Cadran international

Nebunia propagandei și a activiștilor globaliști: Black Lives Matter (viețile negrilor contează)

  Dărâmarea statuilor, interzicerea unor filme artistice, negarea istoriei, ștergerea culturii și identității naționale!             […]

 

Dărâmarea statuilor, interzicerea unor filme artistice, negarea istoriei, ștergerea culturii și identității naționale!

                                        BLM, PLM

Știu că marea majoritate a celor care citesc acest articol sunt siderați de ceea ce se întâmplă în SUA. BLM (Black Lives Matter), declanșat de la imbecilitatea unor milițieni imbecili, a devenit un fenomen global. Asta indiferent dacă ceea ce clamează capii mișcării are sau nu sens în țările în care se manifestă.

O să vă spun încă de la început că nu mă simt și n-o să mă simt vinovat niciodată pentru niciun negru de pe lumea asta. La fel cum nu mă simt și n-o să mă simt vinovat pentru niciun țigan, ungur, evreu, arab, pakistanez sau mai știu eu ce altă rasă sau naționalitate. N-o spun dintr-un spirit de frondă, dintr-un rasism turbat sau dintr-un instinct de superioritate, ci din normalitatea ființei mele. Nu am absolut niciun motiv să mă simt vinovat, la fel cum nu am niciun motiv să mă simt inferior sau superior altuia. Sunt ceea ce sunt, nici mai mult, nici mai puțin.

Pornind de la realitatea expusă, e cât se poate de clar că ceea ce se întâmplă în SUA e o nebunie fără absolut niciun sens. Îți trebuie o serioasă doză de normalitate ca să înțelegi afirmația anterioară. Însă, dincolo de simțul a ceea ce se petrece, este puțin mai dificil de înțeles de ce se petrec toate acestea. De-a lungul timpului v-am prezentat mai multe elemente dibaci ocultate ale lumii noastre, care explică pe deplin vremurile în care trăim. Răul, odată rostogolit, crește și se întărește precum bulgărele de zăpadă care, pornit din vârful muntelui de la câteva fire de zăpadă ațâțate de vânt, se transformă într-o avalanșă distrugătoare. De rostogolit, răul a fost rostogolit cu mult timp în urmă. Prezența sa a devenit limpede odată cu Revoluția Franceză, dar nu trebuie să situăm acolo începutul său, ci mult mai înainte. Revoluția Franceză a fost și ea o avalanșă, care a declanșat toate nebuniile lumii de azi.

N-o să cobor acum mai departe în istorie, ci, pentru a explica ceea ce trăim, o să mă apropii de zilele noastre. Răspunsul la întrebarea „de ce” se găsește în evenimentele de la sfârșitul anilor ’60. „Declanșatorul” a fost marea tăvăleală prin noroiul de la Woodstock a generației care începea să fie îndobitocită de marxism, pace, libertate și alte noțiuni absurde prin scoaterea lor din context și reinterpretarea deviaționistă. Absolut toată nebunia lumii de azi vine din acele fenomene ale unei generații în călduri, convinsă de funcționalitatea modelului „sex and drugs and rock and roll”. Generația fără sens, manageriată cultural de diavolii Școlii de la Frankfurt și ai Institutului Tavistock, s-a revărsat în Europa sub forma „Revoluției Tineretului”, acea revoltă imbecilă al cărei punct ideologic se găsea în cărțuliile roșii cu file subțiri ale lui Mao. Generația auto-admirată, care-a dus hedonismul parazitar pe culmile idealului uman, a fost liniștită atunci doar temporar. Cei vrăjiți de bălăceala hipnotică prin colbul Woodstock-ului au crescut și au ocupat catedrele universitare de unde, precum virușii, au atacat coloana vertebrală a statului „învechit”. Așa au fost schilodite intelectual generațiile următoare, cărora li s-a șters memoria, inoculându-li-se false valori și idealuri deșarte.

Minciuna pe care-o strecori se află într-o luptă continuă pentru a-și demonstra „propriul adevăr”. Și cum suferă de „scurtimea picioarelor sale”, pentru a-i putea minți și pe alții, e nevoie să infecteze tot ceea ce ar putea conduce omul către farul adevărului. Așa se face că „minciuna cea nevinovată” a libertății și egalității s-a transformat în corectitudine politică, Antifa, #Resist și toată păduchelnița de mișcări și organizații pentru diverse drepturi, pe cât de false, pe atât de inutile.

