Abuzuri

Neamțul ne-a furat Ziua Națională, Biserica și târgul de Crăciun

  București, 1 Decembrie 2020, Arcul de Triumf, ora 11.00. Nesimțitul național coboară plin de morgă din limuzina Mercedes S500. […]

 

București, 1 Decembrie 2020, Arcul de Triumf, ora 11.00. Nesimțitul național coboară plin de morgă din limuzina Mercedes S500. Stă preț de mai bine de un minut să-și aranjeze mănușile și cravată, imaginea lui e tot ce contează. Apoi se urnește din loc, cu un băț în fund, spre șleahta de ciocli din Guvernul Meu, care se frâng cu slugărnicie și apoi râd prostește. E Sărbătoarea lor! Nesimțitul național își citește discursul compus de alții (primul fără PSD de anul acesta) apoi întoarce spatele și pleacă brusc, obosit de marele efort făcut. S-a deranjat destul pentru români. Trebuie să meargă la masă, să mănânce bio. În urmă lui, cioclii de la PNL râd între ei, se ciocnesc cu cotul, niște măscărici. Sunt plini de ei de parcă au făcut cine știe ce ispravă, în timp ce milioane de români aflați în față televizoarelor le-au dat toate plăcuțele suedeze din lume.

Acum 102 ani, când era tot pandemie, de gripă spaniolă, la Alba Iulia românii s-au adunat cu sutele de mii din toată țara, la 1 Decembrie 1918, să sărbătorească Marea Unire. Nimeni nu ar fi îndrăznit să tulbure uriașul sentiment de libertate și identitate națională.

De atunci încoace, vreme de peste 100 ani nimeni nu a îndrăznit, nici măcar comuniștii (care au mutat-o pe 23 august), să pună bariere Zilei Naționale. Până și comuniștii și-au fundamentat regimul pe patriotism și dragoste de țara.

S-a găsit Nesimțitul național, cu Guvernul Meu (total nelegitim în raport de votul popular, pentru că PNL nu a avut majoritate la ultimele alegeri din noiembrie 2016) să ne spună că ne îmbolnăvim dacă ieșim să sărbătorim Marea Unire. Că anul acesta nu mai facem nicio Sărbătoare.

Nesimțitul național nu agrează religia ortodoxă a acestui neam. A ordonat închiderea târgurilor de Crăciun! La Craiova unde curajoasă primăriță Lia Olguța Vasilescu a deschis un târg în centrul urbei, zbirii statului polițienesc instaurat de Iohannis au dat iama în bieții comercianți, care aveau toate aprobările legale, să-i șantajeze că îi amendează dacă nu trag iimediat obloanele. Bieții oameni au plecat cu un mare amar.

Aproape nimeni nu mai spune în presă despre abuzurile contra drepturilor omului. Guvernul Meu a cumpărat aproape toatăpresa cu bani publici. Trăim într-o uriașă cenzură.

Statul polițienesc se întărește. Anul trecut, de 1 Decembrie, Iohannis a făcut 25 de generali numai de la SRI și SIE. Anul acesta a făcut 7 generali numai de la STS… îi știți bine, sunt aia cu tabletele de la alegeri. Merită băieții! Alegerile se fură bine! Să creadă mutu’ că mai votează românii în țara lor de câteva alegeri încoace!

Tot de 1 Decembrie, Iohannis a mai avansat, atenție, 21 de chestori (echivalentul gradului de general) în structurile Ministerului de Interne, și alți 3 generali la Serviciul de Pază și Protecție. Iată semnele clare ale renașterii statului polițienesc. Să-l apere, să-l păzească de popor.

Biserică Ortodoxă a devenit un ghimpe pentru guvernanți. Românii cred și deci gândesc. Nu pot fi manipulați cum se dorește. Gata, li s-a interzis să mai facă pelerinaj de Sfântul Andrei. Cum s-a tot interzis anul acesta și în alte mari zile religioase. Noroc că nu ne pot fură și credința. Căci acest neam românesc e dintre cele mai credincioase popoare. Românul de când se naște, când se căsătorește sau când moare, o face la Biserică. De peste 2000 ani.

Guvernul Meu, condus de un neamț, un ungur și un sirian, vede în orice intrare în Biserică lui Iisus un factor de răspândire a virușilor. Nici în piețele țărănești nu mai au voie românii, că se infectează.

Românul mai are voie să meargă în „pelerinaj” doar la supermarket-urile străine, la cozile de la Fisc, la cules de sparanghel… și bineînțeles la VOT, în număr cât mai mare!

