http://www.justitiarul.ro/inrolarea-etnicilor-germani-din-romania-unitati-ss-1939-1943/

http://www.justitiarul.ro/adevarul-despre-deportarea-sasilor-in-urss/

3. Vă citez din nou: „Nu se pomeneste mai nimic despre ororile bolsevismului sau holocaustul bolsevic la scara mondiala si pe timp de pace, unde a fost distrusa mai toata elita si intelectualitatea europeana, cu crimele cele mai sadice cu revolutii si razboaie civile, cu ocupari teritoriale, cu distrugerea taranilor liberi, a satelor, a comunitatilor sanatoase etnice, a notiunii de familie,a religilor,culturilor,  luind locul ateismul, materialsmul, proletarizarea, indobitocirea cu o ideologie falsa, apoi denutul, suspiciunea, conflictul dintre clase,urbanizarea, dezechibrul demografic si toate celelate rele.” Total fals, publicația condusă de mine a publicat numeroase articole  despre subiectele respective, iată doar câteva dintre ele:

http://www.justitiarul.ro/crimele-comunistilor-evrei-comise-impotriva-romanilor-in-1940/

http://www.justitiarul.ro/zydokomuna-evreii-si-comunismul-cazul-romaniei-1944-1965/

http://www.justitiarul.ro/un-altfel-de-holocaust-crimele-evreilor-impotriva-romanilor/

http://www.justitiarul.ro/romanii-victime-ale-terorismul-iudeo-bolsevic/

http://www.justitiarul.ro/intre-polonia-si-israel/

http://www.justitiarul.ro/bolsevicii-evrei-sau-urmasii-lor-fac-din-nou-legea-in-romania/

http://www.justitiarul.ro/9176-2/

4. Vă citez, cu tot cu greșeli gramaticale: „Cred ca tinerii si toti care citesc ziarele sau urmaresc mass media ,au nevoie de adevar, de o istorie complecta si nu de niste frinturi istorice provocatoare si dusmanoase.” Domnule, ați scris la fel de agramat și propagandistic ca bolșevici aceia pe care-i puneți la colț pe bună dreptate! Uitați aici istorie adevărată despre sașii din Ardeal, istorie scrisă cu sânge de cineva care a suportat pe propria sa piele „cumsecădenia” sașilor ardeleni înainte de 1 Decembrie 1918, că tot sărbătorim noi anul acesta Centenarul Marii Uniri. „Cât de mult ne-au iubit sașii de-a lungul zbuciumatei istorii a Transilvaniei? Ne spune scriitorul Vasile Stoica (1889-1959), un mare patriot român din Avrig (Sibiu), un intelectual ardelean care a fugit din imperiul austro-ungar ca să lupte cu arma în mână alături de frații români pentru Marea Unire, fiind și rănit pe front. După terminarea Războiului de Reîntregire Națională, Vasile Stoica a devenit diplomat român în SUA, ambasador în diverse țări și în final a murit în temnițele comuniste, în 27 iulie 1959 la Jilava. Aceasta a fost răsplata pentru o viață întregă dedicată României, astfel a fost răsplătit acest mare patriot, din păcate prea puțin cunoscut. A fost ucis în țara lui de către evreii bolșevici veniți pe tancurile sovietice, după ce mai fusese condamnat la moarte în contumacie de alți dușmani ai românilor, în data de 1 noiembrie 1917 printr-o sentință a Curții Marţiale din Clujul austro-ungar pentru trecerea Carpaţilor la inamic și publicarea lucrării «Suferinţele din Ardeal» (1916), carte din care vă invităm să citiți capitolul «Noi și sașii» ”: http://www.justitiarul.ro/atocitatile-sasilor-impotriva-romanilor-ardeleni/

5. Spuneți, în final: „Daca tot criticam germanii sa ne uitam la ce performante tehnice au ajuns la cit de aspectuase si bune sint masinile lor la ce poduri durabile au construit in America, si ce standard de viata au in Germania.” Domule, las din nou deoparte gramatica dumneavoastră înfiorătoare și trec abrupt la comentarii. Chestia cu corectitudinea nemților este un mit, creat tot de propaganda lor nazistă. Că-s mincinoși și ticăloși, tocmai au demonstrat relativ recent taman americanii aceia în mijlocul cărora trăiți, atunci când au declanșat un scandal mondial relatând despre escrocheria internațională a germanilor cu falsificarea testelor pentru noxe la autoturismele Volkswagen.

https://romanialibera.ro/stiinta-tehnologie/auto/scandalul-volkswagen–emisiile-de-noxe-de-la-masinile-din-europa–falsificate–394087

Sunteți un propagandist de doi bani, confecționat pe calapodul altora mult mai evoluați, ca aceștia de aici: http://www.justitiarul.ro/penalul-iohannis-va-fi-premiat-de-propaganda-germana-pentru-lupta-anticoruptie/ sau cei de aici: http://www.justitiarul.ro/de-ce-a-fost-ingropat-dosarul-eads/. Poate deveniți trompeta lor propagandistică pe meleaguri americane: http://sibiu.justitiarul.ro/lobby-etnic-german-in-europa-de-est/

 Apropo de propaganda germană, de GERMANDOM (German domination) și rolul lui Klaus Iohannis pe acolo, prin ograda ălora, ați auzit? Presupun că nu, așa că citiți aici: http://www.justitiarul.ro/klaus-johannis-un-pion-al-germaniei-in-lupta-pentru-do-minatie-europeana/ Probabil că vorbiți bine limba engleză, nu ca jalnica limbă maternă din scrisoare, din moment ce trăiți în SUA, așa că vă dau materialul spre lecturare și direct de la sursă: https://www.german-foreign-policy.com/en/news/detail/4698/

Ia vedeți, poate vă angajează ca propagandist și agent de influență la fundația Hans Seidel, că ei sunt foarte activi și în SUA: http://www.justitiarul.ro/despre-cum-onegeurile-drona-inabusa-gandirea-democratica-si-creeaza-natiuni-de-unica-folosinta/

Mă opresc aici, cred că este suficient și am epuizat oricum criticile dumneavoastră subiective, am răspuns punctual la toate reproșurile. După cum scrieți, cred că și citiți greu. Dacă citiți cu viteza idolului dumneavoastră, Klaus Werner Iohannis, căruia i-au trebuit 32 de zile ca să citească o motivare a Curții Constituționale, înseamnă că după cinci ani o să terminați și dumneavoastră de lecturat tot materialul pe care vi l-am pus la dispoziție. 

Vă salut din țara dumneavoastră natală, Doamne ajută!

                                                   Marius Albin Marinescu, director revista „Justițiarul”

2 Comments

  1. nic

    Cine baga in seama o tandara dintr-un butuc, putrezit la radacini , ce s-a rostogolit pestre intreaga Europa sa-si imprastie mucegaiul.

  2. Adrian

    Mihai DOBROTĂ ? Un idiot util! Ar fi bine totuși să fie atent căci în Hamerika se pedepsește aspru antisemitismul ….așa că atenție mare cu acuzațiile la adresa bulanjewish bolseviks că imediat ii sună la ușă ADL :)))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.