Violența cu care noua-veche ideologie își impune acum categoric punctul de vedere are ca element de pornire mișcările anilor ’60-’70. Putem critica acum oricât fenomenele de-atunci. E prea târziu și inutil. Mișcarea a atins demența și violența cu care acum se dărâmă statui va fi urmată de o la fel de mare violență de șterge a identității. Marea minciună nu poate rezista atunci când omul nu mai are capacitatea de a se raporta la alte vremuri, astfel încât ștergerea istoriei e următorul pas logic pe care-l vor pune în aplicare cei cuprinși de tirania idealului etatist. S-a început cu statuile, cu filmele și-apoi se va continua cu cărțile și cu istoria. Nebunia, cu toate că ni se pare mare, e abia la început.

E BLM,ce PLM! Detractorilor mei care stau cu bâta cenzurii la pândă, le voi spune că PLM vine de la People Life Matters. Celalți înțelegeți despre ce e vorba!

                                                                                   Dan DIACONU, Trenduri economice

15 Comments

 1. Se încearcă ștergerea identității acelor națiuni care au satisfăcut marile imperii, știut fiind faptul că au fost livrați de către britanici cel puțin 12 milioane de africani, în comerțul cu sclavi, în America de Nord într-o perioada de 400 de ani. A fost o industrie brutală, decăzută, bazată pe principiul punerii profitului înaintea drepturilor omului. Banii obținuți din acestă ”afacere” cu suflete s-au îndreptat către dezvoltarea multor universități și instituții de renume și spre construirea orașelor din Marea Britanie, spre exemplu. În fond, olandezii – la rându-le – exploatau Indonezia, francezii prădau Africa, iar spaniolii jefuiau America de Sud. În SUA rasismul va rămâne o problemă adânc înrădăcinată, care poate să dureze generații până la eradicare, cu atât mai mult cu cât tot europenii au invadat ținuturile locuite de nativii americani. Din păcate, este o națiune fondată pe nedreptate și construită pe sânge, transpirație și lacrimi de exploatare. Problema este, că nici în ziua de azi nu se învață din greșeli, iar expansionismul american sprijinit de cel european continuă și provoacă ravagii pe tot globul, începând de la războaiele purtate în diferite regiuni ale planisferei și până la multinaționalele care exploatează oameni în Bangladesh și China. Nu mai pun la socoteală România! Prin urmare, există un comerț modern de sclavi, despre care se estimează că ar implica peste 40 de milioane de oameni din întreaga lume. Sclavagismul este departe de a fi un lucru care ar aparține strict trecutului, de fapt încă este parte a lumii globalizate în care trăim. O fi – probabil – mai ușor să ne concentrăm pe gesturi și lozinci nesemnificative, decât să ne uităm dincolo de monumente ori de modul cum a ajuns mâncarea în farfuriile noastre, de hainele pe care le îmbrăcăm și de cine a fost folosit în mod abuziv spre beneficiul nostru și profitul altora. În caz contrar, dacă aruncăm o operă de arhitectură cu o mână și oferim o cafea Starbucks (făcută din fasole recoltată prin sclavie) cu cealaltă mână, atunci suntem pur și simplu ipocriți!

  • Pe tine iarăși te macină invidia și prostia?! Pe lângă faptul că ești proastă făcută grămadă, ceri și altora să-ți dea dreptate și să-ți aplaude ”raționamentele” tale sfertodocte, de performeră a ușii din dos culeasă din dosarul de exmatriculați ai vieții! Cucoană, ești banală și submediocră, iar pe mine mă plictisești – de-a dreptul – cu intervențiile și hărțuiala măruntă a unei fufe care transformă banii, destinați cosmeticii, în cognac contrafăcut servit la spelunca din colț! Nu ești aici pe feuda proprie, ca să-ți tolerez nesimțirea la infinit! Nici ca să te învăț carte! Mereu pusă pe harță, nu reprezinți decât un neg provizoriu dinainte osândit la extirpare sau degenerare! Ți-am mai transmis cândva: cauta-ți ajutor medical specializat sau ia-ți un mascul! Data viitoare când mai deschizi pliscul, murdar de atâta ”iaurt”, poate vei avea o exprimare mai elevată. Și vii pe aici mai jovială. Capisci, la rându-ți, suficient cât să nu mai dai cu râtul?

  • Marsh

   Pana in sec 19 toate societatile pe toate continentele practicau sclavagismul. Doar ca albii, ca si in toate celelalte domenii, au fost mai eficienti si mai organizati.Nu-i poti invinovatii pe europeni ca au facut ceea ce toata lumea facea la vremea aceea, doar ca au facut-o mai bine. Cu o tehnologie si organizare mai buna, cu o inteligenta superioara, au facut ceea ce alti si-au dorit si ei, dar nu au putut sa faca. Iar faptul ca europenii sunt cei care au desfiintat primii sclavia, ii face mai buni, nu mai rai decat altii.