 Dacă ne abatem de la program: amenzi. Cât mai multe și imposibil de plătit dacă se poate. Miliția lui Velă și mardeiașii de la Jandarmerie atât așteaptă. Că doar au scos credincioșii cu forță, cu mascații din biserici, în timp ce pe interlopi îi păzeau. Deci au antrenament.

 Frica a năpădit națiunea. Frica de amenzi, frica de încătușare, frica de pierderea mijloacelor de subzistență. Am mai trăit același sentiment doar pe vremea comunistă, până în decembrie 1989 când a venit marea descătușare și marea bucurie populară. Sunt convins că voi mai apucă acel sentiment de imensă și indescriptibilă bucurie, când vom scăpa de Iohannis și Guvernul Meu.

 Deocamdată ne pregătim de Dictatură. Mai au un pas, să câștige cu STS și „specialiștii electorali” aduși de afară alegerile din 6 decembrie 2020. Votul nostru nu va conta. Apoi încă 4 ani cu Nesimțitul național și Guvernul Meu sunt convins că vor constitui o teroare națională. Totul va fi posibil. Pregătiți-va de ce e mai rău.

Cine a putut opri lumea să meargă la Biserică – fără să încerce să găsească o cale de protecție sanitară – nu poate avea niciun Dumnezeu!

                                                                          Răzvan SAVALIUC, Lumea Justiției

PS – Uitați-va români la poză de mai sus cum a confiscat politrucul Ziua Națională și s-a pus singur în mijlocul Pieței sub Arcul de Triumf. Cultul personalității la superlativ! L-a întrecut pe Ceaușescu! Nici Cezar nu îndrăznea să confiște zonă de sub Arc, nici dacă Senatul Imperiului Român îi aprobă Triumfuri în urmă campaniilor de cucerire. Pe ăsta îl apăra serviciile și presă cumpărată cu bani de la Guvern! Nesimțitul național a blocat circulația și a îndepărtat lanțurile de pe sub Arc că se se pună el moț, să-și facă poze de șmecher, să sărbătorească Ziua lui. Căci pe cea a românilor a interzis-o!

 

 

8 Comments

 1. ana

  Istoria nu va pastra nici o urma a acestei javre, nici o vorba de duh, nici un semn de a fi fost vreodata barbat de stat..Daca se uita cineva pe horoscopul zilei de nastere la 13 iunie scrie, pentru Klaun Iohhanis…UN AVENTURIER..nu studii psihologice, nu analize de personalitate…in banalul horoscop, la care trage cu ochiul toata lumea, dar clameaza ca e o prostie…13 iunie-Klaus Iohhanis- NASCUT PENTRU A FI DOAR UN AVENTURIER. DE UNDE NU E PLAMADA BUNA, NICI DUMNEZEU NU POATE SCOATE OM DE TREABA.

 2. Decembrie, presedintele singur cu spatele la zid, lipsesc doar soldatii …dar mai sunt încă 24 de zile!

 3. Nea Gheorghe De La Tara

  Ocupantul Fascist post factum… Razbunare nemteasca sinistra… Macelarul de Sibiu in centrul Romaniei ocupate de bautorii de bere…

 4. adria

  Mă gândesc la simbolismul acestei imagini — joianul, singur, cu ARCUL “LUI” DE TRIUMF este la apogeul puterii.

  Dar conform Legilor Naturii asta nu poate dura mult. Va veni prăbușirea și va fi dură. Forțele malefice cu care s-a jucat acest ucenic vrăjitor, și care l-au propulsat, îl vor devora — exact ca la revoluțiile franceză și bolșevică.

 5. gigimutu

  hai liberare!!!

 6. Sub Arcul de Triumf un bou
  cu o cârpă pusă peste gură,
  mugește în microfon din nou:
  „Așa sărbătorim, de acum, sub dictatură:

  Eu, bou infatua și „guvernul meu”
  la sărbători înlocuim poporul,
  iar voi valahi, oricât vă e de greu,
  le veți trăi privind televizorul!”

  • gigimutu

   Ioane,

   ceva ceva imi spune ca la anul (2021) o sa sarbatorim liberi de ciolanis 1 Decembrie, nu stiu, am asa o preasimtire!!!

 7. IQ100

  Steagurile acelea sunt sulite infipte in trupil țării ucise.
  Ucise ca stat.Din inima nu ne-au scos-o. Dar din a copiilor si nepotilor , se pare ca da.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.