 2. Ionela Ionescu

  Vom ajunge ca în filmul Idiocracy(2006) una din cele mai vizionare satire care s-au făcut vreodată.
  Deja startul s-a dat.

 3. BLM are sens, Diaconule. E doar o piesa dintr-un puzzle globalist, precum toate atentatele si “crizele”. Milițienii respectivi si negrul executat public sunt (a fost) manipulați (programați) mental. Și cei cu botnița pe bot sunt la fel. Dresură de oameni pe planeta maimuțelor, dacă pentru cultura voastră ati citit nuvela lui Pierre Boulle cu nume omonim.

  • gheorghe

   “negrul executat public”
   Verdict fara judecata, “ochiometric”.
   George Floyd era olnav cronic de “coronary artery disease” si hipertensiune. consumator regulat de cocaina dar aflat la momentul arestarii drogat cu fentanil – a intrat in criza specifica supradozei de fentanil = sufocare si a facut stop cardiac cu “respiratory arrest” adica plamanii au fost opriti de creier.
   Fara urma de strangulare si fara urme de sufocare.
   – I can’t breath.
   – Say it again!
   – I can’t breatg.
   – If you’re talking, you’re breathing.
   —-
   Asa ca e greu sa gandesti, sa JUDECI?
   ==============
   In rest, le mai nimeresti…

 4. Eu

  Manipulare globalista, anti-Trump. N-au reusit cu guvidu o dau cu negrii. Ca daca pica Trump pica si restul lumii, agenda oculta se implementeaza mult mai usor

 5. Marian

  milțienii ăia imbecili de fapt aplicau tehnici învățate de la milițienii israelieni cu care ei se antrenează: https://www.unz.com/wp-content/uploads/2020/06/Choke-Hold-600×412.jpg

  • asa-i!
   Este de fapt o tehnica clasica pentru intreaga politie din tarile europene : cand ai de a face cu o namila coplesitoare, drogata, beata si inarmata, care te omoara ea pe tine daca nu reactionezi cu ultima ratio, recurgi -LEGAL!!!- la proiectia pe burta a criminalului cu genunchiul in ceafa , ca sa poti sa-i pui catusele la mainile tinute la spate .
   Ca doar bietii politisti nu sunt dumnezei, sa-i faca farmece atacantului care tocmai intrase intr-un magazin ca sa cumpere tigari cu bani falsi, fapt pentru care tutungiul a chemat politia !
   Floyd, star de filme pornografice, avea alta condamnare la inchisoare pe cinci ani pentru atac armat, era drogat si beat, fapt pentru care si cazuse jos.
   Probabil ca politistul care l-a tinut asa 8 minute, a exagerat . Cert este ca munca politistilor este oribil de grea si nimeni nu se gandeste la faptul ca perfectiunea in interventiile pline de imprevizibil, este imposibil de atins .
   Indiferent de culoarea criminalului !
   Acest incident nu poate fi definit drept incident rasist caci criminalul poate avea orice culoare .
   O namila alba sau albastra este imobilizata, daca refuza arestul si daca este periculoasa, exact in acelasi mod in toate tarile .
   VORBIM AICI DESPRE O INTERVENTIE CLASICA, NU RASISTA ! NOTA BENE .
   CE FACE ANTIFA DIN EA, ESTE ALTCEVA !

  • gheorghe

   Cred ca angajeaza la noua potera care inlocuieste politia in Minessota – nu te tenteaza sa mergi sa vezi cum e cu negrii de acolo?
   Politistii “aia” aveau nevoie de a doua slujba ca sa supravietuiasca dar trebuia sa nu moara ca politist ca sa ajunga la a doua slujba…
   Poate te intereseaza:
   https://www.sott.net/article/435976-Black-Lives-Matter-Dont-Care-About-Black-People
   Black Lives Matter Don’t Care About Black People
   Amir Pars Twitter Fri, 05 Jun 2020 06:21 UTC

 6. Stelica

  Tu ai gindit mult înainte sa comentezi?

 7. Chill

  Sunt doar alegeri amerloce! Apropos credeti ca mai e oportuna prezenta lor pe teritoriul nostru ca sa ne apere de rusi sau orice alt inamic?

  • gheorghe

   Pentru MARIAN, nu pentru Dna Carolina este postarea mea.

 8. satan exista

  @@@maracujafruit,nu o luati/nu il luati in seama;o persoana ce cocheteaza cu masoneria(poate chiar face parte din ea),unei persoane ce confunda eroii nationali cu hoti,eroi datorita carora noi avem posibilitatea de a scrie liber pe aicea,cred ca cea mai buna solutie este ignorarea ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.